Alın bakın da gözünüz açılsın.
[/URL]
[URL=http://img213.imageshack.us/i/seet.png/]
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.okinkurt sen masaüstü mü kullanıyordun?
İşte böyle hata veriyor. Orjinal cd istiyor. Bana acilen no cd .... lazım.
Zaten yazları yan gelip yatma zamanı değil aynı zamanda kendini geliştirme zamanıdır.Ben de KPSS'ye gireceğim ve kendimi geliştireceğim yazın.Benim için de sadece tatili ifade etmiyor yani.
Arkadaşlar bu Stronghold 2 nin bir de Deluxe edition u varmış. Acaba benim oyun ondan mı açılmıyor. Yani bu oyunun açılabilmesi için asıl Stronghold 2 nin kurulu mu olması gerekir acep? Ben şu an Deluxe yi indirdim.
bu günlerde eski bazı bir kaç konuda çizgi nin yaptığı yanlışları okudum inşallah seni endişelendirmem ama çizgi yaparsa işini iyibir anakart göndermiştik .anakart yanmıştı tabi.kuzende çizgiye göndermek üzere kutularken işlemci pinini yamultmuş.anakartı siteden takip ediyorduk.bizimde ozaman haberimiz oldu yamulduğundan. bize resmini çekip yollamışlardı.kullanıcı hatasına girmesine rağmen yenisi ile değiştirdiler.bakalım bizim kartın akibeti ne olacak.
Ohh bee!! Sorunu hallettim.. Çok güzel bir oyun yaa.. :D
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese ben kaçtım.
Alın bakın da gözünüz açılsın.Yamyam abi hani setlers hediye edecedin bana yaf :D:D su neti düzeltirsem ilk iş senle bi setlers oynıyak abi mp :D cok iyi oynarım strateji oyunlarını :D
[/URL]
[URL=http://img213.imageshack.us/i/seet.png/]
Hadi bende gaçıyom :D Şu oyuna bakacam biraz.. :D
bir anakart göndermiştik .anakart yanmıştı tabi.kuzende çizgiye göndermek üzere kutularken işlemci pinini yamultmuş.anakartı siteden takip ediyorduk.bizimde ozaman haberimiz oldu yamulduğundan. bize resmini çekip yollamışlardı.kullanıcı hatasına girmesine rağmen yenisi ile değiştirdiler.bakalım bizim kartın akibeti ne olacak.aynısı banada oldu ben tecrubemi malesef okuyarak değil parçaları söküp takarak öğrendim
ve anakartın işlemci yuvasındaki pinlerini kırdığım halde çizgi bunu yaptı halen daha kullanıyorum o anakartı
Güzel oyunlar ama civilization 5 bi başka denemeyen denesin :D napolyonu haraca baglıya bilirsiniz :D
cs87 sanada iyi aksamlar dostum :)