çevremden interneti sömürdüğüm için pek lazım olmuyor internet ama olsaydı hayır demezdim pepsi alıyodum geçen sene yolluyodum kodu internet + dakika. hesaplıymış o paket
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Mesajlaşırken 1000 sms yetmiyor, 500 dakikadan devam ediyorum
Ben üyelik almıştım hoşuma gitmeyince sildim, normal nfs'ler daha iyi .
Bu arada 3 tane 100 olmuşuz .
20 tl yüklerim her ay 19 tl si yıkılan pakete kesiliyor 10 saniye içinde ve hiçbir telsiz kullanım ücreti almıyor .
Geçen arabayı park ettigim yerden cikarmaya calisiyom, onde de hyundai getz var dibime sokulmus. Yol da inis asagi bir yol, el frenini cekip araba kaymasin diye sonra geri vitese taktim gaza yuklendim o sirada ondeki arabanin sahibi geldi, dedim yardim ette cikayim el kol yap disardan dedim :D Cunku arkamda da araba var.. Neyse yavas yavas geriye gittim iyice sol yapip ondeki arabaya tamponu surtmeden cikmaya calisiyom, adam da gel gel yapiyo eliyle bende yavas yavas cikiyom, neyse tam cikacakken tampon biraz surttu arabaya, adam bana diyoki ne yaptiin sen yaa diyor. Siz bakiyonuz iste onun icin yardim edin dedim ya niye kiziyonuz dedim. Dur da demediniz ben size gore hareket ediyom dedim. Bastim gittim.
Adama bak yaa :D Tam fikralik durum :D:D
7.2 Mbps internet kullanıyorum avea da .
20 gün yokum bugunden sonra.O bana okul günlerinde öyle oluyor.saat 10.30 da yatıyorum 2 saniye sonra kalkıyorum hissediyorum saate bakıyorum sabah 7.çok garip bir duygu 2 saat civarı uyuduğuma eminim ama uyanık hatırlıyorum kendimi 2 saat sanki 2 dakika gibi geldi uyudugumu biliyorum ama uyumamış gibiyim