İnanmıyorum teknobiyotiğe ekim ayında Aerocool Xpredator X1 kasa geliyormuş 4 farklı rengi var 1 full siyah 2 beyaz 3 kırmızı-siyah 4 turuncu siyah harika oldu bu işte tahmini fiyatı ise 65 dolarmış yanı 130 tl filan buyrun bakın.Beyazın renkleri harika.Boyutlarını bilen var mı bu kasaların ?Favorim dışı siyah içi kırmızı olan modeldir. Kırmızı ledlerde çok iyi gidiyor. Bende de Strike-X var. Boyut olarak bir bilgim yok :)
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Neyse ben Fifa 12'ye kaçıyorum. Trabzonspor'u 3-0 yenmem gerek daha 1-0
5800 ve 5233 Nokia'nın değil mi? Zamanında o 5233 Star Wifi ile aynı fiyattı en sorunlulardan bu 2 model. Zaten C3-02 ve x2'e Symbian demedim sadece alınabilir telefonlardan. C3-02'nin tek sorunu ekranı küçük olduğu için sadece dokunmatik işlev gören bölümlerde zorluk çıkarabiliyor. Biraz daha bayanlara hitap eder cinsten gibi. Benim parmaklar büyük Java da Symbian kadar sorunlu ama daha stabil oldukları kesin bahsettiğim iki modelde.Mesele onların Nokia Olup olmaması değil,onların 2008-2009dan kalma olmaları,O yüzden bırakalım onlar orda kalsın :)Umarım Nokia stok malları değil de güncel ürünleri Türkiye pazarına getirir yoksa daha çok devam eder bu millet Samsung'a. Düne kadar Samsung kullanıcı yokken herkesin elinde dokunmatikler dolaşıyor :)
85 CMF 2 tane stok fan var daha ne olsun
Birgün GTX 690'ım olursa direk bu kasadan alacağım
Mesele onların Nokia Olup olmaması değil,onların 2008-2009dan kalma olmaları,O yüzden bırakalım onlar orda kalsın :)Zaten söyledim eski olmalarına veriyorum o durumu diye dostum :) Benim zoruma giden TR pazarına bu dandikleri satmaları. Kaç kişi bakıyor ki işletim sistemine, gpu'suna. Aaaa Nokia dokunmatik 350 TL. Nokia sağlamdır al mantığı olan bir ülke burası.
Bana Nokia telefon çamaşır makinesinde yıkandı hala çalışıyor diye Samsung'dan iyi diyen 18 yaşında akrabam varken, tabiki satılır burada 2009luk modeller. Millet W8'li alsın bizimkiler 5800
Bak bu güzelmiş :)Evet Lumia 820 ve 920'de işlemci olarak Snapdragon S4 kullanılıyor.
http://shiftdelete.net/nokia-lumia-920-hakkinda-hersey-39683.html
http://www.teknoblog.com/mobil/n ... klarla-geliyor.html
nokia c6 var babamda.500 mb telefon hafızası ile geliyo :D ama o kadar çok program kurmuş ki nokia telefon hafızası full :D
Sanırım kasmanın nedeni bu.İşlemcinin 2.çekirdeği kapalı ve 1.6 ghz de çalışıyor.Sistem güç seçeneklerinden boşta çalışma gücünü azalt dediydim ama sanırım 15 sekmede tek çekirdek çalıştırmaz.
Edit : 2 . çekirdek seçilebiliyormuş oda 1.6 da çalışıyor ama kapalı galiba anlamadım
Sağ alt köşede yazdığı gibi 2 çekirdek açık.
Ekran kartımı 8600 gt yaptığımdan beri böyle arkadaş :D 7600 gt varken tak tak çalışıyordu :D bence o.c yapınca güç kaynağı patlak verdi şu an gücü sürekli ekran kartına veriyo işlemci arada kaynıyor.
Pentium e 6600 + HD 6750 DDR5 + 500 w psu alırsan hiçbir sorunun kalmaz
Gerçi benim işlemci 5.5 senedir tam güç kullanamadı kendini.250 w kullanıyoruz yıllardır.sistem 320 istiyordu eski dandik 7600 gt + 1gb bile..
Oyunlarda baya fark ediyor, ben HD 6850 ile denedim gayette iyiydi.
orantısızlığa bak.ramlerin bir jedeci bile 1.80 v de çalışıyor.işlemcinin core voltage 1.1 v sanırım fail burada :D
Hadi güncel bir teknoloji konusu bulun da gece gece bilgi tartışması yapalım Belki okuyucu arkadaşlar bir şey kapar