YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Takmak denmez ilkokulda takardık mübarek her ders 90 dan aşa değildi. SBS'ler sırasıyla 442, 427, 467
Şimdi mat 1 geo 1
Bir de sbs'de 2 yıl matematiği, 3 yıl da türkçeden yanlışım olmayan biriyim
Sen bakma 500 olmadığına hep fenden yanlışım vardı geri kalanlar full veya en fazla 3 yanlış
Takmak denmez ilkokulda takardık mübarek her ders 90 dan aşa değildi. SBS'ler sırasıyla 442, 427, 467Şimdi mat 1 geo 1
Sen bakma 500 olmadığına hep fenden yanlışım vardı geri kalanlar full veya en fazla 3 yanlışo zaman sen baya baya rahat moduna geçmişsin madem sende potansiyel var.değerlendir yarın öbürgün öss de lazım olacak.
Takmak denmez ilkokulda takardık mübarek her ders 90 dan aşa değildi. SBS'ler sırasıyla 442, 427, 467Bende fenden full çekiyo gerisi foss :DŞimdi mat 1 geo 1
Sen bakma 500 olmadığına hep fenden yanlışım vardı geri kalanlar full veya en fazla 3 yanlış
Zaten sınavın %85 lik bi kısmı boş olurdu benim :D Ahhh... 3 yanlış bi doğruyu götürmeyecekti varya :D
Ben yazı-turayla 500tam çekerdim tabi bide bu yazı-turayla cevap kontrol etme kısmı var :D
bu foruma ne zaman üye oldum o zaman matematikten 1 aldım
ülen act yaza marmaya veya karadenize yolun düşerse gelcem yanına
osman sen nerede oturuyorsun acaba?
Bende aynn (zaten hep 1'di de) Ne zaman bu foruma geldim aldığım 45lere dua etmeye başladım bu sene matemetikten rekor not'um 65 :D son sınav da 44 :D 1 puan daha verse 45 yha :D
Ama sözlü dileniyom şu an eğer 75-80 verirse 75den 4 düşüyo :D 16kredi benim için baya iyi :D
Tüh yav yakın olsan buluşurduk ortada
sonra gezerük. yaza marmaraya yolun düşerse misafirim ol hee.
gorkma benden
Tüh yav yakın olsan buluşurduk ortadabugun batmana gittim geldim .geleydin batmana seni gezdiridim :))
sonra gezerük. yaza marmaraya yolun düşerse misafirim ol hee.
gorkma bendenhemen hemen her yaz istanbuldayım bu yaz da gidecem istanbula ordan armutluya sonra tekrar siirte tabi programda bir değişiklik olmasa :)
İzmite gelirsen misafim ol gardeş
Gardaşlar, kardeşler, garındaşlar herkese iyi geceler bu forumdan dolayı gene bana uyku 5 saat
Abi sen yine iyisin bea :D
Geçen 19 Mayısta 3 saat uyku uyudum tam tören bitti (19mayıs töreni) eve geldim bu seferde hadiii Fuara :D
(fuar = lunapark) gittik saat 11'e kadar orda sürttük mü :D
Sonra geldim eve bi yatmışım sabah bi kalktım Saat 10 :D Deliksiz uyku uyumuşum :D
Abi sen yine iyisin bea :Dinsanın yorulduktan sonra uyaması gibi rahat uyku yok heralde
Geçen 19 Mayısta 3 saat uyku uyudum tam tören bitti (19mayıs töreni) eve geldim bu seferde hadiii Fuara :D
(fuar = lunapark) gittik saat 11'e kadar orda sürttük mü :D
Sonra geldim eve bi yatmışım sabah bi kalktım Saat 10 :D Deliksiz uyku uyumuşum :
bağımlılık yapabilir yazısı asmanız gerek konunun başına :)yo valla hiç dikkat etmedim asus direx cu nun 90 derece olması hiç normal değil hatta çok anormal bir durumoldum olası samimi ortamları sevmişimdir.sayende böyle güzel insanların arasına katıldım.
bir sorum olacak sana bench yapıyorum karta şimdiye kadar dikkat etmedim de en son call of juarez testini yapıyordum neyse bittirdi resim çekeyim dedim alt tab yaptım ardından speed fan programını açtım ekran kartı 90 dereceler ulaşmış fan hızı 10 da ama autoda sencede bir gariplik yok mu ?