Ölüm olmasın herşeyin çaresi vardır...
Allah tan gelene rağzıyız ergün abi :D bende sinek ucusması ve kıvılcım var hatta siyah kıvılcımlr ile oluyor ama dinlendirmek gerek ozaman geciyorlar genellikle bende biraz ilerledi tabi.
Neyse ben kaçtım sabah burdayım görüşürüz iyi geceler herkese.
Allah tan gelene rağzıyız ergün abi :D bende sinek ucusması ve kıvılcım var hatta siyah kıvılcımlr ile oluyor ama dinlendirmek gerek ozaman geciyorlar genellikle bende biraz ilerledi tabi.Aynen öle dostum..
Rabbim şifanı versin..
Sen aslında hacettepeye gitsen çözerler sorunlarını çok gelişmiş bir yer..
3 aydır gözlük kullanmıyorum doğru düzgün, doktara gidip numrasını öğreneyimde çizik camları değiştireyim
Sizin gözler iyimiş 1.50 falan.Benimkinin camı o kadar kalın ki 3d yi hissedemiyorum :D sol 7 sağ 7.5 ;D
Yav arkadaş bırakın üzülmeyi
Herşey zamanla düzelir bakın bana cehenneme gittim geldim o gece göz gitti sol parmaklardan 3'ü koptu geri diktiler şükrolsun eskisi gibi olmasada işimi görüyorum sadece kesik izleri var elimin üzerinde onlarda dikiş izi
Ben bu halde iken gülüyorsam sizde güülün bea
Sizin gözler iyimiş 1.50 falan.Benimkinin camı o kadar kalın ki 3d yi hissedemiyorum :D sol 7 sağ 7.5 ;D
Abi cok arastırdım oraya gidenlere ne yapıyolar baktım damla damlatıp sinirlere bakıyolar ahada son goku ya yaptıkları gibi bişi yok diyolar ışık cakması olusursa gel gerek yok gitmeye oraya burda birine gider baktırırım hacettepe bana uzak :DAynen öle dostum..
Rabbim şifanı versin..
Sen aslında hacettepeye gitsen çözerler sorunlarını çok gelişmiş bir yer..
Bende kacam abiler iyi geceler herkese dadlı ballı rüyalar .
Yav arkadaş bırakın üzülmeyiBen 5 yaşında 15 dikiş yediydim :D Domuz gribi falan hepsini geçirdim.Herşey zamanla düzelir bakın bana cehenneme gittim geldim o gece göz gitti sol parmaklardan 3'ü koptu geri diktiler şükrolsun eskisi gibi olmasada işimi görüyorum sadece kesik izleri var elimin üzerinde onlarda dikiş izi
Ben bu halde iken gülüyorsam sizde güülün bea
Abi cok arastırdım oraya gidenlere ne yapıyolar baktım damla damlatıp sinirlere bakıyolar ahada son goku ya yaptıkları gibi bişi yok diyolar ışık cakması olusursa gel gerek yok gitmeye oraya burda birine gider baktırırım hacettepe bana uzak :Bak ben orda 3 ameliyat geçirdim orda iğne ile bayıltmıyorlar adamı sadece burnuna buhar veriyorlar kendinden geçiyorsun sol gözde yabancı cisim vardı istanbul ve trabzondaki doktorlar cesaret edemediler onu almaya çünkü sağ göz sinirlerine çok yakındı doktor kendi azıyla söyledi ufak bir hata sağ göze mal olur dedi ama ankaradaki 8 saat uraştı ve aldı onu ordan
Allah razı olsun adamdan..
Göz deyince hacettepe başka tanımam adamların göz bölümündeki cihazlar teknik ekipmanlar son derece kaliteli ve eşi benzeri yok katarakt ameliyatlarını 10 dakikada bitiriyor adamlar lazer yardımı ile
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 08 Eylül 2012 00:49
Dostlar eğer gözlerinizde rahatsızlık varsa ankara hacettepeye gidin batuhan sen mesela gitsen o gözlüklerden bile kurtulabilirsin..
23 gün kaldım orda son teknoloji ile donatılmış göz bölümü...
Doktor kendi ağzı ile söyledi bizim yapamadığımız sadece göz nakli onuda hiç bir ülke başaramadı şu ana kadar...
Elektroonik gözler hariç
Gider ayak bişi daha yazıyım benim sağ gözüm bzen bozuk görüyor elimle üstten hafif bastırıyorum düzeliyor :D:D:d ince ayar cekiyom resmen :D kactım kosarak bb. :D
Dostlar eğer gözlerinizde rahatsızlık varsa ankara hacettepeye gidin batuhan sen mesela gitsen o gözlüklerden bile kurtulabilirsin..Evet en son oraya gittim şaşılıktan ameliyat ettiler.Daha gözlüğü çıkartmam için 18 ine girmem gerekiyor.23 gün kaldım orda son teknoloji ile donatılmış göz bölümü...
Doktor kendi ağzı ile söyledi bizim yapamadığımız sadece göz nakli onuda hiç bir ülke başaramadı şu ana kadar...
Elektroonik gözler hariç
I phone klibi nasıldı kessko ? burada paylaşamam banlanırım filan :)