Tamam Logo Detection programının linkini yeniledim.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kullanıcı adı:cs87 şifre:123
Konuda da belirtmiştim kendiniz de kullanıcı adı ve şifre belirleyebilirsiniz yukarıdakiler varsayılan.
napıyorsunuz ya logo falan :D
Programın kurulduğu klasörde .mdf uzantılı sql database dosyası ve .ldf uzantılı log dosyası var.İkisine de sağ tıklayıp ilgili menüden tam erişim izni vermen gerekli sosyalik.
Arama yerine uac yaz sonra ilk çıkana gir oradan yapıyorsun :D
Aldığın hata nedir ona göre yardımcı olmaya çalışiyim.
Şimdi de bu hatayı aldım
dotnet ile alakalıda olabilir ama bu hatayı geelde uyumluluk durumlarında verir projeyi visual studio 2012 de kodladıysan geriye dönük şekilde o zaman sıkıntı olmaması lazım
Bende aynen böyle hepsi ve program çalışıyor.
dotnet ile alakalıda olabilir ama bu hatayı geelde uyumluluk durumlarında verir projeyi visual studio 2012 de kodladıysan geriye dönük şekilde o zaman sıkıntı olmaması lazıVisual Studio 2010'da kodlandı Uğurhan Çavuş ve ben daha önceden SQL Server kurulu olmayan bilgisayarda programı sorunsuz çalıştırdım(kurarak hem de).Yani veritabanı erişiminde sorun yoksa çalışması lazım.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 14 Ağustos 2012 22:02
İik dosyaya da izin verilecek unutmayın aynı şekilde.
Computer\Users izni okuma ve yürütme olacak arkadaşlar aynen burdaki gibi bende.
Buna ben de daha önceden dikkat etmemiştim açıkçası tam denetim sanıyordum hepsini.
Nooldu arkadaşlar çalıştırabildiniz mi?
tekir sen naaptın çalıştı mı sende?
Ben geldim , hata veriyor yine youtbe'dan izlediğim kadarıyla çok uğraşmışsın güzel olmuş .
Teşekkürler ama normalde çalışması lazımdı yine de dediklerimi uyguladın mı?
Önceki mesajlara bak sosyalik ile biraz tartıştık ama onda yine de çalışmamış.
Aynı projeyi Access ile yapıp yükleyecem bi onun kesin çalışması lazım.