YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tamam kardeş ben de öğretmenlik mesleğine giriş yazılıma çalışacağım
herkese iyi akşamlar. Okul bitmez arkadaşşşşş
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
OKUYOM BEN YAAA !
Selahattin Yıldırımaynen öyle yaptım abi zaten o hali görünce.çok gıcık gözüküyordu:)
sistemin zaten temiz ve güzel görünüyor ama bazı kabloları daha güzel olabilir mesela HDD i sata kablosunu parmağına ip gibi sar kablo yay gibi oluyor güzel ce sonra HDD e ve anakart a tekrar tak daha güzel görünü
5 tlye termal macunmu olur agavalla bende bu işten bişey anlamadım abi.elektronikçiden aldım.4liraya satılıyor:)Ben aldım bi tüp şırınga içinde ambalajda 18 tl
Rengi gri
Thermaltake TG-3
Bundan al bu daha
olum bak git
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
http://www.xfire.com/video/572cd1/ arkideşler nası gol köşedeki örencekden özür diliyorum :D
iyi akşamlar osmanRender işinde işlemcinin saniyede ya da o işlem için toplamda işlediği veri miktarı önemlidir.
yamyam abi bu render işini açıklayacaktın unuttun kaç gündür :D bi açıklasanda bizde öğ
Tam sistem 40M civarı işlem yaparken ben bu işlemi 10M civarında bitirdim. Dolayısı ile süre 4 dakika gibi bir sürede bitti.
Eğer MATROX gibi real time işlem yapabilen bir video edit kardım olsaydı 40M lik işlemi yaklaşık 2 dk kada bitirirdim.
Resimdeki yeşil yere dikkatli bak.
[URL=http://img6.imageshack.us/i/render3n.jpg/][/URL]
aynen öyle yaptım abi zaten o hali görünce.çok gıcık gözüküyordu:)Konu ile ilgili bir başlık aç. Tüm bilgisayarın speccy bilgilerini detaylı bir şekilde koy.valla bende bu işten bişey anlamadım abi.elektronikçiden aldım.4liraya satılıyor:)
işlemcime overclock yapmak istiorum YAMYAM bi.bununla ilgili epey bir araştırma yapıp çok uğraşmama rağmen başaramadım.eğer bu işi yapabilirsek çok sevinicem.
İşlemci.
Anakart.
Ram.
bunlar detaylıca konulmalıdır.
Ayrıca önceden bilgisayarın ısı değerleri de bilinmelidir.
yani sonuç olarak testi durdurdun
http://www.xfire.com/video/572cd1/ arkideşler nası gol köşedeki örencekden özür diliyorum :güzel gol atmışsın bree tabi ben CR-7 ile attığım golleri bi görseydin şaşırırdın frekick den affetmiyorum
Pes te attıklarını gördüm filmlerin içinde var :DD: baya güzeller eğer onları diyisen tabi özellikle orta gibi bitane var ta kösege gidiyo :D :D ben fifa da manager mod oynuyorum baya zevkli oluyo west ham ı aldum bi kadro kurdum eden hazard - c.ronaldo-higuain-kaka felan all star gibin oldu tabi az bi para ile baslatıyo her sene bi denesini aldım ronaldo 66 milyon euro ya geldi sagolsun klub batıyodu :D :D fifa oyna hacı fifada yapay zeka ve gercekcilik daha iyi su sutları biraz daha geliştirseler tadından yenmicek :D
ama abi senni işlemci 17 dk sürmüş test çok değilmi quad bir işlemciye göre arka planda programlar açıkmıydıGörev yöneticisi açıktı sanırsam. Belki bi web sayfası da açık olabilir. Bunların önemi yok. İşlemcimi tanıdığım için ve yaptığım işlemleri bildiğim için normaldir. Benim işlemci 2.33GHz lik bir işlemci. Ama bazı İ5 lerle başabaş gidiyor. Bu da şimdilik iyi sayılır.
o goller bişey değil daha neler neler vardı da silindi ama buradan pes 11 de attıklarımıda görebilirsin
benim kurduğum sayfa
evet haklısın bu sene geçti artık yeni senede fifaya geri döneceğim bana mahallede fifacı derlerdi fifanın 98 serisinden 2009 a kadar her yıl çıkardığı oyunu oynadım 11-12 yide oynadım ama az pes e de 6 ile başladım 9 la devam ettim 10-11-12 e kadar hala oynuyorum pes artık bıktırdı bi zevki güzel oyunu vardı zaten lisans özürlü bir oyun yeni yılda fifa 13 le başlayacağım oynamaya
Görev yöneticisi açıktı sanırsam. Belki bi web sayfası da açık olabilir. Bunların önemi yok. İşlemcimi tanıdığım için ve yaptığım işlemleri bildiğim için normaldir. Benim işlemci 2.33GHz lik bir işlemci. Ama bazı İ5 lerle başabaş gidiyor. Bu da şimdilik iyi sayılır.tabi bu sadece render diğer işlemlerde iyidir bide abi senin işlemcin 2.3 ghz 3 ghz seviyelerinde olsaydı bizim i3 leri geçerdi bence
http://www.youtube.com/watch?v=S05q2zQS_uUbaya uzakdan atılmış bir vole iyimişbuda benim pes12 de iniesta ile attığım gol nasıl :
Ben pes 2010 u cok oynadım afedersin sıcana kadar diyim :D oyun iyi güzelde yapay zeka 0 bence haldur huldur 2 topta gidiyodun kaleye pes 2012 oynamadım o yüzden bişi demicem ona ama fifa 12 de kaleye haldur huldur gidemiyosun defans bi yaptıgı hatayı bidaha yapmıyo esseki gibi pas oyununa zorluyo oyun seni tın tın gidiyon kaleye :D oyunun güzel tarafı takımı süper kursanda bi köy takımı senle basabas oynayabiliyo yapay zekası süper 1-2 eksiği var bende onlarıda 2013 de düzeltirlerse süper olur fifa yı bende cok oynardım 98 miydi tam hatırlamıyorum birinde hakemi aldatabiliyodul 2 tusa basıp adam kendini yere atıyodu fifa 2003 de bitmişti 2003 den beri bütün cıkan oyunları kepaze 2011 e kadar ama 2012 iyi gercekten fifa 09 ve 10 u bosa gecirdi 2 side aynı oyun cünki o senelerde geliştirselerdi simiye cok gelişmiş bir fifa 12 oynuyoduk nese :D bu arada thedevil01 gol güzel dostum .
benim sayfamdan izlemenizi tavsiye ederim birçoğunu kendim attığım goller
Ben kacanzi arkadaslar yarından sonra görüşürük hayırlı geceler.