YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Herkese iyi günler.Artık okulumdan %90 mezunum sadece bitirme tezini vereceğiz ve bitecek sonunda :))
Sıcakkkk sıcaktaaa tarlada calısmak :( bide bu gözlerdeki ucusmalar asırı günesli havalarda buguya sebeb oluyomus yeni fark ettim baya etkiliyor :/
Sıcakkkk sıcaktaaa tarlada calısmak :( bide bu gözlerdeki ucusmalar asırı günesli havalarda buguya sebeb oluyomus yeni fark ettim baya etkiliyor :/Hah son goku bende bunu dicektim :DDD
İşte güneşli havada gözdeki uçuşan sinekler sağa sola çarpıp yolunu kaybediyomuş bende güneşten etkilenmesinler die gözlük takıyom :DDDD
Sen gel benim buraya seni bi tarlaya sokalım fazla degil 3 saat calıs gözlük takmak için bi bahanen olur saglam işte yalnız taralda ölürsen sorumlusu ben degilim gözlükler :D :DHah son goku bende bunu dicektim :DDD
İşte güneşli havada gözdeki uçuşan sinekler sağa sola çarpıp yolunu kaybediyomuş bende güneşten etkilenmesinler die gözlük takıyom :
Arkadaşlar sizce bazı video sitelerinin işlemciyi çok kullanmasının sebebi ne?Neden onlar da Youtube gibi stabil çalışmıyorlar?Özellikle Türk dizi ve film siteleri CPU'yu yiyorlar resmen :)))
Okin abi nasıl ??? sence kaç kız tavlarBende içeriğe ulaşamadı ama.