YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yunus07 sony sansür yapmış yüzüne :D
iyi al bakalımTüfeği yanlış tutuyorsun şapşırtık şaban.
köydeki resim :
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Öne doğru kaykılacaksın. Sağ bacağın arkada olacak ve hafif eğileceksin. Yüzünü kabzaya kaynak yapacak ve gözünün birisini kapayacaksın.
Bu pozisyona göre tetiğe bastığın anda yere oturursun. Hedef kuş ta sana nanik yapıp uçmaya devam eder.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 21 Mayıs 2012 21:23
Tüfeği yanlış tutuyorsun şapşırtık şaban.tamam da abi atış yapmıyordum ki resim için bir poz sadece :D
Öne doğru kaykılacaksın. Sağ bacağın arkada olacak ve hafif eğileceksin. Yüzünü kabzaya kaynak yapacak ve gözünün birisini kapayacaksın.
Bu pozisyona göre tetiğe bastığın anda yere oturursun. Hedef kuş ta sana nanik yapıp uçmaya devam eder.ahaha o tüfek mi beni yere serecek beni küçümsemeyin o kadar da abi bende fos değilim ya koluma dikkat edersen ne kadar kalın olduğunu görürsün zaten bir dönem kick boks a da gitmişliğim var yani vücudum sağlamdır o pompalı sadece ecik omzumu teper
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 21 Mayıs 2012 21:27
Uğurhan sen de tam bi yamyamsın haa.abi montu vereyim ne demek :D
Montuna bittim ecik ver de gızlara hava atayım gurban.
kızlara hava atılmıyorki abi tabi sen atarsın her türlüde :)
ben atamıyorum zaten kızlar bana bakmıyor ya bakıyorlarda ben konuşamıyorum neyse uzatmayayım şimdi kafanız ütülenmesin
Tüfeği yanlış tutuyorsun şapşırtık şaban.YAMYAM abi benim atıcılık yeteneğimde iyidir ha :D
Bu pozisyona göre tetiğe bastığın anda yere oturursun. Hedef kuş ta sana nanik yapıp uçmaya devam eder.
Geçen fuara gittim orda silak vardı ucunda laztik gibi bişiy var ama gerçek silah
Adamlar atıyo Sigaralara vurursa alıyolar bide ben deneyim dedim (tabi öylesine sigara içmiyom) :D
Aldım elime silahı biraz zorlaya zorlaya kaldırdık tüfeği sonra iyice nişan aldım göz - gez - arpacık misali sonra bi sıktım tak.... !!!
Hiç bişiyi vuramadım :D
Silahın ucunu yamultmuş namıssızlar :D
Foto köpeğiniz olsun ahada acık havada cektiydim ciftlikte..
Bulutlar süperdi o gün telefonu yere koyup cektim öle işte :D
YAMYAM abi benim atıcılık yeteneğimde iyidir ha :DBundan 15 sene kadar önce İstanbul Ortaköy de bi vatandaş denizdeki balonlara parayla atış yaptırırdı.
Geçen fuara gittim orda silak vardı ucunda laztik gibi bişiy var ama gerçek silah
Adamlar atıyo Sigaralara vurursa alıyolar bide ben deneyim dedim (tabi öylesine sigara içmiyom) :D
Aldım elime silahı biraz zorlaya zorlaya kaldırdık tüfeği sonra iyice nişan aldım göz - gez - arpacık misali sonra bi sıktım tak.... !!!
Hiç bişiyi vuramadım :D
Silahın ucunu yamultmuş namıssızlar :
Oralarda çok gezerdim. Birgün gızların bol olduğu birgün ben de atış yapmaya karar verdim. Birkaç atış yaptım ve epey balon vurmuştum. Ben balonları vurunca iki dene gız yanıma geldiler ve ilgi ile bana bakmaya başladılar. Ben de sırf gızlara inat olsun diye bir düzine daha atış hakkı aldım. Tam bu sırada kızlardan birisi bana sordu.
Beyefendi nasıl böyle hedefi vurabiliyorsunuz diye.
Ben de kıza usulünce tarif ettim ve bizzat atış tekniğini göstermiştim. Bu olaydan yarım saat kadar sonra adamın denizde hiç balonu kalmamıştı. Hepsini vurmuştuk.
Daha sonrasını sormayın. Gızları alıp bi diskoya gittik. O gece ödediğim hesap yüzünden 10 gün aç gezmiştim.
yokmu karşıdan bakan yakışıklı adamsın görsün millet karizmanı
Bundan 15 sene kadar önce İstanbul Ortaköy de bi vatandaş denizdeki balonlara parayla atış yaptırırdı.vay vay yere bakan yürek yakan seni kızları hemen ayarladın demi seninle speedy gonzales bile yarışamaz :D
Oralarda çok gezerdim. Birgün gızların bol olduğu birgün ben de atış yapmaya karar verdim. Birkaç atış yaptım ve epey balon vurmuştum. Ben balonları vurunca iki dene gız yanıma geldiler ve ilgi ile bana bakmaya başladılar. Ben de sırf gızlara inat olsun diye bir düzine daha atış hakkı aldım. Tam bu sırada kızlardan birisi bana sordu.
Ben de kıza usulünce tarif ettim ve bizzat atış tekniğini göstermiştim. Bu olaydan yarım saat kadar sonra adamın denizde hiç balonu kalmamıştı. Hepsini vurmuştuk.
Daha sonrasını sormayın. Gızları alıp bi diskoya gittik. O gece ödediğim hesap yüzünden 10 gün aç gezmiştim.
Len ben de koyacam da formatla gitti her şey flash bellek de kayıp.
320 lik hdd de yandı
En kısa zamanda çekip koyacam şu anki halimi
Bundan 15 sene kadar önce İstanbul Ortaköy de bi vatandaş denizdeki balonlara parayla atış yaptırırdı.Yamyam abi az değilmişsin sende yav.
Ama bu anılar sizin için çok kıymetlidir.Arada hatırlayıp güldüğünüz oluyordur
Aynen YAMYAM abi okulda utandığım, kendi kimliğimi gösteremediğim kızlar var neden bilmem
bir kaç ay öncesine kadar her hafta 4-5 kız eklerdi şimdi tık yok
k. kalmayın Camera iyi deil dudak biraz garipo durmuş ama gerçekte daha farklıyım :D
Yine gözlüklü bi resim :D
Resmin arkasındaki yaşilimsi cisim de okul çantam gelir gelmez fırlattım hala ordaymış resmimi çekerken baktım orda bşiy var bi baktım ki Çantam
Saat Vegans Gözlükte Ray-Ban heee :D
Şaka şaka amacım hava atmak deil :D
Pek çapkınlık sayılmaz. Sadece iyi konuşurum ve iyi iletişim kurarım.Kadınlar güzel konuşan ve sölediklerine sadık kalan erkeklerden hoşlanır bir kadın bir erkeğin yanında kendini mutlu ve güvende hissediyorsa olay bitmiştir...
Zaten tecrübelerim göstermiştir ki erkek ne kadar YAMYAM gibi olsa da konuşmayı beceremiyorsa kızların gözünde bir anda sıfır oluyor.
Birde iltifat edeceksin aradaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 21 Mayıs 2012 21:52
Yamyam abi az değilmişsin sende yav.Olmaz mı.
Ama bu anılar sizin için çok kıymetlidir.Arada hatırlayıp güldüğünüz oluyordur
Ama en çok güldüğüm ne idi.
Kızlarla giderken işyerinden bir arkadaşım bizi görmüş. Kendi kendine 'Len bu yamyam yine iki gız bulmuş' helal olsun falla diye düşünmüş.
Düşündüğü yetmezmiş gibi işyerindeki tüm arkadaşlara (Bay bayan hepsine) vaziyeti anlatmış.
Ondan sonra işyerindeki tüm bayan arkadaşlar yanımdan geçerken bile tepeden aşağı süzemeden geçmiyorlardı. Bazıları da YAMYAM görmüş gibi bakıyorlardı.
Birkaç hafta sonra durumu kurtardıktan sonra bu arkadaş (kızlarla beni gören) bir ara gelip Abi sen gızlarla iyi arkadaşlık kuruyosun beraber takılalımmı demez mi.