YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abi becerecek bişey yok siz baglantı kurdunuzmu ? kurdunuz ayarları yaptınızmı ayar dedigim o server cfg sonra oyunu acıcaksınız sitede gösterildigi yerde ağı görürsünüz zaten ona basıp girceksiniz nası olmuyo anlamadım :/
Abi becerecek bişey yok siz baglantı kurdunuzmu ? kurdunuz ayarları yaptınızmı ayar dedigim o server cfg sonra oyunu acıcaksınız sitede gösterildigi yerde ağı görürsünüz zaten ona basıp girceksiniz nası olmuyo anlamadım :/Abi bu server.cfg 'yi napcaz ya neresine atcaz :D
Ben direk amachi nin olduğu klasöre yuvarladım :D
Onla yapılacak başka bişiy varmı ki :D
Oyunda ise profilimizi seçiyor ve giriyoruz... Sonra LAN seçeneğine geliyoruz... Orada Host Lan server seçeneği var..
Eğer oyun kurucu siz olacaksanız bu seçeneğe tıklıyorsunuz...
Siz olmayacaksanız üstteki ekranda diğer oyun odalarınıgörüyorsunuz onlardan birine tıklayıp adınızı yazıp, filterleri ayarlıyıp yarışabilirsiniz...
Burda dikkat edilmesi gereken oyunu kuracak olan kişinin filter ayarıyla oyuna bağlanacak olan kişinin filter ayarının aynı olması...
NOT: Oyuna girmeden önce antivirüs,güvenlik duvarı ve msnyi kapatınız...
NOT 2: Ayrıca ağ bağlantılarındanda hamachiyi aşağıdaki gibi en üste alınız...
Bilgisayarıma çift tıkla,ağ bağlantılarım\ağ bağlantılarımı görüntüleye gelerek tepedeki windows penceresinde gelişmiş yazan yere tıkla ve gelişmiş ayarlar bölümüne gel...sağdaki ok yardımıylahamachi'yi sıralamada en üste al....tamam diyerek pencereyi kapat..(bu işlem oyunları rahatlıklakurup görmenizi sağlar..)
Şekilde olduğu gibi rahatlıkla yapınız... bak burayı dikkate al ne diyo görüyonmu ? nasıl girilcegini nası yapılcagını yazmıs adamlar işte :/
Kınaslı bi söz var bakmakla görmek arasında fark vardır diye iyi okursan çözümü görüceksin adam sölemiş orda.
İndirdikten sonra oyunun kurulu olduğu klasörü açıyoruz ve ordaki server.cfg dosyasını silip yerine bunu koyuyoruz..
Server.cfg Dosyasının görevi: Bu dosya Undergroundu Hamachiden Online oynamanızıve oyunkurup kurulu oyunları görmenizi sağlar.. gördünmü ?
Oyunda ise profilimizi seçiyor ve giriyoruz... Sonra LAN seçeneğine geliyoruz... Orada Host Lan server seçeneği var..Abi Yalız Ayıp oluyo ya :D Höst Lan filan die :D :D :D
Tmm abi aynısını yapıyom ama orda glscgna bi çıkmıyo :D
Bi daha yapıyom aynısını tıp a tıp aynısını yapıyom oyundan 10-15 dk çıkmayıp bekleyim bakalım nolacak :(
Bak dikkatli bak diyoki oyun kurucusu siz izeniz host lan server secenegi buna basıp kurcan loby ise diger odalar kurulmus glscgn loby den senin odaya girecek bu kadarrrrr host landa görecek seni sen onu görmücen kurban :D
boşver gurban dandik bi eski oyunu oynamak için uğraşamam bu kadar zahmete değmez bende c.o.d m.w 3 e girip oynayım bari bide şu batman arkham city nin tr yaması çıksada başlasam oynamaya
Neyse hic degilse taban bilgiyi oturttuk gerisi koley :D
boşver gurban dandik bi eski oyunu oynamak için uğraşamam bu kadar zahmete değmez bende c.o.d m.w 3 e girip oynayım bari bide şu batman arkham city nin tr yaması çıksada başlasamAbi anlaşılan iyi sinirlenmişsin...
Tmm hadi Cricut kurdum bekliyom oyun altta PC kasıyo hadi :(
Merhaba Yamyam dostlarım. Nasılsınız? :D Kısa bir süreliğine gelemeyecem dedim. Çünkü sınavlarım var yoğun bir şekilde tekrar yapıyorum. Sizleri özledim 2 günde.. Ders çalışıyordumda sıkıldım bir bakayım dedim foruma. Baya bir ilerlmişsiniz sayfa olarak :D Ben son son 244. sayfada bırakmıştım 310 olmuş. :D Ben fazla durmayacağım, ders çalışmam lazım. Çıkarım birazdan.. Şu sınavımı bir halledeyim, sizlerle beraber oynarız hamachi den nfs2'yi.. :D
Hadi be glscgn abi bak şimdi bozulursam kendim oynarım ha....
Hadi bekliyom seni çocuk gibi küsme hemen :D :D :D
Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Merhaba Yamyam dostlarım. Nasılsınız? :D Kısa bir süreliğine gelemeyecem dedim. Çünkü sınavlarım var yoğun bir şekilde tekrar yapıyorum. Sizleri özledim 2 günde.. Ders çalışıyordumda sıkıldım bir bakayım dedim foruma. Baya bir ilerlmişsiniz sayfa olarak :D Ben son son 244. sayfada bırakmıştım 310 olmuş. :D Ben fazla durmayacağım, ders çalışmam lazım. Çıkarım birazdan.. Şu sınavımı bir halledeyim, sizlerle beraber oynarız hamachi den nfs2'yi.. :252 de heralde o sayfadan sonra herkes resimlerini paylaştı macmilan senden de bekleriz
boşver gurban dandik bi eski oyunu oynamak için uğraşamam bu kadar zahmete değmez bende c.o.d m.w 3 e girip oynayım bari bide şu batman arkham city nin tr yaması çıksada başlasamÇıkmaya niyeti yok o yamanın test aşamasında diyip duruyo hala :D ben sniper elite kurdum onu oynuyom :D
İyiyik mac h.g hamachi işi baslamadan cortu cekti hocam :D
http://www.oyunceviri.com/forum/ ... %B1%C5%9Fmas%C4%B1-(Kontrol-Test-A%C5%9Famas%C4%B1nda) ahada hala testi bitmemiş batman amcanın :D. dostum hersey yazıyoda arkadaslar sıkıntılı yapcak bişi yok bi ara denerler gene heral :D bütün mesele cabuk sıkılmaları :D