YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.:D:D:D la git bi halt bilmiyon bari konusma ya bütün dünya oynuyo oyunu nası assalıyosun civ5 de harita mod u öledir tur basına hareket edebilrsin ve diger devletlerle diplomasi geliştirebilir veya haraca baglıyabilr veya müttefik olabilrsin sade orduya aban saldır düzeni yoktur o oyunda ekonomiyide ayarlamak gerekir bi cok özelligi mevcuttur bütün ülkelerin bütün şehirleri olması gibi bi nevi casear ile age of karısımı bi oyundur cogu dış kaynakl ısiteden 10 üzerinden 9 veya 8 gibi puanlar alır kullanıcı yorumları da öle örnek http://www.gamespot.com/sid-meiers-civilization-v/ 12 senedir bu oyunları oynarım milleti yanlıs yönlendirme kötü kötü diye strateji oyunları grafik için oynanan oyunlar degildir .
kanka takmayın şunu biiiiip inize daha önce banlandı hemde 2 farklı kullanıcı adı ile yinede gitmiyor insanın biraz onuru gurur şerefi haysiyeti olur ama belliki bu insna değil bu vasıflar yok bu yaratıkda yokmuş gibi davranın
kanka takmayın şunu biiiiip inize daha önce banlandı hemde 2 farklı kullanıcı adı ile yinede gitmiyor insanın biraz onuru gurur şerefi haysiyeti olur ama belliki bu insna değil bu vasıflar yok bu yaratıkda yokmuş gibi davranıOnu takan yokki hocam maksat millet yanlıs bilgilenmesin yazdım gectim ben yırtınsın dursun
YAMYAM ABİ birşey diyeceğim.
Biz babamın iyi arkadaşı olan bir bilgisayarcıya gittik.Format attıralım dedik.Adam önce özellikleri sordu.7600 gt yerine 8600 gt takalım dedi.Piyasada 160 TL olan kartı 100 TL'ye verdi.2. el ama garantide verdi.Formatla kartı toplam 120 TL'ye hallettik.İyi mi ettim kötü mü ? He bu arada 1 gb ram de var arada.
peki bişey sorucam tamam yamyam abiye sormuşsun ama ekrna kartını ne zaman aldın 2 ci el ama kaç ay daha garantisi var
YAMYAM ABİ birşey diyeceğim.7600 ile 8600 arasında pek fark yoktur. yine de fiyatı oldukça makul olmuş. Eski kartını ve sürücü cd lerini sakla.
Biz babamın iyi arkadaşı olan bir bilgisayarcıya gittik.Format attıralım dedik.Adam önce özellikleri sordu.7600 gt yerine 8600 gt takalım dedi.Piyasada 160 TL olan kartı 100 TL'ye verdi.2. el ama garantide verdi.Formatla kartı toplam 120 TL'ye hallettik.İyi mi ettim kötü mü ? He bu arada 1 gb ram de var arada.
iyi afferin uslu bi çocuk olursan belki ilerde şirinleri bile görürsün
işte o kadar zavallısın ki hemen küfür ediyorsun ne oldu zoruna mı gitti bi bitmediniz amk
daha önceden başka kullanıcı hesaplarıyla burada banlandığın yetmedi hala banlanmak için uğraşıyorsun
işte o kadar zavallısın ki hemen küfür ediyorsun ne oldu zoruna mı gitti bi bitmediniz amkYa bırak çocuklarla uğraşılmaz :)daha önceden başka kullanıcı hesaplarıyla burada banlandığın yetmedi hala banlanmak için uğraşı
Bilmiyomusun abi kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş
Biz bu herife sosyal norm uygulayalım
Yani yokmuş gibi davranalım mal ne derse desin :)Abi böylelerini attırmak için zaten..
Gerekirse 50 üyelik alır şikayet ederim :)
Siz başlayın benim oyum zaten 2 :)Son Düzenleme: A.C.T ~ 29 Mayıs 2012 16:13
MR_YAMYAM abimizin konusunun altında küfürlü konuşmayalım
Küfürlü mesajlar itina ile şikayet edilmektedir..
Şikayet edin moderatörler er veya geç görürler kfredeni gerisini o düşünsün..
klavye arkası vatandas püüüü millet seni kapısına it diye baglamaz sokaktaki it senden daha faydalı dünyaya öle atıyon yok sokarım cıkarırım yaz bakalım foruma adresini kim kime ne sokuyo ? nerde sende o . .... hemen aglaya aglaya bubeyne kosarsın ermenistana bubee bubeee yardım et ühüüüü cok şekersin sen panpa pc nin yanındaki aynayı da kaldır bak kendini görüp görüp millete sarıyon kehisisszzzz senin gibi toplumda ezilmiş yaratıklar klavyeyi eline alınca kendini bi b.k sanıyo git karsısına da et o küfürü görek bakam kac okkaymıs.
klavye arkası vatandas püüüü millet seni kapısına it diye baglamaz sokaktaki it senden daha faydalı dünyaya öle atıyon yok sokarım cıkarırım yaz bakalım foruma adresini kim kime ne sokuyo ? nerde sende o . .... hemen aglaya aglaya bubeyne kosarsın ermenistana bubee bubeee yardım et ühüüüü cok şekersin sen panpa pc nin yanındaki aynayı da kaldır bak kendini görüp görüp millete sarıyon kehisisszzzz senin gibi toplumda ezilmiş yaratıklar klavyeyi eline alınca kendini bi b.k sanıyo git karsısına da et o küfürü görek bakam kac okkaymıs.Dostum bunun gibileri adam yerine koymayacaksın ilgilenmeyeceksin kendi başına yazıp duracak siz şikayet edin boş verin KÜFÜR basit insanların başvurduğu en kolay yoldur
Adam olsun saygılı olsun aramıza gelsin tınlamayın
Tıpası basmaz bunların yüzüne kfr etmeye abi ayağına yatarlar hemen bölelerini çok gördüm...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 29 Mayıs 2012 17:11
işte o kadar zavallısın ki hemen küfür ediyorsun ne oldu zoruna mı gitti bi bitmediniz amkBi laf vardır arsızın .. kır kazık cakmıslar genede dönüp gülmüş hosuna gidiyo her bir kazık caktıkca dönüp gelir bu cünki sızısı hosuna gidiyor .daha önceden başka kullanıcı hesaplarıyla burada banlandığın yetmedi hala banlanmak için uğraşı
Dostum bunun gibileri adam yerine koymayacaksın ilgilenmeyeceksin kendi başına yazıp duracak siz şikayet edin boş verin KÜFÜR basit insanların başvurduğu en kolay yoldurNerde ya veled in teki hatta arapların bi lafı var bunlara neyse :D hata adminlerde bunda degil ilgilenmiyolar forumla 5-6 tane siteleri var heralde chip umurlarında degil.
Adam olsun saygılı olsun aramıza gelsin tınlamayın
Tıpası basmaz bunların yüzüne kfr etmeye abi ayağına yatarlar hemen bölelerini çok gördüm...
Bu konu altındanda MR_YAMYAM abimize teşekkür etmek istiyorum..
Sayesinde 500 GB Lık HDD'mi yola getirdik
Büyük insan YAMYAM baba teşekkür ederim...
YAMYAM abimizin önerilerini yapmadan önce HDD'nin durumu bu idi..
[/url]
YAMYAM abimizin önerilerini yaptıktan sonra HDD'nin durumu
Kendine geldi resmen alet
[url=http://www.yukle.tc]
Servis bu HDD için kullan sorunlar çoğalınca çöpe atarsın dedi
sorunlar şunlardı
Arada bir ses geliyordu şuan kesildi 2 gündürde ses çıkmıyor çok sessiz oldu ilk aldığım günkü gibi..
HDD boş olduğu halde dolu gözüküyordu ondanda kurtuldum arada gırt gırt ses çıkarıyordu ondanda kurtuldum...
Yazma işlemini çok yavaş yapıyordu şuan harika ötesi
HD tune ile ölçtüğümde sarı noktalar dağınık çıkıyordu
Teşekkür ederim YAMYAM abim....
[url=http://www.yukle.tc][/url]