Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.fiyatlarda antibiyotik :D
300 serisi betaları seviom ben :D 301.li bi whql var,öneririm,gerçekten bi performans artışı sunuyor :) + fxaa desteği sunuyo,buda Antialiasing desteği olmayan oyunlarda aa desteği sağlıyor.
286 whql en iyisiydi ona dönesim var.hakikaten 7600 gt için rahat 5 fps arttırırdı oyunlarda düşün 7600 gt.301.42 var bende 640x480 low 75 hz 17 fps nfs the run :D acayip performans artışı :D
Şimdi 3000 TL tuttursam hemen 2000 TL'lik sistem dizerim
Arkadaşlar bugün doktora gittim. Gözüme damla damlattılar kör oldum :D bulanık görüyorum bu yüzden bugün yoktum ve gece de yokum.
Sabah görüşürüz.
Benim en son 1.50 ve 1.25 idi, şimdi gitsem kaç olmuştur
Fazla oturuyoruz pc basında ondan öliyi :D
haklısın okin. Hemşire 2 defa damla damlattı gözler öyle bulanık ki ekran boyutunu %200 yaptım
Allah'tan bakmadan yazıyom yoksaaa bulanaaa kdar tuşları
O damla 7-8 saat etki ediyor idare et dinlendir gözleri hemen pc ye oturmusun :D
Artık 12 uyuyacağım, şaka yaptım imkansız
O damla 7-8 saat etki ediyor idare et dinlendir gözleri hemen pc ye oturmusun :Bi kere de 8 saat, bana 2 kere damlattılar yani 14-15 saat sürecek Hem hemen oturmadım gözlerimi de düşündüm canımmm
Okin hastaneden eve tek geldim ama gel bi de bana sor ışığa bakamıyorum, hep kafamı çeviryom falan
Daha iyi işte bendede var o haftada bir kullanırım gözlerinizin değerini bilin bende bir tane varBi kere de 8 saat, bana 2 kere damlattılar yani 14-15 saat sürecek Hem hemen oturmadım gözlerimi de düşündüm canımmm
Okin hastaneden eve tek geldim ama gel bi de bana sor ışığa bakamıyorum, hep kafamı çeviryom falan
o damla gözü temizlemek için göz içerisindeki kanalları temizler..
Ondan bulanık görürsün
Abi göz bebeklerim dana gözü gibi oldu 11 yıldır gözlük takıyorumAnlatmıştım sana bilirsin kazada benim göz sol göz çok büyük hasar gördü haliyle sinirler patladı gözün beyinle iletişimi durdu doktor dedi gözlük kullan diğer gözü riske etme 2 secenek sundu ya gözlük ya lens :D
ben lensi seçtim şuan 6 tane gözüm varmış gibi net en ince yazıyı bile okuyabiliyorum tıp bile şaşırdı buna
RAbbim ne yaparsa güzel yapar..
Lens gözlük vs bunlar gözü tembellestriyor yazı atıp duruyom size okuyan yokki :D heç.
Lens gözlük vs bunlar gözü tembellestriyor yazı atıp duruyom size okuyan yokki :D heç.Hacı benim sol göz gidince sağ göz fazla yorulmasın diye lens verdi ankara hacettepedeki göz profesörü önceden sağ göz yorulurdu ama şuan yorulma yok..
3 günde bir suni göz yaşı kullanırım
Herşey sağ göz için lensi çıkarıp bilgisayara bakınca gözüm ağrıyor bu lens diğerleri gibi değil bu zararlı ışınların yabancı cisimlerin göz içerisine girmesini engellemek için
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 08 Eylül 2012 00:34