Ben de uyuyamama sorunu var arkadaş 3-4 saat uyuyorum günde
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Geç bunları...Sen Türksen Türkçe konuşacaksın.Yabancı kelimeler neden Türkçe'ye girdi ? Bir sürü şey icat edildi ve bunların hepsi Türkçe'ye girdi. Türkiye'de bir şey icat etmediği için bu duruma geldi. Eskiden beri böyle. Arapça'dan, Farsça'dan ve Fransızca'dan o kadar çok kelime girdi ki.
Bazı yabancı kelimelerin girmesinin icatlarla ilgisi yok. Arapça ve Farsçadan pek çok yabancı kelimenin girmesinin nedeni eskiden kaynaklanıyor (hâlâ daha bazı insanlar özellikle Arapça kelimeler kullanır İngilizce kullanmak gibi). Fransızcadan girmesi büyük oranda özentilikten kaynaklanıyor. Zamanın sözde aydınlarının gösteriş merakından dolayı diyorum ben. Türkiye'de bir şeyin icat edilmediğini ben de biliyorum da bu Türkçeye nefret duymayı gerektirmiyor. Türkçe gayet köklü, kullanışlı ve zor bir dil.Yabancı kelimeler neden Türkçe'ye girdi ? Bir sürü şey icat edildi ve bunların hepsi Türkçe'ye girdi. Türkiye'de bir şey icat etmediği için bu duruma geldi. Eskiden beri böyle. Arapça'dan, Farsça'dan ve Fransızca'dan o kadar çok kelime girdi ki.
Al işte ne dedim ben. İngilizce bari olsa. Fransızcaya filan da mı merak sardın?Neden arguement yaratmak istiyorsunuz ? Bu yaptığınız çok yanlış bir de olayı siyasi yana çekmeye çalışıyorsunuz.
Düzenleme: Fransızcada da böyle değilmiş. Kendin dil mi yaratacaksın n'apacaksın anlamadım.
Son Düzenleme: sosyalik ~ 19 Eylül 2012 21:05
I.P. adreslerini tespit eden bir program var mı ?
Bu devirde benim siyasetime (üstüne üslük ülkenin bu yönetimine karşı) karışan varsa ne diyelim..
Oyundan derlemeler kendi çekimimdir http://www.youtube.com/watch?v=6oLOH7oA-EI
Yine döndük eski günlere, herkes yavaş yavaş aktif olmaya başladı.
Cascada dinleyerek mutlu olabiliyorum yine de, dediğim siteye hemen üye oldum bu arada.
Bi an çok ilginç bi duyguya kapıldım
Şu Hobbit filmi çıkmadan Silmarillion'dan başlayıp Hobbit'le devam edeyim. Hobbit: Unexpected Journey'nin yeni fragmanı da yayınlanmış.
Join us on Facebook
Go behind the scenes HERE
More infos : In Theaters December 14th, 2012.
Bu the Lord of the Rings director, The Hobbit follows the journey of title character Bilbo Baggins, who is swept into an epic quest to reclaim the lost Dwarf Kingdom of Erebor from the fearsome dragon Smaug.
The Hobbit Trailer 2 (Full Length HD). Don't miss previous teaser trailer and our exclusive sneak peek with HD Pictures of the movie and suscribe now to get the best movie trailers, clips and videos !
Yüzüklerin efendisi geldi aklıma, 3 filmide arka arkaya alt yazılı izlemiştim ne günlerdi ama
Bana göre eski filmler mazide kaldı Artık yeni filmlere bakmak lazım.
Matrix son filmi nasıl kötüydü abi... hele son 20 dakka konuşmalar falan.matrix 2 biraz kötüydü aslında kötü derken arada kaynadı pekte iyi değildi.Belki iyi bir film olabillir ama trilogy olarak çok daha iyi senaryolu filmler oldu. Matrix'i ele alalım ya da Batman serisi. Yüzüklerin efendisinden çok daha güzeldi ama kişisel görüş. Matrix'in son filmi kötüydü.
Medal of Honor: Warfighter – 23 Ekim
Need for Speed: Most Wanted – 30 Ekim
Call of Duty: Black Ops II – 13 Kasım
Hitman: Absolution – 20 Kasım
Far Cry 3 – 4 Aralık
Tomb Raider - 5 Mart
Çıkmadı gitti keratalar
Benim beklediğim bir çok oyun var