şimdi yüklüyorum şu an fan speed 58 derece görünüyor kafayı yiyecem yav
normaldede 40 derece gerçi şimdide yaptığım tek şey internet acaba programdamı bir sıkıntı var.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.birde program şu hangilerini tik koymam gerek
Abilerim hocalarım size bişiy sorcam...
Bu sabah günün tam sürümü bölümünde registery winner die bi program gördüm ama viking20 hocam konuya dalıp "yok efendim o yazılım sahte de,yok program ekle veya kaldırda çıkmıyoda, yok hemen silin de"
gibi kelimeler kullandı ister istemez kıllandım :D
Sizce sahtemidir ?
ful scren falan çözünürlü aynı kalsın
Bayağı uzamış bu konu hatırlıyorum konuya ilk mesaj yazanlardan biri bendim kaç ay önce :D O sırada da okulda dersteydim.
usta bench yaptım 96 dereceye geldi fan speed normalde %10 zaten auto da 96 dereceye geldi 97 oldu ekran kartı fan sesi arttı tekrar 96 ya sabitledi bu şekilde ne kadar 97 ye gelmeye çalışsa fan 96 ya indirtti.
97 derece bana bayağı çok geldi senin yorumunu alayım
Abilerim hocalarım size bişiy sorcam...ben registry winneri daha önceden patch li sürümünü indirip kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım aksine çerezleri fazla dosyaları siliyordu rahatlatıyordu pc yi
Bu sabah günün tam sürümü bölümünde registery winner die bi program gördüm ama viking20 hocam konuya dalıp "yok efendim o yazılım sahte de,yok program ekle veya kaldırda çıkmıyoda, yok hemen silin de"
gibi kelimeler kullandı ister istemez kıllandım :D
Sizce sahtemidir ?
çok ısınıyor fan hep otomatik fan ayarındayken % 10 u gewçmiyor mu sen bide % 40 a kendin ayarla test et bakalım nefan kısmına ellemedim normalde yüzde 10 ama 97 dereceye gelmek istediğinde ekran kartı fanı sesi artıyor 2 3 saniyeliğine 96 düşürüyor tekrardan böyle döngü devam ediyor.kasanın içinde 6 tane fan var birde
ben birde yüzde 40 sabitliyeyim
bide %40 da dene bakalım driver yüzünden olabilir yoksa hiçbir kart %10 da kalmaz
usta şimdi speed fan programı ile fanı yüzde 40 çektim. az onceki gibi 96 ya kadar geldi tabi daha yavaş geldi bu sefer sonrasında 97 oldu fan sesi yine yükseldi 96 çekti sonra yine 97 oldu fan sesi geldi 96 çekti öyle sabitleme çalışıyor.
vay anasını satayım direx cu ıı % 40 da bile o kadar ısınıyor ha deli etti beni % 75 e ver coşkuyu bakalım bu seferde 97 ye gelecek mi
yüzde 75 dan hızıyla 15 dk kaldı sonuç :
resimm bulanık sanısam 76 civarlatrında yazık amd ye bu sene çok başarısız
bilmiyorun sen bunu d.h de bi araştır neyse hadi iyi geceler