Ben okul açılana kadar bıyık , sakal , saç uzatıyorum bakalım tarzana benziyecek miyim
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Neyse iyi geceler ben de çıkıyorum, yarın öğleden sonra 4 gibi sanırım çevrimiçi olurum.
İyi geceler bende idots'u izliyeyim .
Kimse yokken ben kaçayım .
Günaydın herkese. Ramazan bayramınız mübarek olsun. :)
:D İyi tatiller Batuhan. Dediğin gibi herkes esniyodu camide :D:D
Seninde mac seninde :D bizde yarın gece gibi tatile gidecekmişiz izmire.Hiç gitmemiştim doğrusu.15 gün sonra gelirim en fazla o kadar sürer.Namazda millet ayakta uyuyordu :Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 19 Ağustos 2012 08:17
Seninde , elektirikler yeni geldi 6 7 saattir bekliyordum gelmesini
Herkes kaçmış .
Sen gidersen gece bekçisi olarak kim kalacak
Merhaba arkadaşlar ben geldim.Bugün gerçekten az kişi var forumda.
Bende geldim. :) 96 yapımı bir film izledim. 2 saat 20 dk. sürdü. Daha yeni bitti. Independence Day adı.Güzel film fena değildi.
Bende dün gece 3 aptalı izledin 2 saat 44 dakika sürdü
İzlediğin film güzel olunca, zamanın nasıl çabuk geçtiğini anlayamıyorsun. Bi baktım iki saattir vücudum hareketsiz bir şekilde öyle oturuyorum. Film izlemesem 2 saat hareket etmeden oturamam. :)
Evet okin iyi bir filmdi. Butun sehri nasil kapladi uzay gemisi. Uzayliyi ameliyat ediyorlardi yaa, o sahnede nasil korktular ama uzayli canlaninca :D:D Jetlerin ilk saldirisinda o fuzelerin uzay gemisine zarar veremeyecegini tahmin etmistim. Kalkan diye bisey var. :D:-DAçık ara en iyi zuzay filmi bence 4-5 kere izlemişimdir :
Evet okin iyi bir filmdi. Butun sehri nasil kapladi uzay gemisi. Uzayliyi ameliyat ediyorlardi yaa, o sahnede nasil korktular ama uzayli canlaninca :D:D Jetlerin ilk saldirisinda o fuzelerin uzay gemisine zarar veremeyecegini tahmin etmistim. Kalkan diye bisey var. :D:-:D ivit cok iyi kurgulanmılş film cok göseldi :D