Abi not defterine yaz kopyala yapıştır.Bu Chip'in de 10dk da bir gelen pinglerinde ben var ya ben ....
offf valla sıkıldım artık bu Chip'ten haa :(
Az önce ne güzel espiriler yaptırdım hepsi gelen ping'den korkup gaçtılar :(
Neyse abi bide bu arabanın ayarlanması mıvar yha :D kurmalı arabamı bu :D
Araba arabadır ama bunların hepside bi anormal :
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İnternet gitti tekrar geldi en fazla 25 kb gösterdi netspeedmonitor.Ama site hızlı(chip).Sendede öylemi okinkurt
Bende site hiç yavaslamıyor indirme hızım kötü ama gezinti öle degil cok rahat girip cıkıyorum her yere :D hızlı suan hatta altta torent calısıyor :D . arabanın tabi ayarı var lastikte balance dı vs vs vs D:
Heeyyy!! Arkadaşlar, ben geldim. Nasılsınız görüşmeyeli?
İyilik mac h.g sen nasılsın .
yaf YAMYAM abi bu nası bi oyundur yaf :DDireksiyon için klavye kullanırsan tuşa bastığında tekerlekler tam sağa ya da tam sola dönerler.Ya arabada bi anormallik var ya oyundan bi anormallik var yada bende... yok canım bende bişiy yok ben gayet güzel kullanıyom arabayı :DD
Bu araba hızlı viraja girince yan verilmiyo buna dönmüyo savrulup sağa sola giriliyo
Bi de oyun o kadar hafifki düşünün yani benim PC'de bile 1024*768 pixel very high'da oynuyom oyunun grüntü kalitesi bu :
Saatte 120 Km hızla giderken direksiyonu aniden sağa yada sola tam kıvırırsan araba ööle kayar. Sen dua et porsche kullanıyorsun bizim hacımurat olsaydı takla atardın böyle bir durumda.
En iyisi bi tene direksiyon al ve keyfet.
Bak yha buda aynı dönmüyo aga :DDDÖncelikle kamerayı arabanın içinden kullan
Bu arabanın böyle durduğuna bakmayın 2sn sonra ss alsaydım arabayı duvara toslamış vaziyette görürdünüz :D
Virajda frenliyom dönmüyo araba burnunun dikine gidiyo :D tam düz yola çıkıyom frenleyeceği tutuyo 180 derece frenliyom bi bakıyom arkamdaki arabalar sırayla takır takır benim arabaa çerpıp geçiyo :D neyse ben biraz daha bakıyım oyuna sonra tekrar online oyuna devam :
Hoşbulduk.. :) Bende iyiyim okin, sağol. Yaa havalar çok sıcak yav.. Gölgesi bile sıcak.
Bu sitedeki büyük harf olayı beni delirtecek bir mesaj atıcam 30 kere uyarı cıkardı yok büyük harf var vs vs sunu kaldırsa adminlerde kurtulsak yaf.
Sen bu arabaları bizim hacı muratlarla karıştırıyon galiba. Hepsi de canafar gibi. Bence öncelikle eski model porsche ile oynamalısın. Mesela 1956 936 cabriolet.Bu Chip'in de 10dk da bir gelen pinglerinde ben var ya ben ....
offf valla sıkıldım artık bu Chip'ten haa :(
Az önce ne güzel espiriler yaptırdım hepsi gelen ping'den korkup gaçtılar :(
Neyse abi bide bu arabanın ayarlanması mıvar yha :D kurmalı arabamı bu :D
Araba arabadır ama bunların hepside bi anormal :
Aklıma test driver geldi taa 1999 da oynuyoduk hatta direksiyonla heytt be anılarım depresti pentium 1 li pc de ne oynardım hatta cd sinin üstünde 1999 un en iyi yarıs oyunu yazıyodu :D
Aklıma test driver geldi taa 1999 da oynuyoduk hatta direksiyonla heytt be anılarım depresti pentium 1 li pc de ne oynardım hatta cd sinin üstünde 1999 un en iyi yarıs oyunu yazıyodu :
Hehehe kaçıncı oluyor bilmiyorum ama Testdriver unlimitedı oynamıştım direksiyonla.Harbi manyaktı ya.
Bende direksiyon duruyo öle kac sene önce aldım disketi vardı driver içinde kayboldu zaten eski pc oyun acmıyodu kullanamadıydım halada duruyo öle 40 liraya almıstım magazadan D:
Yamyam abi tam senlik ni virüs cıkmıs bak : http://www.tamindir.com/google-u ... virusu-yayiliyor_h/ :D
Yamyam abi tam senlik ni virüs cıkmıs bak : http://www.tamindir.com/google-u ... virusu-yayiliyor_h/ :
Ben şimdilik 22KHz kayıtlarla uğraşıyom. Böcük möcük vız gelir.