bende burdayım
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.valla osman o HDD in bir bölümünde windows koymuşlar galiba masa üstünde nasıl yaparsın bilmem
Ben yatıyorum
Herkese iyi geceler
Tek ben kaldım herade :D :D :D
Allah aşkına nerden buldun bunu yha :D tam ben
Arkadaşlar bildiğiniz bi kamera kayıt programı var mı?
Mesela ben bunu kullanıyorum gayet kullanışlı ve rahat dediğiniz ben de AMCAP var ama hiç hoşuma gitmiyo :D
Siz bi tane önerinde kuralım bakalım (you cam olmasın) :D (you bile demeyin bana)
Tek ben kaldım herade :D :D :DYaa ben d.h forum da bir smile görmüştüm.. Allahım yarabbim, böyle gülmekten yerlere yığıldım. Dalağım şişti gülmekten resmen.. Ama bulamıyorum şimdi o smileyi.. Ama aklımda kaldığı kadar anlatayım.. Böyle bir çizgifilm karakteri mi artık nedir böyle ağzında bir sakız var, hıphızlı çiğniyor sakızı
Allah aşkına nerden buldun bunu yha :D tam benArkadaşlar bildiğiniz bi kamera kayıt programı var mı?
Mesela ben bunu kullanıyorum gayet kullanışlı ve rahat dediğiniz ben de AMCAP var ama hiç hoşuma gitmiyo :D
Siz bi tane önerinde kuralım bakalım (you cam olmasın) :D (you bile demeyin bana)Kamera kayıt programı mı? Bu nasıl valla bilmiyom ama bu sitenin paylaşımları sağlam oluyor. Bir dene istersen..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 31 Mayıs 2012 12:06
Yaa ben d.h forum da bir smile görmüştüm.. Allahım yarabbim, böyle gülmekten yerlere yığıldım. Dalağım şişti gülmekten resmen.. Ama bulamıyorum şimdi o smileyi.. Ama aklımda kaldığı kadar anlatayım.. Böyle bir çizgifilm karakteri mi artık nedir böyle ağzında bir sakız var, hıphızlı çiğniyor sakızıDostum o smiley değil gifKamera kayıt programı mı? Bu nasıl valla bilmiyom ama bu sitenin paylaşımları sağlam oluyor. Bir dene istersen..
DH'nin smileyleri bunlar;
http://forum.donanimhaber.com/smiley.asp
Birinin avatarında mı görmüştüm yoksa imzasında mı bilmiyorum.. Ama sizin smileylerin arasında benim dediğim yok.. O zaman gif idi heralde ben yanlış hatırlıyorum.
%82 de :D daha patch ide var :D
İyi iyi az kalmış. :D Patchi kısa sürer diğerine oranla.. Şu büyüğü bir insin ilk önce.. :D Yalnız oyun inince hemen diğerine başla, çünkü crack ve patch olmadan oyun açılmıyor.
Belli olmaz knk ben acabilirim belki önce bi crack denerim 1-2 tane 120 mb ı indirmeye gerek kalmayabilir :D
Belli olmaz knk ben acabilirim belki önce bi crack denerim 1-2 tane 120 mb ı indirmeye gerek kalmayabilir :Sen bilirsin okin, şimdi oyunu kurarken içinde sadece patch var.. O patch'in sürümü de v1.3.1 ..
İnternette 1.3.1 versiyonun crack lerinin hepsini indirdim denedim olmadı.. Bende 123 MB lık dosyayı indirdim.. O dosyanın içindeki patch in versiyonu 1.4.1 Ve bu versiyona uygun crack te 123 MB lık dosyanın içinde..
Sen bilirsin okin, şimdi oyunu kurarken içinde sadece patch var.. O patch'in sürümü de v1.3.1 ..Bi insinde hocam denerik olmadı 120 mb a dalarız :D
İnternette 1.3.1 versiyonun crack lerinin hepsini indirdim denedim olmadı.. Bende 123 MB lık dosyayı indirdim.. O dosyanın içindeki patch in versiyonu 1.4.1 Ve bu versiyona uygun crack te 123 MB lık dosyanın içinde..
50 KB/s Cs 1.6 indiriyorum :D letitbit sinir bir site ya.
Yamyam abi, son birkaç gündür bilgisayarımı açarken hard disk çalışmakta çok gecikiyor.. Siyah ekranda Detecting Ide Drivers yazısı çıkıyor ve 2 saat öyle takılı kalıyor.. Sonra çıt diye bir ses geliyor ardından Vıınnnnn diye bir ses geliyor. Heralde h.d.d nin sesi o.. Sonra bilgisayar normal bir şekilde açılıyor.. Bu gecikmenin sebebi nedir?
ben geldim kardeşlerrrrrr
Hoşgeldin songoku. :) Seni hiç göremiyorum bu konuda. Artık az uğruyorsun heralde foruma.
Hoşgeldin songoku. :) Seni hiç göremiyorum bu konuda. Artık az uğruyorsun heralde foruma.Abim pek giremiyorum yav yazılılar anca bitti. Matematik falan derken foruma 15 dk girer olmuştum.Bugün bi matematik olduk akıllara zarar
Görsen sınıfta en düşük puan 430'larda ama en yüksek not matematikten 65
3 tane 05 var. 2 tane 10 falan