Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben izmire giderken sanki feribot hattı diye biliyom ama neyse ben gene transformice a kaçar :D :D crysis 2 denedim de mpde kasıyor darboğaz yaptı :D
Herkesi beklerim http://kralforum.co.nu/index.php
Portal 2 oynadım minimum sistem diyo benimkine.En son çözünürlükte en son ayarlarda oynuyom.sadece 2 tane ayar medium :D
Steam ve Origin'de oyunu indireceğimiz yeri seçemememiz saçmalık. FIFA 2013 Demo'yu Origin'den indireyim dedim, Origin D'de yüklü olduğu halde C'ye indiriyor ve yeterince boş yer yok diyor. Tamindir'den indireceğim artık.
okinkurt abi minecraftta naptın çözebildin mi biraz daha :D
Steam ve Origin'de oyunu indireceğimiz yeri seçemememiz saçmalık. FIFA 2013 Demo'yu Origin'den indireyim dedim, Origin D'de yüklü olduğu halde C'ye indiriyor ve yeterince boş yer yok diyor. Tamindi'den indireceğim artık.
Steamde seçilmiyor ama d ye kurduysan d ye indiriyor.Bende tamindirden indireyim merak ettim acayip :D
Çok yavaş iniyor 300 kb s kotayı aştık herhalde neyse boşver 3gün sonra gelecekmiş zaten bir tane daha :D pes in ikinci demosu olacaktı ama..
Birde tamindirde okudum peste türk ligi olacakmı belli değil tff yetkileriyle görüşme aşamasındaymış :D bari para istemeselerde pese gelse şu lig :D
Yeni Half Life'ı Valve onaylamış. Adı Black Mesa'ymış. Tam olarak anlamadım ama oyunun devamı niteliğindde değil galiba. Zaten 2004'ten beri geliştiriliyormuş. 14 Eylül'de çıkacakmış.