Nokia elinde kalan malları kazıklama politikası ile satıyor.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni Lumia'lar tanıtılıyormuş. http://shiftdelete.net/canli-yen ... itiliyor-39679.htmlNokia üretim politikasını değiştirmişe benziyor. Umarım Nokia603 gibi telefonlarına Symbian yüklemeyi bırakırlar.Tasarımları çok hoşuma gidiyor ama eski Lumia'lar donanım olarak çok iyi değildi ve Türkiye'ye hâlâ getirmediler Symbian'lı telefonları satmaya çalışıyrlar Türkiye'ye.Türkiye Nokia satış konusunda en iyi pazarlardan biridir. Bu yüzden Türkiye'de satışlar stok bitene kadar devam edecektir.Nokia elinde kalan malları kazıklama politikası ile satıyor.Bu söze katılmıyorum işte. Kazıklama politikası değil Nokia'nn yaptığı. Nokia telefonlarını normal fiyata satıyor. Fakat tek hataları Symbian'dan vazgeçmemeleriydi. Bu politikası da değişeceğe benziyor.Ben de Samsung anlarım ve kullanıyorum. Samsung'un tek hatası Android'i geliştirme adına sağlam bir uğraşları olmaması ve kendine özgü tasarımları oluşturamaması. Bu kadar iyi bir satış durumuna getirmişken durumları en kısa zamanda kendine özgü tasarımlar uygulaması gerek. Sony Erricson, Asus gibi ürünler bunu çok iyi uyguluyor.Telefon diyince ben direk SAMSUNG anlarım.
OP Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 2055,277 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011Alıntı
Nokia uzun zamandır oldukça geri kaldığı akıllı telefon piyasasına Windows 8 destekli Nokia Lumia 920 ile yeniden giriş yapmak istiyor.
Nokia Lumia 920 hakkında tüm detaylar 5 Eylül Çarşamba günü Microsoft ile birlikte özel bir etkinlikle açıklanacak ancak şimdiden cihaz hakkında pek çok detay sızdırılmış durumda. Nokia Lumia 920 Windows Phone için amiral gemisi durumunda olacak ve içerisinde oldukça etkileyici donanımlar barındırıyor.
Bunlardan bir tanesi Lumia 920'nin kablosuz olarak şarj edilebilmesi olacak. Tamamen endüstriyel standartlara uygun olarak üretilecek olan kablosuz şarj özelliği böylece piyasada yer alan şarj cihazları ile uyumlu halde olacak.
Ayrıca 32 GB depolama alanı, 1 GB RAM, 1.5 Ghz çift çekirdekli işlemci içerecek olan Nokia Lumia 920'nin 4.5 inç boyutunda HD bir ekranla gelmesi de neredeyse kesinleşmiş durumda.
Nokia'nın 808 Pureview modelindeki 41 megapiksel düzeyinde bir kameraya sahip olmasa da Nokia Lumia 920 için de Pureview terimini kullanıyor, ancak bu sefer 8 megapiksellik bir kamera karşımızda olacak. Modelin kamerasına Pureview denilmesinin sebebi ise cihazda yer alacak olan resim stabilizasyonu ve kamera yazılımının kalitesi. Cihazın ön kısmında ise 1.3 megapiksellik bir kamera yer alacak.
Nokia Lumia 920'nin Ekim sonu ya da Kasım başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Alıntı
Özellikleri güzelmiş.
Burda da bir video var: http://shiftdelete.net/nokia-lumia-920-hakkinda-hersey-39683.html
Tasarımını herkes beğenmeyebilir ama bence diğer telefonlardan farklı hoş bir tasarım olmuş, renkli olması da güzel bir hava katmış. Windows Marketplace gelişirse iOS ve Android'e güçlü rakip olabilir Windows Phone. Bimeks'te Vatan'da olsa da deneyebilsek şu Windows Phone'u.
Sarı Lumia'yı çok kullanıyorlar tanıtımlarda.
Son Düzenleme: sosyalik ~ 05 Eylül 2012 19:04Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 622,471 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010OP Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 2055,277 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011Bende niye kuruldu merak ediyorum :)
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 622,471 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010OP Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 2055,277 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011Beyler ben kaçar, gece gelirim.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 3084,897 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010Abiler w7 de codec listesine nereden bakılıyor ? xp de kolaydı 7 de bulamadım bilen varmı ?
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 622,471 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010http://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFScŞu şarkıda bas çok iyi gidiyor ya :D bas sonda şu an boğukluk yok :D
Yeni Lumia 920deki Kayan lens teknolojisine hasta oldum ben :)
Donanımsal Resim stabilizasyonu sağlıyor,Sonunda telefonla video çekerken sallanma derdi gidiyor :) Benim 603te,ve diğer telefonlarda en gıcık aldığım şeylerden birisiydi stabilizasyon,Hd çekimde bile sallan sullan ediyor eldeyken,Çok iyi bi özellik olcak :)Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 1324,310 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011Nokia en sonunda üretim politikasını değiştirdi umarım hep böyle devam eder. Stoktakilari satana kadar fiyatlar nasıl olur onu merak ediyorum :) Symbianlar ucuzlar umarım.
Nokiadan şuan dileğim Yeni Windows Phoneleri en kısa zamanda piyasaya çıkarması ve Türkiyeyede getirmesi, Türkiyede satılmadığı için hala çoğu insan nokia Symbiana önem veriyor zannediyor,Halbuki geliştirmeyi bile bıraktı,Ufak bir ekibi kaldı symbianın. İnsanların bilgilenmesi lazım,ve bunuda nokia yapmalı..
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 622,471 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010Nokia efsanesi geri dönüyor...Ama fiyatlara bağlı..
Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 1324,310 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011Nokiadan şuan dileğim Yeni Windows Phoneleri en kısa zamanda piyasaya çıkarması ve Türkiyeyede getirmesi, Türkiyede satılmadığı için hala çoğu insan nokia Symbiana önem veriyor zannediyor,Halbuki geliştirmeyi bile bıraktı,Ufak bir ekibi kaldı symbianın. İnsanların bilgilenmesi lazım,ve bunuda nokia yapmalı..Bence yanlış. Nokia stoktaki Symbianları Türkiye pazarında kullanıyor. Biliyor ki en iyi gidecek pazarlardan biriyiz :)