YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhaba arkadaşlar bayağı ilerlemişsiniz dünden beri.
P4 bilgisayara Win7 kurabilen varsa çıksın ortaya.
Ben cebelleşiyom.
A.s dostum . Arkadaslar diablo 2 w7 de calısıyormu acaba gecen denedim calısmamıstı 1-2 yöntem var ama emin olamadım bilen varmı veya calıstıran ?
Torrentede Dıablo 3 Dusmus:d Indırcemde Ttnet Yıne Hızıma Tecavuz Etmıs:) Canıma Tak Ettı Bu ttnet En Son Volkana Soyleyıp Evınden Aldırtıcam Hepsını:)
ttnet ten sikayet etmiyen bi tane kullanıcı görmedim ha nası batmıyo hayret :D
Nası Batsın El Mahkum Alırken Bıton Tahaddud Yaptırıyo Iptal Ettırsen En az 1.5.2 Bın Lıra Gırcek:) Mecbur Kullanıyoz Tefecı Net
:D uydu net -super online felan iyi diyolar özellikle mp oyunlarda hep bu 2 si övülüyor ttnet e kafam girsin diye clan var cod4 de :D:D:D ben olsam iptal ederim hep onamı baglı kalcan yaf her ay soyup durcaklar iptal et en kısa zamanda :D tt net cönternet :D
Iyı Dıolarda Gırdım Baktım Sıtelerınden Hepsının Tas Çatlasın 5 10 Lıra Oynuyo:d Kı Onlardada AKK Var Yanı Onada Geçsek Aynı Iskeyı Gorecez Ben Bu Akk Yı ÇıkarAnın AKK:D
valla abi ekran kartı HD5670 vardı bende bir çok hafif diye tabir ettiğimiz oyunları düşük çözünürlükde oynuyordum mesela pes 12 counter sitrike gibi hafif oyunları oynatıyordu o sistem sendeki ekran kartları ne eder bilemem
O akk yi 2g gprs e bile koyuyolar ya 20 kb net 1 gb indir söle mesaj geliyor DATA PAKETINIZIN ADIL KULLANIM LIMITINI DOLDURDUNUZ.DATA PAKETINIZIN HIZI, ADIL KULLANIM SEBEBIYLE AZALACAKTIR lan zaten 20 kb net veriyon nesini kesiyon bide bislik :D :D bizim ülke böle yaf .
Bı Tek Bızdemı Var Bu Akk Baska Ulkede Yokmu:d