h.g dostum millet sizde face book acılıyomu yaf bende acılmayı teres :D edit: acıldı zirzop şey ya :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Offf interneti bırakıcam ya bu hdd yüzünden neti kesiyom ses yok internete baglıyorum cosuyo :D
Ya avastın kalkanlarını kapat, ya da otomatik güncelleştirmeleri kapat. Bu iki nedenden dolayıdır hdd den gelen ses bence..
Yok hocam onlardan degil google da felan gezerken oluyo kalkanları acıp kapamayı denedim hatta asc nin turbo bost unu calıstırıp denedim olmayi format ta atamıyom pöfff :D
Salamun Aleyküm arkadaşlar (s.a yazmayı fazla sevmiyom Allah'ın selamı kısalmaz)
Ben geldim
Ben de sizin gibi oyun indiriyom %18 aha 19 oldu :D :D :D
Ne idirdiğimi sormayın bu PC ile ne oynanırsa onu indiriyom tabikide strateji oyunlarından biri olan
Empre Earth yarında inşallah Age of Empress III'ü indircem :D biraz onlarla takılacaz artık D:
age of empires 3 ü kücümseme savas anında bende kasıyo serefsiz oyun . aleykum selam bu arada :D millet 50 kb leri begenmiyosanız bana virin 50 50 100 yeter :D
Yamyam abi kesko abiyi yedin demi itiraf et :D
age of empires 3 ü kücümseme savas anında bende kasıyo serefsiz oyun . aleykum selam bu arada :D millet 50 kb leri begenmiyosanız bana virin 50 50 100 yeter :Yok abi Valla bende letitbit neti seviodum Batuhan kardeş diyince çektım harbi 50KB iniyo :D
Bide ek downloader programı kullanıyom :D
En iyisi Uploaded o zaman hem ücretsiz üye oluyosun hemde üye olduğunda 150KB indirme hızın oluyo ohh gel keyfim gell :D
Ama en sinir bozucu site Turbobit net !!!
Ben 3g bandında hepicini denedim o sitelerin 200 kb den assagı inmedi ama 3g tabi :D
Arkadan mehter marsı cal net gaza gelip hızlanabilir ben denedim işe yarıyo :D
Yav kardeşim gözlüğümün ayarını bozdu takamıyom
Bulanık görüyom hafiften. Bi Fifa 12 oynadım Ben Sampdoria rakip Chelsea. 3-1 yeniyodum adamlar 80den sonra 3-3 yaptı
Uzatmalarda 3 kişi (ben ve yusuf yusuf ile) zar zor gol attım da finale çıktım