YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yok canım ne mahcubu senin kafan karışmıştır kimlan bu diye :D mesajı d.h den deşimdi abiciim sen sorunca bulabildinmi mesaj attınmı filan kendi kendime dedim ya ne çabuk konuya hakim oldu acaba Mr yamyam ile irtibata mı geçmiş.ben nerden bileyim bizim hakan usta olduğunu :))))
şimdi abiciim sen sorunca bulabildinmi mesaj attınmı filan kendi kendime dedim ya ne çabuk konuya hakim oldu acaba Mr yamyam ile irtibata mı geçmiş.ben nerden bileyim bizim hakan usta olduğunu :))))ben sadece sonuç ' u merak ettim de o yüzden sordumneyse hadi iyi geceler yatalım artık geç oldu
bide beğenmiyorsun yamyam abi hatunlara baksana tamda benim yaş grubumdalar ha ulan piyangodan para çıksa alırım yanıma okinkurt u da gideriz rusyaya kesko abi evlenmeyecek olsa onuda götürürdük :DGideriz hocam :D yalnız geri dönmekte zorlanırız gibime geliyo ha :D:D bu soldakiler kız ise sağdakiler ne sağdakiler kız ise soldakiler ne ? :S D:[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Eskiden..
-
Çember çevrilir, Su musluktan içilir, Ağaçlara tırmanılırdı.
Bebekler bezden, Silahlar tahtadan, Resimler kömür karasından yapılırdı.
Kızlara ninelerinin, erkeklere dedelerinin İsimleri konulur, Saatli maarif okunurdu.
Komşuda pişen Bize... Bizde pişen komşuya düşerdi.
Geceler ayaz, Sokaklar karanlık, Yıldızlar parlak olurdu.
Turşu, salça, mantı Evde yapılır, Karpuz kuyuda soğutulurdu.
Erik ağacının çiçeği, Pencere camımıza yaslanır, Güz yaprakları bahçemize düşerdi.
Kardan adam yapılır, Evlerde soba yakılır, Kış gecelerinde masal anlatılırdı.
Merdiven çıkılır, Aidat ödenmez, Yönetici seçilmezdi.
Evler badanalı, Sokaklar lambasız, Mahalleler bekçili olurdu.
Ajans radyodan dinlenir, Çizgi roman okunur, Defterlere kenar süsü yapılırdı.
Hayat,
Arkası yarın gibiydi,
Kesintisizdi.
Her gün yaşanacak bir şey vardı.
Herkes kendi düşünü kurar, Kendi hayatını oynardı
ŞİMDİ
Herkes
Yoğun,
Yorgun
Ve
Tek başına.
O listeye eklenecen cok şey var 2. bölümüne :D bu arada ben siteye cok zor giriyorum siteye bastıgımda internet 0 kb düsüyo ne sacma bi iştir :/ arka planda bişey calıstırıp giriyom hız artsın diye :D:D
Voşşş deprem oldu :O bu sene anma cok deprem oluyo ya.
sizin orda da fay hattı mı var nedir hep deprem oluyor la
Olabilir valla fay hattı 2012 senesinde 2 saniye süren depremler cok oldu böle gelip geciyo sanki gecen uykudan uyandırdı bi anda haberlere baktım kütahyada olmus 5.2 mi ne allah korusun valla hiç sevmem yer kabuğunun oynamasını :D
Deprem olcak hemde cok sağlam bi deprem olcak türkiyede bunlar habercisi nerde olcak allah bilir.