Ben samsung dahili hdd aldım cok anzik cıktı acayip harıldıyo 1tb harici aldım 500 gb yandı 1 ay gecti haal garanti bekliyorum bidaha samsung almam :D:DD:He ya.Birde teknosadaki adamlarda da sıkıntı var.Özel garanti aldık.Telefon düştü sürekli.Belli bir sıkıntı var.Adama veriyoruz 2 dk wifi açıyo gpse bakıyo sıkıntı yok diyor.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sen onu garanti kapsamında boz bence anladn sen onu :D
Ben telefonu sinirlenip duvara atmasaydım sağlamdı şuana kadar her aldığım telefon bozuldu bir tek samsunglar bozulmadı .
Ben şimdi samsung c450 ye kaldım telefon alıcam birde
Samsung gitsin tost felan yapsın bence :D
Şimdide parfümlü telefon yapacakmış :D .Hayır normal nefesi zor alıyoruz.Birde parfümlüsü çıktı.Küfrederim arkadaş..
Yakar tostu :D parfümlü telmi :D:D:D millet lüxü astı artık ne gerekli bişey ya :D parfümlü tel ne kadarda ihtiyacımız vardı dimi:D
Aha benim nvidia control paneli bozulmuş.Sağ tıklayınca menüsü çıkmıyor.Arama yerindende açılmıyor.Şuna bir temiz kurulum yaptırayım...
10 sene önce sis diye birşey vardı galiba
7 KB le uploadladıgım videoları bozmus xfire serefsiz xfire more diyom bütün fifa videoalrını göstercegine baska yeri acıyor daş yokmu daşşş :D
En iyisi fil diyeti yapalım
:D o sarkıyı sürekli dinliyom ha :D
Önceden baya meşhurdu o şarkı şimdi sen gün yüzüne çıkardın