Arkadaşlar cevap veren yokmu ??
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Madem forumla ilgilenmiyorlar, o zaman forumu kapatıp gitselerdi.. Hiç, başında müdürü olmayan bir okul gördünüz mü? Ya da bir işyeri? Ben bazen Tüm forumlar sekmesine tıklayıp çevrim içi olan üyelere bakıyorum.. Rengi koyu kırmızı renkli olan forum denetmenlerini veya moderatörleri görüyorum. Ama sadece görüyorum yani.. Bir faaliyet göremiyorum!!Aynen.İki yıl önce filan bile forum daha iyiydi mcafee23 gibi tecrübeli üyeler vardı ama sonunda o da dayanamadı bıraktı.Daha seviyeliydi mesajlar insanlar daha çok saygılıydı birbirine karşı tek tük oluyordu böyle şeyler.
okin, oyun çok güzel yaa.. :D Age of muş, empire earth müş , geç hepsini.. Bu oyun daha güzel. Ben oynuyorum.. Tutorialde oyunun nasıl oynanacağını öğretiyor. :D Şimdi Campaign lere başladım.. Ama bir bölümü geçemiyorum. Adam ingilizce birşeyler söylüyor.. Anlıyorum genelde ama bazı püf noktaları kaçırdığımdan bir bölümde takıldım. .. Geçemiyorum o bölümü.. Her yer yanıp tutuşuyor.. Oyun uyarı veriyor evlerin ahşap olduğu için yaz sıcağında yangın çıkabilir diyor.. Taşlarla takviye et diyor.. Ama taşı toplamama izin vermeden heryer yanıp kül oluyor.. :D Türkçe yama bulup indirmem lazım ::D bende heroes te quest lerde zorlanıyorum malum ing yok ama gectim az evvel zorla devil lord un orduları pırtlattım :D 3. bölüme gectim türkçe yaması olsa iyi olurdu herşyi bızıkla oyunda ben gecemedigim yerde öle yapıyorum mesela heroes de hic bi cacık yoktu binanın tepeye bi heykel diktim canavar ordusu geldi D: :D :D stronghold un casear 4 e benzer bi yanı var heralde caseardada yangın cıkıyodu itfaye binası yaptırmak veya evlerin dibine su kuyusu acmak gerekiyodu öle bişey olabilir şimi oynamadım tamda bişe diyemiyom :D osmanlı yaması felan var onun türkçe vardı saglam bi tane link patlak .D
Aynen.İki yıl önce filan bile forum daha iyiydi mcafee23 gibi tecrübeli üyeler vardı ama sonunda o da dayanamadı bıraktı.Daha seviyeliydi mesajlar insanlar daha çok saygılıydı birbirine karşı tek tük oluyordu böyle şeyler.Benim kavga ettigim üye mcafe 23 idi :D o yüzden banlandı önceki üyeligim saglam girdiydik birbirimize ama daha sonradan barısmıstık ama ayrıldı ilerleyen zamanlarda.
Bu tip bir olay başka bir forumda da olmuştu fakat ilgili mesajların hepsi çok geçmeden forumdan kaldırılmıştı.
Topluca farklı bir foruma taşınalım bu forum düzelmezse. :ben araştırıyorum sizde araştırın bizim tayfa komple gidelim adam gibi bi forum bulursak orada devam ederiz herkese söylemeyiz özelden bizim tayfaya söyleriz işte bide yeni gelen yasinc hocam ile osman a da söyleriz hep beraber gideriz herkes araştırsın sessiz sakin kuralları olan iyi bir forum sitesi bulan varsa özel mesaj atsın bana
Valla ben bi bura bide arada donanım habere bakayom internette baska bi işim olmayi pek :D
DH'e de üyeyim bu arada gelirseniz arkadaş olarak ekleyin pm atıp
http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=203289
Evet asırı kalabalık konularda 100 er 100 er cevap yagıyor temposu yüksek bi site :D
DH'e de üyeyim bu arada gelirseniz arkadaş olarak ekleyin pm atıpYasin biz gomşuymuşuz yaf
http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=203289
Ben de batıkkentte oturuyom.
DH'e de üyeyim bu arada gelirseniz arkadaş olarak ekleyin pm atıphocam valla arkadaş olarak kabut butonuna tıkladığımda bişey demiyor
http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=203289http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1068722
buda benim profil bide siz deneyin
bide yasinc hocam h100 deki pompa sesinin nasıl giderildiğini bu konuda yazıyor buradan bakabilirsinizSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 29 Mayıs 2012 20:14
herkese selamlar bende dh üyesiyim isteyenler arkadaşlar kısmına ekleyebilir
Herkese iyi akşamlar ben kaçtım.
yamyam abi bu videodaki gibiBen pek inanmıyorum. Diyod tek yönde akım ileten bir elemandır. Bahsedilen pompanın gürültüsü ise diyod ile ilgili değildir. Diyod burda sadece 0.7 voltluk bir gerilim düşümü yapar.pompasının beslendiği molex + 12 volt geçen sarı kabloya 1 n 4001 diot koymuşlar
bunu bende yapabilir miyim o diot mudur nedir bunu bulabilir miyim
yamyam abi bu videodaki gibiusta diyotu internetten alıp takabilirsinde yalnız ben önermem zaten öyle bir sorun oldumu garanti ilgileniyor en iyisi garantiye yollamak.bu arada garanti demişken bizim kartıda çizgiye şutladım bugun daha göndermeden dedim bir bf3 de deniyeyim .yükledim açtım oyunu adam tekliye tekliye gidiyordu göz kırpması şeklinde kasmalar oluşuyordu.hemen kutuladım ve gönderdim.pompasının beslendiği molex + 12 volt geçen sarı kabloya 1 n 4001 diot koymuşlar
Yamyam abi bilmedigin bişey varmıdır ? :D:D:D
Ben pek inanmıyorum. Diyod tek yönde akım ileten bir elemandır. Bahsedilen pompanın gürültüsü ise diyod ile ilgili değildir. Diyod burda sadece 0.7 voltluk bir gerilim düşümü yapar.hadi ya desene boş iş uğraşmaya değmez dur ben bi sorayım bu şekilde yapanlar varmı varsa ne tür sonuç almışlarusta diyotu internetten alıp takabilirsinde yalnız ben önermem zaten öyle bir sorun oldumu garanti ilgileniyor en iyisi garantiye yollamak.bu arada garanti demişken bizim kartıda çizgiye şutladım bugun daha göndermeden dedim bir bf3 de deniyeyim .yükledim açtım oyunu adam tekliye tekliye gidiyordu göz kırpması şeklinde kasmalar oluşuyordu.hemen kutuladım ve gönderdim.osman tamam haklısın bunu bende düşündüm ama vericen garantiye 1 ay orda kalacak yenisini verseler bile aynı sıkıntıyı ya yine yaparsaeğer oluyorsa bu yöntemle alırım bi fanın 4 pin molex kablosunu video daki gibi yapar takar kullanırım
hadi ya desene boş iş uğraşmaya değmez dur ben bi sorayım bu şekilde yapanlar varmı varsa ne tür sonuç almışlarhakan usta garanti beklemek kadar sıkıntı bir iş yoktur biliyorumosman tamam haklısın bunu bende düşündüm ama vericen garantiye 1 ay orda kalacak yenisini verseler bile aynı sıkıntıyı ya yine yaparsa
eğer oluyorsa bu yöntemle alırım bi fanın 4 pin molex kablosunu video daki gibi yapar takar kullanırı
garanti dışı kalma riski var mı ?
yamyam abi bu videodaki gibiAynı pompa H80 yani 120 lik radyatörde kullanılıyor 240lik radyatöre yetmiyor işte zorlanıyor radyatörün direncinepompasının beslendiği molex + 12 volt geçen sarı kabloya 1 n 4001 diot koymuşlar
Son Düzenleme: YasinC ~ 29 Mayıs 2012 20:47