Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni hesap açtım(Facebook tabi ki :D) onu da öğrenmiş oldunuz böylelikle.
izmirlifare senin imzam çok net olmuş :D
Evet yüksek lisans mülakatıydı, koşuşturmacaydı derken giremedim foruma.Ama ALES'e tekrar gireceğim çünkü puanım düşük girme ihtimalim yok gibi hatta gibisi fazla yok.O yüzden yine çok göremeyeceksiniz beni.
Evet bu saatlerde hep oluyor bu thedevil01
Birkaç gündür dışarıda gezmeye çıkıyorum işte ele ele gezen çiftler görünce kıskanma duygusu oluyordu her seferinde ama bugün farklı bir şey oldu.Bir çift gördüm kız harika ama çocuğa baktım öyle ahım şahım bir tipi yok hatta kötüydü bile(tip anlamında) denilebilir.Sonraları da birkaç çift gördüm ve ardından şu aklıma geldi.Bu insanlar böyle dışarıdan çok mutlu mesut görünüyorlar ama belki de o kız düzensiz ayakkabı değiştirir gibi sevgili değiştiren biri?Kim bilebilir ki insanların içlerinde olanı ve kendi içinde yaşadıklarını.İlk kez böyle bir düşünce geldi aklıma.
"İlk değilsin ama son olabilirsin" bu lafı da şimdi uydurdum,ilişkiler için kullanılabilir.
Film bitti, ben geldim.
Hayallerimden biri de kendi hayatımın bazı bölümlerini bir monitörden izlemek.
Geleceğe Dönüş filmindeki şey gerçek olsa harika olurdu geçmişe ya da geleceğe gidebilmek.
İyi geceler herkese uykum geldi.Mesajlarım hakkında söyleyecek birşeyiniz olursa yorum yapın konu çok ilerlemesin yarın öğlene kadar ki rahat bulayım mesajları.
İyi geceler, yine tek kaldım.