Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Anlasıldı düsük boyutlu oyun bilen yok :D darksiders 1 nasıl bir oyundur bilen varmı 9 gb boyutu 15 kb le indiricem :D
Şu avea'nın yaptığı da mallık ötesi. Saat 12'de internet paketimin süresi dolmuş. İnternette gezinebiliyor muyum diye bakayım dedim veri ücreti aldı. Birkaç dakika önce de paketimi yeniledi. Neden yarım saat sonra yenilersin ki? Neyse ki 50 kr aldı.
Şu avea'nın yaptığı da mallık ötesi. Saat 12'de internet paketimin süresi dolmuş. İnternette gezinebiliyor muyum diye bakayım dedim veri ücreti aldı. Birkaç dakika önce de paketimi yeniledi. Neden yarım saat sonra yenilersin ki? Neyse ki 50 kr aldı.
hohoyt turkcell 6 lira yediydi bende :D öyle bir mallık yaptı düşün :D
Anlasıldı düsük boyutlu oyun bilen yok :D darksiders 1 nasıl bir oyundur bilen varmı 9 gb boyutu 15 kb le indiricem :
minecraft var ama bu forumda niyeyse seven pek yok kimileri diyor görüntü kalitesi ama 512x512 texture pack yükleyin gerçekçi yapın mavi ekran verir pc kaldıramaz :D
Evet 9 EYLÜL İZMİR'in kurtuluşu.
Türk bayrağı yasakmış kutlamalarda başbakanlıktan mış mış hay allah eylem yapsan ergenekon yersin bayrak assan ceza yersin.. Biz bayrağımızı göklere yükseltmeme cezası yiyelim , o itler orda berdel yapsın
Baya feci bir yangın cıkmıs arkidesler burada :O http://www.youtube.com/watch?v=QYzvGZ9W5dw&feature=player_embedded
Turkcell'i hiç sevmem zaten :) Avea'nın internet paketi iyi aslında aylık 250 Mb'a 5 TL veriyorum ama böyle yapmasaydı iyiydi, bir de hafıza kartı sorununun üstüne geldi n'oluyo bu telefona dedim bi an :)
benim telefonda kasıyor teknosaya götürdüm adam dedi beylikdüzü migrosa götürün android sürümünüzü düşürün kaldırmıyo bu cihaz dedi.
minecraft var ama bu forumda niyeyse seven pek yok kimileri diyor görüntü kalitesi ama 512x512 texture pack yükleyin gerçekçi yapın mavi ekran verir pc kaldıramaz :Minecraft güzel oyun ama tek başına oynayınca sıkıcı olabilir. Biz 5-6 kişi oynuyorduk Minecraft'ı çok zevkli oluyordu. Hatta bir keresinde ikili gruplara ayrılıp devlet kurup ticaret filan yapmıştık :)
Baya feci bir yangın cıkmıs arkidesler burada :O http://www.youtube.com/watch?v=QYzvGZ9W5dw&;feature=Aynen öyle oldu okinkurt maalesef.
Orion'un içinde de Migros var ama yandı mı bilmiyorum tabi.
Bendede Nokia 5230 var ama biraz manyamış bir 5230 :) Arada telefonu açtıktan hemen sonra kısa mesaj gönderiliyor ibaresi çıkıyor ama kimseye mesaj gönderidiği yok namussuzun :D Sonra telefonu yan çevirince bazen dönmüyor. Ama döndüğü zamanlarda ekran bulanıklaşıyor ve öyle dönüyor :D Bazen kendi kendini kapatıyor.
Sosyalik kardeş ben Ovi'den indirdiğim uygulamaları hafıza kartına indirmek için ne yapmalıyım biliyor musun ? Bazı nadir uygulamaları indirmeden önce nereye kaydetmek istersiniz diye soruyor o zaman hafıza kartına yüklüyorum fakat uygulamaların çoğunda böyle bir şey sormuyor ve otomatik olarak telefon hafızasına iniyor. Sen Opera Mini'yi hafıza kartına yükledim demiştin. Bende Opera Mini telefon hafızasında yüklü. Onu yüklerken nereye yüklemek istersiniz diye sormadı.
Sosyalik kardeş ben Ovi'den indirdiğim uygulamaları hafıza kartına indirmek için ne yapmalıyım biliyor musun ? Bazı nadir uygulamaları indirmeden önce nereye kaydetmek istersiniz diye soruyor o zaman hafıza kartına yüklüyorum fakat uygulamaların çoğunda böyle bir şey sormuyor ve otomatik olarak telefon hafızasına iniyor. Sen Opera Mini'yi hafıza kartına yükledim demiştin. Bende Opera Mini telefon hafızasında yüklü. Onu yüklerken nereye yüklemek istersiniz diye sormadı.
ya dosya büyük olmayınca dert olmaz telefon hafızası...niye taktınız ki bu kadar.
Ne laf uydurmuşum ama(Facebookta da paylaştım.) tamamen kendi ürünüm :
Bir şeyi çok istersin hatta onu elde edersin ama bir süre sonra o hayal edip abarttığın şey sana çok normal ve sıradan gelmeye başlar.