YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Herkese iyi akşamlar keyifler nasıl?
Dün İstanbulda gezerken dolaşan bir sürü çift gördüm yollarda biraz da şaşırdım tabi.O insanlara bakarken hissettiğim duygu kıskanmak ya da ne derseniz deyin gerçekten farklı bir duyguydu.
İmdaaaaat emikliyolar beni bu sivriler hıaaaaaaa
Arkadaslar gök yüzüne bakınca böle kıvılcımlar gören varmı ?
/
ben öyle çiftleri görünce bunlar insanda ben hayvanmıyım diyorum kendi kendime
Aslında kıskanmak derken o insanın yerinde olmak istemedim ya da yok diye üzülmedim ama gerçekten tarifsizdi :))o duyguyu bende biliyorum ki benim şu ana kadar hiç olmadı gerçekten farklı bir
Ama evet bi ara vapura binerken gördüğüm görüntü özendirdi diyebilirim ve bugün msn.com da gördüğüm resim farklı hissettirdi.
Ben ama sanırım hayatta sadece olmayacak hayallerimin gerçekleşmesini istiyorum :))) Sanırım bazı şeyler onları en çok istediğimiz zamanlarda olmalıydı artık çok geç.
Anı yaşamak örneğin bir şey ifade etmiyor.
Hiç bitmeyen bir yolculuğa çıksam mesele arabayla kalorifer yansa içeride hava da soğuk olsa dışarıda.Hiçbir şey bana öyle bir şeyi yaşamak kadar huzur veremez sanırım.Aslında bunu yaşadım önceden ama o yol bitti yine her zamanki gibi.
Çocukken daha küçükken hissettiğim mutluluk ve huzurdan bile bir eser kalmadı.
Anlık huzur bile az duyar oldum artık.Ama gerçekten arabayla yapılan gece yolculuklarından aldığım haz gerçekten tarifsizdi.Küçüktüm bi de o zamanlar kıvrılıp yatardım arka koltuğa :)))
cs87 dostum bende aynı şeyleri yaşıyorum bendede mutluluk ve huzurdan eser kalmadı
Ama gerçekten çocukluğun verdiği öyle bi duygu var büyüyünce farkettim bunu.
Gece yatağa girdiğimde ayrı bir mutluluk duyardım artık o bile kalmadı nerdeyse hiç.
Ya da soğuk karlı bir günde bir cafede sıcak bişeyler içmek insanın içi huzurla dolar :))
Bir de mesela bir şeyi çok istersin ama elde ettiğinde bir süre sonra o artık sana normal gelmeye başlar.
Bir de mesela bu duyguları hissederken dünyanın bütün kötülüklerinden ve sapıklıklarından da ayrısın daha doğrusu o an için de zaten dünyada öyle şeyler olacağı aklına gelmiyor.