Heç mac takılıyom ölesine pc bana bakıyo ben pc ye bakıyom sen ne örüyon :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yav bende takılıyordum öylesine.. Bilgisayarım çok ağırlaşmıştı. Bende biraz önce format attım pc'ye.. Driverleri yeni kurdum şimdi açtım bilgisayarı.. Ya şimdi ben C'yi de D'yi de sildim formatlarken.. Sonra tekrardan 2 ye böldüm. C'yi NTFS olarak biçimlendirip XP'yi kurdum da, D sürücüsü NTFS olarak biçimlenmemiş.. Bilgisayar açıkken D'ye bir gireyim dedim. D sürücüsü biçimlenmemiş, biçimlendirmek istermisin diyor.. Şimdi onu biçimlendiriyom.. :)
Heee atlamısın onu :D gecen banada oldu aynısı :D bende pc yi üfürdüm bi toz cıktı bi toz aman yarebbim geberiyoduk tozdan üfle üfle cıkıyo en sonunda parcaların gercek rengi ortaya cıktı :D baya bi ısı düşüşü oldu ama sökecektim toplayamam diye sökmedüm parca artar felan :D bune bu ?? fan bu fazlaydı yaa at gitsin :DD:D:.
Heee atlamısın onu :D gecen banada oldu aynısı :D bende pc yi üfürdüm bi toz cıktı bi toz aman yarebbim geberiyoduk tozdan üfle üfle cıkıyo en sonunda parcaların gercek rengi ortaya cıktı :D baya bi ısı düşüşü oldu ama sökecektim toplayamam diye sökmedüm parca artar felan :D bune bu ?? fan bu fazlaydı yaa at gitsin :DD:D:.At gitsin yavv. :D Gaz maskesi falan tak kasaya üfürürken :D :D Benimde bütün kasayı sökesim var. Yamyam abi gibi foşur foşur yıkamak istiyorum kasasyı, ben parçaları tekrar toplarım da şeyden korkuyorum. Hani anakartın hdd led i, power led i, vs. takılacak yerleri var ya.. İşte ben oraları takmayı bilmiyorum. Benim kasayı da bilgisayarcı toplamıştı zamanında.. Anakartın kullanım klavuzu yok elimde.. Oma bakardım eğer yanımda olsaydı. Onun için vazgeçtim.. Elektrik süpürgesiyle alıyorum tozları :D :D
Aynen dostum ben fotosunu cekip yapıyım dedim ilk bakısta giriş noktaları kolay görünüyo oralarda sorun yok ama anakartın oturdugu yer vs dedim bide oturtamassak bunu pc siz kalırız :D benim pc yide pc ci toplamıstı 3 sene oldu sanırım ozamanlar bi b.k bilmiyidim :D bide ben dagın basındayım yani toplıyamassam öle kalır yakın yerde bilen olsa no proplem :D ama foşurdatmak lasım aralardaki tozlar cıkmayi beton gibiler D: bigün bi aciyomusuz pc yi içerde bi tane mahluk var bize bakıyo düsünsene :D
Aynen dostum ben fotosunu cekip yapıyım dedim ilk bakısta giriş noktaları kolay görünüyo oralarda sorun yok ama anakartın oturdugu yer vs dedim bide oturtamassak bunu pc siz kalırız :D benim pc yide pc ci toplamıstı 3 sene oldu sanırım ozamanlar bi b.k bilmiyidim :D bide ben dagın basındayım yani toplıyamassam öle kalır yakın yerde bilen olsa no proplem :D ama foşurdatmak lasım aralardaki tozlar cıkmayi beton gibiler D: bigün bi aciyomusuz pc yi içerde bi tane mahluk var bize bakıyo düsünsene :Aboovv!! :O Tozlardan betonlanmış bir canavar :D
Bidaha baktımda biraz fazla vida var :D ne diyon mac bir mincirsekmi bunları ben kendime gaz veriyom yavas yavas hadi sökersin basarabilirsinnn :D anakart ve üzerindekilerde bi problem yok ama kasa cok alengirli zübük zübük yerlerde vida pofff :D
Ben bir ara konu açmıştım. Orada sanal ortamda bilgisayar toplamayı gösteriyor. Bir indir bak istersen. Kendine güvenin gelir.
Vayy güzelmiş teşekkürler ama bi sorun var 100 mb :D bende 3-4 saat sürer oda net hata vermez veya indirme bitti diye yarıda kesmesse indirmeyi denicem :D
Tamam. İstediğin zaman indirirsin. Ama güzel program yani.. Termal macun sürmeyi bile gösteriyor :D :D
:D Valla cok işime yarar bu video izledim 1-2 ama tam göstermiyolar her yeri bu iyi oldu :D ben bi 3g sinyali deniyim belki 80-90 kb yakalarız gene cabuk iner :D bu arada sana oyun sölicektim unuttum bak bunu oyna cok güzel bi oyun senin makina calıstırır ahada kendi cektigim video bi dene istersen :D http://www.xfire.com/video/57592e/ güzel bir oyun.
:D Valla cok işime yarar bu video izledim 1-2 ama tam göstermiyolar her yeri bu iyi oldu :D ben bi 3g sinyali deniyim belki 80-90 kb yakalarız gene cabuk iner :D bu arada sana oyun sölicektim unuttum bak bunu oyna cok güzel bi oyun senin makina calıstırır ahada kendi cektigim video bi dene istersen :D http://www.xfire.com/video/57592e/ güzel bir oyun.Güzel indiriyon adamları :D Ağır çekim headshot lar da güzelmiş. Max payne deki gibi. :D İndireyim bakalım :D
210 metreden hareket eden tank ın yakıt deposunu vurduruyo cok güzel bölümler var ve baya uzun sürüyo oyun :D taa cleron 2.7 ghz de oynamıstım ama bozuk cıktıydı yeniden indirdim simi 5 gün 2 saatte :D.
Aboov! Benim yaptığım o.c. gitmiş bilgisayarı formatlayınca. :D 992 MHz olmuş işlemci. 1.67 GHz oluyor en son. Biraz daha yükselteyim dedim o zaman da bilgisayar donuyor. Ben onu bir yükselteyim ondan sonra oyunu indiririm. yoksa kasar :D :D
Evet en az 1 ghz lasım bu oyun için :D eski oyunlar daha gösel ya simdikiler sırf grafik :/
http://www.youtube.com/watch?v=oW9sUC7KBfA&feature=related oyunun v2 side cıktı fena degil :D
Ohaa! adamın kafatasını parçaladı kötöng diye.. :D okin, sen Splinter Cell Pandora Tomorrow oyununu oynadın mı? Eğer oynamadıysan onu oyna istersen. Çok güzel oyun. Düşmanları gizlice öldürüyon. Ajan gibisin yani.. Özel silahların var.. Böyle bir odaya girmeden önce kapının altından kamerayı sokuyon, odada ne var ne yok bakıyon, sonra dalıyon odaya. Oyunun ikincisi de çıkmış ama onu bilmiyorum güzel mi değil mi. Kaldırmıyor benim pc, 2. oyunu.
Yok hocam hic oynamadım valla güzel bi oyuna benziyor 2. cisi ama :D
Videosunu izledim 2. oyunun. Evet 1. oyundan daha güzel olmuş :D
Şimdi bilgisayarıma yeni format attım. Virüs bulaşmasını istemiyorum. Kaspersky kadar olmasa da şöyle tam sürüm iyi bir virüs programı var mı bildiğin okin? MSE mi kursam? Panda mı kursam? Ne kursam? Avast bile kasıyor benim sistemi :(
Ben avast kullanıyorum onu önercektim ama kasıyomuş :D eset smart kullan oda hafif bi program en hafif fe işlevi iyi programlardan birisi bence.
Dostum avastın sadece şu yönünden şikayetçiyim, dk. başı kendini güncelliyor o sırada çok kasıyor. Eset yükleyim bakalım. :D
Bendede hdd den 2 saat ses geliyo ula ne oluyo diyom sonra sagdan fırlıyo avast amca güncellendim abey vohihi diye :D ama güncellenmesi iyi bişey güncel virüslerle daha rahat bas eder :D yalnız eset inde söle bi uyuzlugu var oyun cracklerini virüs olarak görüyo en son bende öleydi hala ölemi bilmiyim :D
Güncelleştirmeleri yüklüyorum şimdi. Ben WinXP SP2 kurdum. Bir güncelleştirme geldi SP3 güncelleştirmesi yapılacak dedi.. Bende yaptım, şimdi WinXP SP3 oldu. :D SP2 iken Office 2010 kurmuyordu, SP3 olunca kuruyor şimdi. :D