Orjinal ASC PRO 5'im oldu 365 gün süresi var :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kınaşlı ps2de ki kadar zevkli mi pc oyunu.yoksa para kazanalım diye portlayıp çıkartmışlar mı ::
PS2 de daha önce hiç oynamadım ama play station da her oyun bi başka olur tabikide :)
Bilgisayardakinden kat kat iyi olduğu kesindir birde oyunun en sıkıntılı nottası kamera açısı tuşlar kamera açısına göre deişiyo ya o çok gıcık :DAtıyorum sen w ile düm düz yürüyosun kamera arkanda sonra bi kapıdan geçiyosun bi bakıyon kamera yanına geliyo bu sefer adam yanlış yöne gidiyo :D ama alışınca anlamıyosun bile...
:O saçmaymış ya :D ps2 de otomatik kamera vardı.
PS2 de daha önce hiç oynamadım ama play station da her oyun bi başka olur tabikide :)
Bilgisayardakinden kat kat iyi olduğu kesindir birde oyunun en sıkıntılı nottası kamera açısı tuşlar kamera açısına göre deişiyo ya o çok gıcık :DAtıyorum sen w ile düm düz yürüyosun kamera arkanda sonra bi kapıdan geçiyosun bi bakıyon kamera yanına geliyo bu sefer adam yanlış yöne gidiyo :D ama alışınca anlamıyosun bile...
Uyandım ben de arkadaşlar günaydın herkese.
Şükür sesimi duyan oldu :D
Günaydın herkese.
Sosyalik kardeş ben Ovi'den indirdiğim uygulamaları hafıza kartına indirmek için ne yapmalıyım biliyor musun ? Bazı nadir uygulamaları indirmeden önce nereye kaydetmek istersiniz diye soruyor o zaman hafıza kartına yüklüyorum fakat uygulamaların çoğunda böyle bir şey sormuyor ve otomatik olarak telefon hafızasına iniyor. Sen Opera Mini'yi hafıza kartına yükledim demiştin. Bende Opera Mini telefon hafızasında yüklü. Onu yüklerken nereye yüklemek istersiniz diye sormadı.Ovi'den indirirken hafıza kartına indiremiyoruz galiba ama uygulamayı yüklerken hafıza kartı seçeneği çıkıyor. Opera Mini'yi yüklerken de hafıza kartına yükle seçeneğini kullanmıştım. Opera'da inenler hafıza kartına iniyor.
Konuya yeni mesaj geldiğinde bana hep mail geliyor nedense "konuya mesaj geldiğinde e-mail ile bildir" diye bir seçeneği de işaretlemememe rağmen.
Konu seçeneklerinden yanıtlarsanız imza gözüküyor, birde alıntı yaparken gözüküyor.
Normal mesaj yazarken bende imza gözükmüyor, alıntı yaptığım zaman gözüküyor.
"Susmak o kişiyi yüceltiyorsa erdemdir." Az önce de bu lafı paylaştım ama bana ait değil.
Chipin mobil sitesi patlamış arkadaşlar... :D
Ben kaçar oyun oynayacağım.
Ben gt440 alacam crysis 1920x1080 her şey açık 35 fps.birde güç tüketimi az :D ve asus modelinde boşta 32 derecede çalışıyor :D
Alsan bile PSU ve işlemciyi değiştirmeden fazla bir fark bekleme.
Günaydın herkese.İşte benim Opera Mini'de telefon hafızasında yüklü hafıza kartına taşıyamıyorum. Ovi den Opera Mini'yi indirirken öyle bir seçenek çıkmadı bende.
Ovi'den indirirken hafıza kartına indiremiyoruz galiba ama uygulamayı yüklerken hafıza kartı seçeneği çıkıyor. Opera Mini'yi yüklerken de hafıza kartına yükle seçeneğini kullanmıştım. Opera'da inenler hafıza kartına iniyor.Son Düzenleme: thedevil01 ~ 09 Eylül 2012 14:35