Süper oyundur :D
Hem savaş hem yarış
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.abi hemen crysis ve devamı olan crysis warhead ı al bunları al hem 10-20 tl dir hemde tr dublajlı türk ler tarafından yapılmış fps oyunlarının kralıdır ve sistemi çok zorlar
Yarın Teknosada kaldıysa Dirt 3 bende alayım bari :)
DIRT3 ü 5 Gaymeye aldım. Yanında bi de 30 gayme ye call of duty4 ü aldım. Sizce 9800GT ekran kartım bu oyunları kasar mı.
call of duty oyunu kasmaz sadece aynı oyunu tekrar tekrar yamalayıp yapıyorlar sen crysis alda görelim senin makineyi yada internetten batilfied 3 ü indir yada batman arkham city i ama en zorlu oyun batilfied 3 dür aslında metro 2033 daha çok yorar sitemi ama o oyunda optimizazyon hatası var yani oyun hatalı
CRYSIS kaçı alayım orda birkaç tene vardı. Hiç sevmediğim bi oyun türü. Önemli olan 9800GT kasar diyebileceğiniz bi oyun olsun ki kendi sistemimde test edeyim.
call of duty oyunu kasmaz sadece aynı oyunu tekrar tekrar yamalayıp yapıyorlar sen crysis alda görelim senin makineyi yada internetten batilfied 3 ü indir yada batman arkham city i ama en zorlu oyun batilfied 3 dür aslında metro 2033 daha çok yorar sitemi ama o oyunda optimizazyon hatası var yani oyun hatalı
Yamyam abi cayma ama bf3 ü deniyecen link attım 100 gayme ne vercen yaf ona indir işte ne olcek :D
Yamyam abi cayma ama bf3 ü deniyecen link attım 100 gayme ne vercen yaf ona indir işte ne olcek :
Lem şapşırtık şaban. Oyun 13 GB diyorsun. Benim net bile 6 GB kotalı. Ayrıca saatler sürecektir. Ama uygun bir zaman işyerine uğrayıp indirebilirim belki. Eğer linkin sağlamsa. Çünki link sağlam değilse işyerindeki güvenlik duvarı müsaade etmiyo..
CRYSIS kaçı alayım orda birkaç tene vardı. Hiç sevmediğim bi oyun türü. Önemli olan 9800GT kasar diyebileceğiniz bi oyun olsun ki kendi sistemimde test edeyim.
abi varsa crysis ve crysis warhead onlar yoksa almana gerek yok zaten sendeki monitör düşükmüş kasma yaptıramassın yani ama monitörün 1920 X 1080 çözünürlüklü olsaydı crysis de kasardı batilfied 3 de yani boşa uğraşma derim