YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Mantı harika olur.Gerçi ben yedim ama :D
Yamyam abi benim karsı daga turkcell 3g diregi dikiyomus 1-2 bilen adama sordum ordan cok iyi hız alırsın dedi direk dagı kabak gibin görüyom abi sence nası olur bu iş 3 cizgi alırmıyız ? 2 aya dikeceklermiş inşallah olur.
Millet kactı heral :D aleykum selam bu arada dostum :D
Yamyam abi benim karsı daga turkcell 3g diregi dikiyomus 1-2 bilen adama sordum ordan cok iyi hız alırsın dedi direk dagı kabak gibin görüyom abi sence nası olur bu iş 3 cizgi alırmıyız ? 2 aya dikeceklermiş inşallah olur.Hadi gözün aydın dostum sonunda kırdın şeytanın bacağını
Bende turkcell 3g var köye gittimde getiriyorum peşime köyümüzün karşısında bir köy var o köyün tepesinde turkcell'e ait istasyon mevcut (direkler) internet 4 çizgi çekiyor hemde hızlıSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 26 Mayıs 2012 21:28
Abi erken konusmıyım gene ne zaman erken sevinsem elimde patladı inşallah olar bu iş :D 3 cizgi ceksin yiter D: bu arada yamyam abinin dişini ceken doktor dişi sergiye cıkarmıs ahada yamyam dişi bakın :korktum layn [url=http://bit.ly/c25MCx][/url]Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 26 Mayıs 2012 21:35
küfür seven kullanıcılarımız okusun ; internette arastırdım ve buldum. ardından okuyup gülmekten karın kası yaptım :))
direk kopyala yapıstır yapıyorum küfürle beraber
Askerdeyim 3-5 nöbete gidiyoruz yanımda bi tane alt devreyle beraber gittik. bununla devriye atıyoz bu ilerledi bende nöbet kulübesinin arkasına geçtim sıkıştım amk bi büyük abdestimi yapayım dedim neyse yaptım kalktım söylemesi ayıp 2 kilo sıçmışım üstünede bişey atmadım toprak gibi.. devriye atıyoruz işte, Teymen geldi devriyeye tekmil verdik nasıl gidiyor varmı sorun dedi yok komutanım falan fistan bu nöbet kulübelerinin etrafını kontrol eder hep. dedim yarrağı yedik bizde bekliyoruz işte sağa sola bakıyoruz bi bağırdı laaaaaaaaaaan çıktı botu bok olmuş buraya gelin lan dedi gittik yanıan kim yaptı lan bu amanos dağını, dedi ben dedim valla ben yapmadım komutanım diğeride dedi bende yapmadım lan siktirmeyin belanızı bu bok daha yeni üstünden buhar çıkıyor dedi. ben yapmadım komutanım dedim alt devreye baktı bana baktı o zaman içeri biri girdi siz yapmadıysanız dedi yok komutanım burdaydık dedik alt devreye baktı sen mi yaptın lan dedi benide seviyor komutan neyse çocuğun suratına bildiğin yumruk attı senin o götünün deliğine bu g3'ü sokarım hayatın boyunca ağzından sıçarsın bidaha sahip çık o götüne dedi ve gitti. alt devreye dedim olm utanmıyonmu lan oraya sıçmaya pezevenk? abi ben yapmadım falan dedi siktir git akşam tek başına koğuşu yıkayacan dedim. buda böyle bi anımdır.
ahahahahah :D:D:D: güzelmiş ya :D amanos dagı :D:D:D:
küfür seven kullanıcılarımız okusun ; internette arastırdım ve buldum. ardından okuyup gülmekten karın kası yaptım :))Küfürlerde hep aynı şeyler sik,yarrak,bok cinsellik ve tuvalet ile ilgili çelişkiler üzerine kurulu.
direk kopyala yapıstır yapıyorum küfürle beraberAskerdeyim 3-5 nöbete gidiyoruz yanımda bi tane alt devreyle beraber gittik. bununla devriye atıyoz bu ilerledi bende nöbet kulübesinin arkasına geçtim sıkıştım amk bi büyük abdestimi yapayım dedim neyse yaptım kalktım söylemesi ayıp 2 kilo sıçmışım üstünede bişey atmadım toprak gibi.. devriye atıyoruz işte, Teymen geldi devriyeye tekmil verdik nasıl gidiyor varmı sorun dedi yok komutanım falan fistan bu nöbet kulübelerinin etrafını kontrol eder hep. dedim yarrağı yedik bizde bekliyoruz işte sağa sola bakıyoruz bi bağırdı laaaaaaaaaaan çıktı botu bok olmuş buraya gelin lan dedi gittik yanıan kim yaptı lan bu amanos dağını, dedi ben dedim valla ben yapmadım komutanım diğeride dedi bende yapmadım lan siktirmeyin belanızı bu bok daha yeni üstünden buhar çıkıyor dedi. ben yapmadım komutanım dedim alt devreye baktı bana baktı o zaman içeri biri girdi siz yapmadıysanız dedi yok komutanım burdaydık dedik alt devreye baktı sen mi yaptın lan dedi benide seviyor komutan neyse çocuğun suratına bildiğin yumruk attı senin o götünün deliğine bu g3'ü sokarım hayatın boyunca ağzından sıçarsın bidaha sahip çık o götüne dedi ve gitti. alt devreye dedim olm utanmıyonmu lan oraya sıçmaya pezevenk? abi ben yapmadım falan dedi siktir git akşam tek başına koğuşu yıkayacan dedim. buda böyle bi anımdır.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 26 Mayıs 2012 21:42
Küfür kullanan çoğu kişi ağız alışkanlığı yüzünden kfrediyordur adamın ağzı alışmış o kelimelere ağzından düşmüyor...
Evet aslında öyle Kesko bi noktadan sonra iş cinselliğin de dışına çıkıyor aslında.
Size düşündüklerim garip gelebilir ama acaba hala dünyanın herhangi bir yerinde insanlar çoğalıyor mu?Aşk gibi duygular var mı hala?Ne kadar garip değil mi böyle bir düzende hayatın devam etmesi?
Kızlarda bu duygu var mı ki dermişim :)))
Küfür kullanan çoğu kişi ağız alışkanlığı yüzünden kfrediyordur adamın ağzı alışmış o kelimelere ağzından düşmüyor...evet abi haklısın artık bizi kültürümüzün içersine entegre edildi herkes küfür ediyor ayıptır söylemesi kızlar da bile o taçhizat olmadığı halde karşısındakine küfür ederken kullanıyorlar :D
abi bu arada sana çok güzel bir anakart buldum tamı tamına 5 yıl garantili bunu al pişman olmazsın z68 öneryim dedim ama p67 çipsetde iyidir
Arkadaşlar, birazdan eurovision şarkı yarışması başlayacak.. Ben yavaştan tüyüyorum. :)