Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Beyler Team Xtreeam Dark 8gb 2x4 ram alacağıma iki tane bundan alsam nasıl olur üstelik 7 yıl garantisi var
Ne bekliyorsun ? bunu mu ;
Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB)
Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Dual Kit Bellek
GSkill RipjawsX 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği
Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9R)
Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit (2x4GB)
Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9)
-200 dereceye kadar yolu var ama 25 dereceden aşağı düşmez hava soğutma ile.
Sunbeam Contect Frezer işlemci soğutucusu ile kışın işlemci sıcaklığını -'lere düşürebilir miyim ?Ya siz ne içip de geliyorsunuz foruma merak ediyorum. YAMYAM abi gibi sana cahal civelek arkadaşım demek istiyorumOrtaya sağlam bir idda attım yanıtları görelim :
Stok fan ile özel cpu fanı arasında en fazla 20 derece fark olabilir. İstisnalar var mı? Var. 5-10 derece azalan var mı? O da var. Lakin şu mantığı kuramaman çok kötü. Yaz ayında 45 derece ise cpu fanla 25-35 derece civarı olur. Kış ayında havalar zaten soğuk 35 derece ise cpu fan pek etki etmez 20-28 derece olur.
Adamlar sıvı soğutma ile eksi dereceye getirmek için su haznesine buz dolduruyorlar, suyu ileten hortumları buz içinde saklıyorlar. Veya azot soğutma diyelim, adamlar azot ile -200 gibi değerlere yaklaşıyorlar.
Kesko abinin de bir lafı vardır ne kadar soğuk o kadar iyi diye. Ben de bu sebepten kasama 6 tane fan yerleştirdim stok falan 30-40 derece arası boşta. Yükte 50-55 Ekran kartı da böyle. Anakart 25-35 derece arası Kış ayında ekran kartı 25 oluyor.
Geçenlerde Batuhan kardeşim gelmiş eksilere düşer de işlemci çürür mü diyor, sen bugün eksi değerler alabilir miyim diyorsun Gece gece sek absolid mi aldınız 70'lik
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 07 Eylül 2012 00:51
İşlemci çürür mü ? donar mı ? Gibi sorulara sesli güldüm :D
Ya siz ne içip de geliyorsunuz foruma merak ediyorum. YAMYAM abi gibi sana cahal civelek arkadaşım demek istiyorumİçtiklerinden bende istiyorum sağlam kafa yapıyor herhaldeStok fan ile özel cpu fanı arasında en fazla 20 derece fark olabilir. İstisnalar var mı? Var. 5-10 derece azalan var mı? O da var. Lakin şu mantığı kuramaman çok kötü. Yaz ayında 45 derece ise cpu fanla 25-35 derece civarı olur. Kış ayında havalar zaten soğuk 35 derece ise cpu fan pek etki etmez 20-28 derece olur.
Adamlar sıvı soğutma ile eksi dereceye getirmek için su haznesine buz dolduruyorlar, suyu ileten hortumları buz içinde saklıyorlar. Veya azot soğutma diyelim, adamlar azot ile -200 gibi değerlere yaklaşıyorlar.
Kesko abinin de bir lafı vardır ne kadar soğuk o kadar iyi diye. Ben de bu sebepten kasama 6 tane fan yerleştirdim stok falan 30-40 derece arası boşta. Yükte 50-55 Ekran kartı da böyle. Anakart 25-35 derece arası Kış ayında ekran kartı 25 oluyor.
Geçenlerde Batuhan kardeşim gelmiş eksilere düşer de işlemci çürür mü diyor, sen bugün eksi değerler alabilir miyim diyorsun Gece gece sek absolid mi aldınız 70'lik
90'lık sovyet votkası pahalı olmasa alacağım bir tane :D
2 güne kendime geliyorum abi :D
Biri görse yamyamlar ayyaş diyecek :D