Bu konu uzadıkça uzuyor en uzun forum konusuna yetişir bu hızda giderse kısa zamanda.
Abi o kadar uğraştım C.S 1.6 indirim (422 MB) indi bi baktım tek dosya (exe) :D şimdi işi çakmaya çalışıyom birazdan dönerim :D
Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama youtube ta bir video açtınız mesela, sonra o video bitmeden durdurdunuz videoyu ve sayfayı kapattınız.. Hatta üstüne bilgisayarı bile kapatsanız bile o videoyu tekrardan izlemek istediğinizde kaldığınız yerden devam etmeye başlıyor.. Eskiden böyle bir özellik yoktu. Ben 1 hafta önce farkettim bu olayı.
Aynı videoyu iki kere izlemediğim için sorun yok :D
Abi bu arada Benim C.S Gavurca çıktı yha :D hiç setup bilgim olmasa çözemezdim işi neyse ben biraz türkçe yama avına çıkıyım :D
Yarım saatlik bir programı izliyordum ben.. Bilgisayarı kapatmam lazımdı o an.. 18. dakikada kapattım bilgisayarı.. Tekrar açtığımda kaldığım yerden devam ettim..
Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum ama youtube ta bir video açtınız mesela, sonra o video bitmeden durdurdunuz videoyu ve sayfayı kapattınız.. Hatta üstüne bilgisayarı bile kapatsanız bile o videoyu tekrardan izlemek istediğinizde kaldığınız yerden devam etmeye başlıyor.. Eskiden böyle bir özellik yoktu. Ben 1 hafta önce farkettim bu olayı.Internet(browser) geçmişini temizlememek kaydıyla geçerli sanırım dediğin şey.
Ses dalgalarından yapılan sanat..
Ses dalgalarından yapılan sanat..O nasıl bişey öyle ya :D
Abi Chip manyak bişiy olmauş yha :D
REP verme sistemine falan dönmüş + Cpt. Abi hayırlı olsun 3 yıldızın var :D
Serverler hızlanmış :D
Valla abi benim yeni aldığım K0N4K 35'de bile görünüyo
haaa zaten bu konakmış :D :D :D
Herkezde yıldız var yha :D işin yıldızı çıktı şimdi YAMYAM abi gızcak
lem benim yıldızlarımı kopyalıyıp dağıtıyomusunuz die :D :D :D
Yok abi bea hakettin sen onları hadiii :D
Bi an sendeki yıldızı görünce sevindim
Kınaşlının hesaba girdim baktım ondada yıldız var daha da sevindim
Baktım Herkezde yıldız var şöyle bi tip oldum ---->
Baktım başka konularda yıldızım yok böyle oldum :D :D :D :D
Abi bu arada ben senin mesaj yazdığın bi konunun lnkini istemedim Açtığın Yarayışlı bi konu varsa onun linkini istedim teşekkür edecem (unutma benim oyum 3) :D :D :D
Arkadaşlar bu herkese yıldız gelmesinin nedeni konuyu açan kişinin yıldızlı olup ya da olmamasına bağlı.. Konuyu açan kişinin yıldızı varsa biz bu konuya cevap verince konuyu açan kişinin yıldızı kadar bizde de yıldız görünüyor..