kimsecikler yokken bi mesaj atayım ve yatayım,iyi geceler.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu yeni arayüz de milleti soğutmuş olabilir.
zaten o yüzden birçoğu alışamadı.
Mesela ben alısamadımmmmmmm
Millet hala uyuyor heral
YAMYAM abi sen bu konulardan anlarsın senden bişiy isticem
Bana Turuva Atı Generic27.CPXD hakkında bilgi verebilirmisin
Bunu bi hile paylaşım platformu olan Cixcocuk97.org 'un bize verdiğdosyalarda bldum şüphelendiğim şey ise key logger tarzı bi virüs olabilmesi çüki Metin2 online bi oyundur ve bu virüs oyun hilesi gibi oyuna dalıp hesap ismi ve şifreleri çalıyosa Metin2 halkını bu konuda bilgilendirmem lazım sence nasıl bi etkileri vardır bu virüsün ???
Virüs programları hile wh aimbot vs gibi şeyleri virüs olarak görür örnek cod4 level 55 hack gibi :)
YAMYAM abi sen bu konulardan anlarsın senden bişiy isticemO tür online oyunlarda bu tür virüsler çoğunlukla vardır. Ben ilk defa 7 sene kadar önce tespit etmiştim. İnternet ile de alakalı olduğu için çoğunlukla format bile işi çözmüyor.Bana Turuva Atı Generic27.CPXD hakkında bilgi verebilirmisin
Bunu bi hile paylaşım platformu olan Cixcocuk97.org 'un bize verdiğdosyalarda bldum şüphelendiğim şey ise key logger tarzı bi virüs olabilmesi çüki Metin2 online bi oyundur ve bu virüs oyun hilesi gibi oyuna dalıp hesap ismi ve şifreleri çalıyosa Metin2 halkını bu konuda bilgilendirmem lazım sence nasıl bi etkileri vardır bu virüsün ???
Bence indirdiğin dosyalara hiç güvenme.
Virüs programları hile wh aimbot vs gibi şeyleri virüs olarak görür örnek cod4 level 55 hack gibi :)Abi öyle bişiy olsa adware dropber gibi virüsler bulurdu bilgiğimiz turuva atı bu :DHem de hack vs. tipi virüsler açıldığında ortaya çıkar yani çalışma anında virüs programları onu bi virüs sanar ama ben bunu tarama yaptırdım dosyaları tara dedim dosya içinden çıktı :D
Zaten Facebookda Cixcocuk97 Dtar Page die bi sayfa var orda da teki yorum olarak yazmış;
Arkadaşlar Cixcocuk97'ye inanmayın çarımı soymuş trojanlar yardımıyla hesap hackliyo
die yazmış adamın teki bende ondan kıllındım ve geçen bi balık botu vardi indirdim çalıştırdım AVG virüs buldum dedi yine aynıydı virüsün ismi bende snap shot alıp hızlı resime yükledim bunlara yorum olarak gösterdim bakın virüs var die adamlar hemen gönderiyi kaldırdılar ben güvenmiyorum bu tip hile dağıtımcılarına hatta yaptığım taramayı vieoya bile aldım Youtube'a upload edersem bakarsınız videoya gül gül bitersiniz :DDD
Abi öyle bişiy olsa adware dropber gibi virüsler bulurdu bilgiğimiz turuva atı bu :DYaf adamım üçtür tam sana yanıt yazıyorum. sistemden bir ping geliyor tüm yazdıklarım gidiyor.Hem de hack vs. tipi virüsler açıldığında ortaya çıkar yani çalışma anında virüs programları onu bi virüs sanar ama ben bunu tarama yaptırdım dosyaları tara dedim dosya içinden çıktı :D
Zaten Facebookda Cixcocuk97 Dtar Page die bi sayfa var orda da teki yorum olarak yazmış;
Arkadaşlar Cixcocuk97'ye inanmayın çarımı soymuş trojanlar yardımıyla hesap hackliyo
die yazmış adamın teki bende ondan kıllındım ve geçen bi balık botu vardi indirdim çalıştırdım AVG virüs buldum dedi yine aynıydı virüsün ismi bende snap shot alıp hızlı resime yükledim bunlara yorum olarak gösterdim bakın virüs var die adamlar hemen gönderiyi kaldırdılar ben güvenmiyorum bu tip hile dağıtımcılarına hatta yaptığım taramayı vieoya bile aldım Youtube'a upload edersem bakarsınız videoya gül gül bitersiniz :DDD
Ben şimdi çıkmak zorundayım sinir oldum. Akşama senin bu konuyu aydınlatalım.
Abi öyle bişiy olsa adware dropber gibi virüsler bulurdu bilgiğimiz turuva atı bu :DBu tip oyuna para atıyor gibi gözüken ama şifreyi e-mail adresine atan bi programı kuzenim benden istemişti. Ben yapmadım tabi. Onlara kesinlikle güvenme. Hepsi çalmak için yazılmış programlardır emin ol.Hem de hack vs. tipi virüsler açıldığında ortaya çıkar yani çalışma anında virüs programları onu bi virüs sanar ama ben bunu tarama yaptırdım dosyaları tara dedim dosya içinden çıktı :D
Benim kardeşlerimde oynuyor. Onlarda öyle programları indirmek istiyorlar ama izin vermem. Çünkü virüs kesin var biliyorum ;) Zaten online oyunları hiç sevmiyorum. Aslında oyunlarıda pek sevmiyorum...
O tür online oyunlarda bu tür virüsler çoğunlukla vardır. Ben ilk defa 7 sene kadar önce tespit etmiştim. İnternet ile de alakalı olduğu için çoğunlukla format bile işi çözmüyor.Yok abi kendim için deil :)
Bence indirdiğin dosyalara hiç güBenim hesabım önemli deil gerçi kendi hesabıma da üzülürüm sonuçta baya emek verdim :) Ama eğer hesap çalmaya yönelik bi virüsse aydınlatalım konuyu yok sıradan bi trojan ise hiç yorulmana değmez YAMYAM abim :)))
Ben bi tarihte cod4 level hack kullanmıstım mp için direk 55 level oluyosun 44 leveldim format atınca gitti leveller baya bi kullandım simi avast var tarattımı veya tıkladımı trojan diyor :D
Ya arkadaşlar çok değişik bir sorun var.Benim arkadaş kardeşine hava atıyormuş kardeşine bilgisayarda yönetici benim diye kardeşide gitmiş guest hesabı açıp kendini admin yapmış :D ama kardeşinin hesabında wireless bile yok abisinin hesabına girip wireless'a girip tekrar kendi hesabına giriyor o kadar.Arkadaşı yönetici yapmam lazım ama kullanıcı ayarlarından bir türlü yapamadım yardım.
Ya arkadaşlar çok değişik bir sorun var.Benim arkadaş kardeşine hava atıyormuş kardeşine bilgisayarda yönetici benim diye kardeşide gitmiş guest hesabı açıp kendini admin yapmış :D ama kardeşinin hesabında wireless bile yok abisinin hesabına girip wireless'a girip tekrar kendi hesabına giriyor o kadar.Arkadaşı yönetici yapmam lazım ama kullanıcı ayarlarından bir türlü yapamadım yardım.Arkadaşının kardeşi çok iyi yapmış :DDD
Bırak arkadaşında azıcık burnu sürtünsün hava atmamayı öğrenir :D Guest kapanıyosa kapat zaten o oturum kapanınca otamatik olarak yönetici yine Administrator olur
Yok abi kendim için deil :)Chip çok gıcık olmuş yaaf.Benim hesabım önemli deil gerçi kendi hesabıma da üzülürüm sonuçta baya emek verdim :) Ama eğer hesap çalmaya yönelik bi virüsse aydınlatalım konuyu yok sıradan bi trojan ise hiç yorulmana değmez YAMYAM abim :)))
Bu konu ile ilgili birşeyler yazıyordum. Chip ten bi ping geldi tüm yazdıklarım gettiii gettiii.
Ben de gıcıklığına bunları yazdım.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 13 Haziran 2012 21:24
Yok abi kendim için deil :)Hiçbir trojan hafife alınmamalıdır. Bilgisayarda etkileri görülmese de bu bilgisayar aracılığı ile kötü işler yapabilir.Benim hesabım önemli deil gerçi kendi hesabıma da üzülürüm sonuçta baya emek verdim :) Ama eğer hesap çalmaya yönelik bi virüsse aydınlatalım konuyu yok sıradan bi trojan ise hiç yorulmana değmez YAMYAM abim :)))
Ya arkadaşlar çok değişik bir sorun var.Benim arkadaş kardeşine hava atıyormuş kardeşine bilgisayarda yönetici benim diye kardeşide gitmiş guest hesabı açıp kendini admin yapmış :D ama kardeşinin hesabında wireless bile yok abisinin hesabına girip wireless'a girip tekrar kendi hesabına giriyor o kadar.Arkadaşı yönetici yapmam lazım ama kullanıcı ayarlarından bir türlü yapamadım yardım.
Misafir hesabı admin olmaz bence. Böyle bir durum varsa farklı şeyler yapmıştır. Önceki yönetici izin vermeden quest admin olamaz.
Hiçbir trojan hafife alınmamalıdır. Bilgisayarda etkileri görülmese de bu bilgisayar aracılığı ile kötü işler yapabilir.Çok saol abi ama bunun etkilerini nasıl görebilirim ki ???Bu arada şu ping'ler yanını sıkıyosa masa üstüne bi notdefteri aç ona yaz sonra Chip'e yapıştır ben uzun konuları ilk önce Not defterine yazarım :)
Son Düzenleme: A.C.T ~ 13 Haziran 2012 23:31