Valla dostum cok oldu o oyunu bitireli yama siteleri felan hic bilgim yok net kaldırsa seni geçmek zevkli olurdu :D vatan %25 indirimi yapmıcakmış bidaha öle diyolar ama kesin mi bilmiyim.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Len kargalar meyse suyunu içmeden neden kalktın a.c.t.
Günaydın bugün çok mutluyum hemde çok insanın böyle tatlı heveslendiği dertler olunca çok mutlu oluyor :)
Günaydın mı?
Gün aydın oldumu ya :D PC başında uyuklamışız desenize :D
en son NFS oynuyodum Carrier modda böyle dalığ dalıp kendime geliyodum elim "ı" tuşuna basılı kalmış Valla en son gördüğümde birinciye tur bindiriyodum ondan sonrada uyumuşum zaten
Abi güneydın diyince bi garibime geliyo Selamun Aleyküm diyin yha :Uyumazsan öyle garibine gelir tabiki.. :) Vücudun düzenini bozmayın. Erken yatın, erken kalkın. Hadi hafta sonu bugün biraz geç kalkabilirsiniz. Bilgisayar odanda işte kaçmıyor. O dursun, sen uyu, kendini şarj et, ondan sonra mis gibi dinamik bir şekilde kalk sabahleyin.
Günaydınnnn :D Ve batman arkham city asylum finiş güzel oyunmuş bea oynamayan oynasın tavsiye ederim ben yeni bi oyuna dalam :D .
günaydın forum halkı.
Gençlik Bayramınız kutlu olsun. :)
Günaydınnnn :D Ve batman arkham city asylum finiş güzel oyunmuş bea oynamayan oynasın tavsiye ederim ben yeni bi oyuna dalam :D .kanka şuna city deyip durma milletde karıştıracak senilk oyunu oynuyorsun onunda adı : Batman Arkham Asylum
2 ci oyunun adı ise : Batman Arkham City
tünaydın yamyamlar
kanka şuna city deyip durma milletde karıştıracak sentünaydın yamyam kardeş..ilk oyunu oynuyorsun onunda adı : Batman Arkham Asylum
2 ci oyunun adı ise : Batman Arkham City
tünaydın
Yamyam kardeşler bişey sorcam.
Dün 4GB lık Win7'yi indirdim. Gerçi bi işe yaramadı geri sildim. Şimdide oyun indiriyorum. Ama indirme hızım 160,2 kb/s .. Gerçi dün de yavaştı ancak sormak istediğim şey şu. Benim netim sınırsız(güya). Ancak belirli bir miktar download yapınca hız düşüyor mu?
Ha unutmadan dip not : ttnet'in allah belasını versin. yazın kapattırmazsam insan değilim.
Ohovv hacı bu ne ya metro 2033 harbiden dedikleri kadar var sistemi aldıgımdan beri bu denli kasan bi oyun görmedim 1204 high no problem gidiyodu 2 yaratık saldırdı felc oldu oyun aynı cryostasis falout 3 le cryostasis i karıstırmıslar :D ama sağlam işlemci lasım buna :D.
Arkadaşlar GTX690'nınız Hayırlı uğurlu olsun :D3 000 TL yi buna vereceğime QUADRO alırım daha iyi
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=60375
bu arada siz ne zaman uyandınız ya :
YAMYAM yanlış bildiğin bi şey var
QUADRO İŞ OFİS içindir.
GTX690 OYUN içindir.
GTX690da yeni geldi zaten asus ve zotac olarak.
YAMYAM yanlış bildiğin bi şey varİyi ya işte. Ben iş amaçlı alacağım. Render mender video mideo gibi işlerim için. Arada bir oyun moyun da oynasam heralde kızmaz quadrolar.
QUADRO İŞ OFİS içindir.
GTX690 OYUN içindir.
GTX690da yeni geldi zaten asus ve zotac olarak.
Tabiiki sizler quadrolarla oyun oynamadığınız için pek bilmeyebilirsiniz.
ekran kartı fiyatları gitgide artıyor yakında doğan - şahin fiyatına ekran kartı çıkar 3 bin tl artık abarttılar eskiden HD5970 çıktığında 1500 filan dı sonra ise 1300 küsürlü fiyatlarda ise satın alınıyordu şimdilerde bu fiyatı 2 ye katladılar bakalım ne olacak
Adamın kafayu yolldum ftong diye :O :D predator foreverrr D:
[/url][/resim]
YAMYAM abi quadro ile oyunlarda görsel açıdan bir fark var mı?
Detaylar daha yüksek gibi falan?
mecbur kanka retina taramasında adamın gözleri lazımSüper oyun dostum bende bunun eskisi vardı 2 cd li baya geliştirmişler 10 numara ilk baş bi metro kurdum yemedi sistem sonra blood stone feci kastı ama bunu kurdum 2 sine bedel gercekten 0 kasma bayıldım oyuna :D arkadan yaklasıp kafaları sökmek cok eglenceli nihihihi :D bunda 3 ırkı bitiriyim sonra tomb raider türkçe yama cıkınca arkham a dalarız gerisini yeni sisteme saklıycam oynancak gibi degil ezildi alet :Dnasıl dediğim gibi güzel oyun dimi ama ?
Son Düzenleme: okinkurt ~ 19 Mayıs 2012 14:37