Sağolun arkideşler bi soksa 30 dkada öldürüyor her hangi bi insanı o yılan :D bu arada ben su 9800gt yi degistirsem iyi olcak bu monitördeki bozulmalar kartın gücsüz kalması birazda heral.Ekran kartından olmuyordur bence çünkü benim ekran kartım 9800GT'den de kötü. Önce HDMi'la dene olmazsa Vatan'a gidersin ilgilenirler.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Dosya barındırma konusunda Mediafire'ı keşfettim çok iyi harbiden. Beklemek yok, paralel indirmelere ve dosya indirme yöneticilerine izin veriyor, hız kısıtlaması yok; bedava premium gibi. Ücretsiz hesapta tek eksik yanı tek seferde 200 Mb yükleyebilmek ama paralel indirmeye izin veriyor partlara bölüp yüklenir hepsi tek seferde iner. Premium hesaplara aylık 20-25 TL resmen çöpe gider. Ama Mediafire telif hakkı olan dosyaları diğerlerinden daha çabuk kaldırıyor o da bir dezavantaj. Torrent bir numara. Aklıma geldi yazayım dedim :)
Bende zaten korkudan yalın ayak dısarı kactım :D
https://www.chip.com.tr/forum/yam ... l2_t247188_293.html
yarım saattir senin 3d gözlüklü fotoğrafını arıyordum abi :D buldum. :D
Abi nasıl farkettin bilgisayar başındayken falan sesini duydun sağına bir baktım yılan falan mı nasıldı :Bizim tavanda 2 tane fare var 1 senedir bunlar nede alarm veriyo nerde kacıyo hepsini biliyom biri fiyk fiyk fiyk diye telaslandı bide cuval devrildi dedimbi bakam odadan bi cıktım yılan atladı bana doğru böle sürünmüyor yarısı havaya kalkmıs ok gibi :D baktım kafası ücgen ve ufak zehirli hemen uzaklastım tamam tamam allah ne verdiyse kactım :D kacarken usain bolt un rekorunu egalet etmiş olabilirim :D
film gibi olmuş :D :D :D bence usain boltuda geçmişssindir :D iman gücüyle koşmuşsun belli :DBizim tavanda 2 tane fare var 1 senedir bunlar nede alarm veriyo nerde kacıyo hepsini biliyom biri fiyk fiyk fiyk diye telaslandı bide cuval devrildi dedimbi bakam odadan bi cıktım yılan atladı bana doğru böle sürünmüyor yarısı havaya kalkmıs ok gibi :D baktım kafası ücgen ve ufak zehirli hemen uzaklastım tamam tamam allah ne verdiyse kactım :D kacarken usain bolt un rekorunu egalet etmiş olabilirim :
geçen sene bizim eve fare girdiydi annem korkudan üst kata gidip kapıyı kilitlemişti :D fare kapıyı açacak ya :D :D
neyse artık ben kaçar :D sonra gelirim :D
Benide bir ara kaniş köpekcikler var yaa o kovalamıştı. :D Çarşıdan eve geliyordum işte karşımda bu köpek var. Sahibin etrafında gezinip duruyor. Dedim şu köpeğe yaklaşayım da seveyim dedim. Böyle o kadar tüylu ki gözleri görünmüyor.. Aman yarabbim yaklaşmaz olaydım. Bi kovaladı beni ama hevv hevv hevv hev hevhevhev..!!! :D Halimi görecektiniz ben bi topukluyurum ama nasıl.. Hayatımda o kadar hızlı koşmamıştım. Ellerimde poşetler yardırıyorum eve doğru. :D Neyse sonunda peşimi bıraktı. Ama benim kalbim kütkütkütküt yerinden fırlayacak koşmaktan.. Ne sinirli bir köpekmiş o yaa.. :S
Benide bir ara kaniş köpekcikler var yaa o kovalamıştı. :D Çarşıdan eve geliyordum işte karşımda bu köpek var. Sahibin etrafında gezinip duruyor. Dedim şu köpeğe yaklaşayım da seveyim dedim. Böyle o kadar tüylu ki gözleri görünmüyor.. Aman yarabbim yaklaşmaz olaydım. Bi kovaladı beni ama hevv hevv hevv hev hevhevhev..!!! :D Halimi görecektiniz ben bi topukluyurum ama nasıl.. Hayatımda o kadar hızlı koşmamıştım. Ellerimde poşetler yardırıyorum eve doğru. :D Neyse sonunda peşimi bıraktı. Ama benim kalbim kütkütkütküt yerinden fırlayacak koşmaktan.. Ne sinirli bir köpekmiş o yaa.. :Beni köyde tazı peşlemişti inan bana benden hızlı koşmamışındır zaten hayvan hızlı koşuyo yakalamasın diye bende hızlı koşuyom 100metreyi 9.81le koşmuşumdur
Ama arada böyle koşmak lazım. Süper adreanalin oluyor yaa. Yaa aslında küçücük köpek bişey yapamazdı ayağımda kot pantolon vardı ısırsa onu ısırırdı ama niye kaçtım bende bilmiyom.. Az korktum heralde.Beni köyde tazı peşlemişti inan bana benden hızlı koşmamışındır zaten hayvan hızlı koşuyo yakalamasın diye bende hızlı koşuyom 100metreyi 9.81le koşmuşumdur
Beyler kredi kartına 9+3 taksit noluyor 9'u anladımda ordaki +3 noluyor.Teknobiyotikde world kartı seçiyorum 9+3 taksit diyorum aylık 208 TL diyor ama ordaki +3 aklıma takıldı.Altta şöyle bir uyarı var
Worldcard ile tüm taksitli alışverişlerinizde +3 taksit ekstrenize otomatik olarak yansıyacaktır!
Benide bir keresinde orta boylu köpek peşlemişti bir anda durdum içimden dedim ki ben ne yapıyorum böyle bir şey yapamaz bu köpek bana ben kaçtıkça kesin iyice kovalayacak beni dedim içimden, dönmemle köpeğin ağzına tokat vurmam bir oldu böyle şeylerde siz kaçtıkça iyice peşinize takılırlar.
Benide bir keresinde orta boylu köpek peşlemişti bir anda durdum içimden dedim ki ben ne yapıyorum böyle bir şey yapamaz bu köpek bana ben kaçtıkça kesin iyice kovalayacak beni dedim içimden, dönmemle köpeğin ağzına tokat vurmam bir oldu böyle şeylerde siz kaçtıkça iyice peşinize takılırlar.Evet.. Bir de köpekle göz temasında bulunmayacakmışsın eğer sinirliyse yanında duracakmışsın kıpırdamadan. Ama kaçtım işte korkudan :D