Bir gün bir apple ürünü alırsam vurun beni.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Zaten 1600 TL'lik oyun notebook'u önerisine "1000 TL daha koy Macbook al 13 inç retinayla gelecek" deyip oyun için konsol öneren biri. Oyunu konsolla oynayacaksan 2500-3000 TL'lik Macbook'la ne yapacaksın dediğimde de adam gibi bir cevap veremedi.
Burayı okuyordur muhtemelen, en kısa sürede bu fanboyluğunu bırakıp beyninin tüm fonksiyonlarını kullanmasını öneriyorum, Macbook'un tüm özelliklerini kullanmıyor olabilir ama beynini kullansın :)
bali çekiyor foruma girerken bariz.. :D
Mantıklı bir açıklama ile Selçuk bey'e şikayet ediyorum.
Ben de mesajlarını şikayet etmeye başladım yalnız bu bize bile bile yapıyor bunu.
https://www.chip.com.tr/forum/bil ... onuyor_t250133.html
Kesinlikle konsolu yok ve Mac de kullanmıyor. Kesinlikle. Çocuk işte. Bizle kafa bulmaya çalışıyo. Ama canımı sıktı. Pardon bir de Bildir butonu nerede ?
Richi rich, the fan guys ...
Arkadaşlar 120 GB SSD alcağım notebook'a vatan bilgisayardan % 25 indirimle almayı düşünüyorum, ucuz olması lazım
Basıldık arkadaşlar gaçıınnnn
Evet ben lanet biriyim herkese hakaret edip iftira atıyorum :)
Engelle butonu var , her botuna basan bir kişi 600 TL maaş ile geçinen aileleri hatırlayacak.
Ben arkadandan hiç laf etmiş miyim de bana diyorsun :) Bak son yazıma her şey açık net.Basılmadınız hep sizi izliyordum. Yaptığınız çok büyük terbiyesizlik. Yazık gerç
Akıllı insan, fanboy değilim diyorum. Apple kullanıcıları aptal değil. Sadece bir markayı her konuda, alakalı da olsun alakasız da olsun hatırlatan, kendini bilmezler aptaldır. Kendi gözünden okuyacağına yorumumu tarafsız şekilde okusaydın fanboy olmadığımı görürdün. Ve sadece bu da değil. Sana bir saygımın olduğunu lakin senin bu tek bakış açılı beyninin bunu görmediğini anlardın. Gece gece konuları dağıtıp insanların tadını kaçırmak yerine yazılarımı tekrar oku forumda nasıl davranman gerektiğini göreceksindir. PC'si kasan adama Mac önerirsen, Her konuda diğer ürünleri kötüleyip Apple Apple diye ötersen olacağı budur. Gece gece tadımı kaçırdın. Donanımhaber'de gerçekleşse bu geceki durum birkaç saatlik ömrün olurdu forumda. Mesele senin fanboy olman değil, mesele her konuda bunu açığa çıkartman ve insanların beynine bunu yerleştirme olgusu. Tarafsız ve yüksek bakış açılı bir insan değilsin.Ve arkandan laf edilecek bir insansın bunu da unutma. Marka taraftarı olmana bir şey demiyorum. Ben kızdığım şey kendi fikirlerini başka insanlara çivileme merakın. Burası özgür bir ülke kendi fikirlerini belirt hoşuna gitmeydiyse çivileme!iPhone telefonun, konsolun ve iMac'i olan bir arkadaşım olsa keşke sIII alsaydın, keşke konsol yerine iyi bir sistem toplasaydık vs. gibi cümleler söylerdim bu kadar. Sen ise kendi görüş açını ve düşüncelerini milletin aklına kazıma çabasındasın!
Dediklerimden biraz bir şey anlasan ya forumu bırakırsın ya da bahsettiğim gibi olursun. Hee forumu da bırakmanı istemem eyvallah kal forumda ama PC'si kasan birine de Mac önerilmez ki be kardeşim!
Boş verin başka konular konuşalım, Ucuz SSD lazım örneğin :)