YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhaba arkadaşlar bayağı ilerlemişsiniz dünden beri.
P4 bilgisayara Win7 kurabilen varsa çıksın ortaya.
Ben cebelleşiyom.
A.s dostum . Arkadaslar diablo 2 w7 de calısıyormu acaba gecen denedim calısmamıstı 1-2 yöntem var ama emin olamadım bilen varmı veya calıstıran ?
Torrentede Dıablo 3 Dusmus:d Indırcemde Ttnet Yıne Hızıma Tecavuz Etmıs:) Canıma Tak Ettı Bu ttnet En Son Volkana Soyleyıp Evınden Aldırtıcam Hepsını:)
ttnet ten sikayet etmiyen bi tane kullanıcı görmedim ha nası batmıyo hayret :D
Nası Batsın El Mahkum Alırken Bıton Tahaddud Yaptırıyo Iptal Ettırsen En az 1.5.2 Bın Lıra Gırcek:) Mecbur Kullanıyoz Tefecı Net
Nası Batsın El Mahkum Alırken Bıton Tahaddud Yaptırıyo Iptal Ettırsen En az 1.5.2 Bın Lıra Gırcek:) Mecbur Kullanıyoz Tefecı:D uydu net -super online felan iyi diyolar özellikle mp oyunlarda hep bu 2 si övülüyor ttnet e kafam girsin diye clan var cod4 de :D:D:D ben olsam iptal ederim hep onamı baglı kalcan yaf her ay soyup durcaklar iptal et en kısa zamanda :D tt net cönternet :D
Iyı Dıolarda Gırdım Baktım Sıtelerınden Hepsının Tas Çatlasın 5 10 Lıra Oynuyo:d Kı Onlardada AKK Var Yanı Onada Geçsek Aynı Iskeyı Gorecez Ben Bu Akk Yı ÇıkarAnın AKK:D:D uydu net -super online felan iyi diyolar özellikle mp oyunlarda hep bu 2 si övülüyor ttnet e kafam girsin diye clan var cod4 de :D:D:D ben olsam iptal ederim hep onamı baglı kalcan yaf her ay soyup durcaklar iptal et en kısa zamanda :D tt net cönternet :
Son Düzenleme: xExCaLiBuRx ~ 22 Haziran 2012 18:04
Benim ramlar da 2 GB.
İşlemci 2.8 HT
Ekran kartı A340NVidia. ATI 1300XT vardı hata veriyodu kaldırdım.
Bakalım bu konfigürasyonla neler yapabileceez.
valla abi ekran kartı HD5670 vardı bende bir çok hafif diye tabir ettiğimiz oyunları düşük çözünürlükde oynuyordum mesela pes 12 counter sitrike gibi hafif oyunları oynatıyordu o sistem sendeki ekran kartları ne eder bilemem
Iyı Dıolarda Gırdım Baktım Sıtelerınden Hepsının Tas Çatlasın 5 10 Lıra Oynuyo:d Kı Onlardada AKK Var Yanı Onada Geçsek Aynı Iskeyı Gorecez Ben Bu Akk Yı Çıkarın AKK:O akk yi 2g gprs e bile koyuyolar ya 20 kb net 1 gb indir söle mesaj geliyor DATA PAKETINIZIN ADIL KULLANIM LIMITINI DOLDURDUNUZ.DATA PAKETINIZIN HIZI, ADIL KULLANIM SEBEBIYLE AZALACAKTIR lan zaten 20 kb net veriyon nesini kesiyon bide bislik :D :D bizim ülke böle yaf .
Bı Tek Bızdemı Var Bu Akk Baska Ulkede Yokmu:dO akk yi 2g gprs e bile koyuyolar ya 20 kb net 1 gb indir söle mesaj geliyor DATA PAKETINIZIN ADIL KULLANIM LIMITINI DOLDURDUNUZ.DATA PAKETINIZIN HIZI, ADIL KULLANIM SEBEBIYLE AZALACAKTIR lan zaten 20 kb net veriyon nesini kesiyon bide bislik :D :D bizim ülke böle yaf .