Uzun zamandır foruma girmedim malum iş güç ev inşaatında çalışıyordum kısacası amelelik yapıyordum klendi evimizinseni ezginin uzantısı karaktersiz varlık. seviyeizlikte sınır tanımıyorsunuz. gerçekten rezilsiniz. yeni üye olmuşsun fake hesapsın çok belli. belkide ezginin ta kendisisin. kendinizi küçük düşürüyorsunuz. çok dip konuşmalar bunla. hakaretin senin karakterini ucuzluğunu kaşarlığını gösterir. fake kaşarı. insanlara dalaşmanın dışında başka işin yok tabi. seviyesiz zavallı
Sizle bugüne dek hiç bir muhabbetim olmadı selam dahi vermedim
Size dostça bir tavsiyem olacak
Üste size hakaret eden kişiyle ağız yarışına girmeyiniz mesajı şiakyet edip o şahsı engelleyin...
Bayadır bu foruma üyeyim benide kızdıranlar oldu ama baktımki ben ne kadar laf sölesem o kdv si ile iade ediyor
En iyisi uraşmayıp şikayet etmek..,
Saygı ile kalın...
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Uzun zamandır foruma girmedim malum iş güç ev inşaatında çalışıyordum kısacası amelelik yapıyordum klendi evimizinHaklısınız bi arkadşta aynı tavsıyede bulundu. Dİkkate almalıyım teşekkür edıyorumSizle bugüne dek hiç bir muhabbetim olmadı selam dahi vermedim
Size dostça bir tavsiyem olacak
Üste size hakaret eden kişiyle ağız yarışına girmeyiniz mesajı şiakyet edip o şahsı engelleyin...
Bayadır bu foruma üyeyim benide kızdıranlar oldu ama baktımki ben ne kadar laf sölesem o kdv si ile iade ediyor
En iyisi uraşmayıp şikayet etmek..,
Saygı ile kalın...
Ben gidiyorum demir kesmeye yarın usta gelecek sömelleri demir örecez görüşürüz dostlar
Saygı ve sevgi ile kalın 3 kişi hariç...
bi it havlıyor mu ne boşverin havlayan it ısırmazmış
Helal sana İçimden geçenleri söylemişsin.seni ezginin uzantısı karaktersiz varlık. seviyeizlikte sınır tanımıyorsunuz. gerçekten rezilsiniz. yeni üye olmuşsun fake hesapsın çok belli. belkide ezginin ta kendisisin. kendinizi küçük düşürüyorsunuz. çok dip konuşmalar bunla. hakaretin senin karakterini ucuzluğunu kaşarlığını gösterir. fake kaşarı. insanlara dalaşmanın dışında başka işin yok tabi. seviyesiz zavallı
bi it havlıyor mu ne boşverin havlayan it ısırmazmışAy hoşt ulan ..........İzlemek isteyen h ttp://www.youtube.com/watch?v=Bg3de6R8T40
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 24 Haziran 2012 19:34
YAMYAM'lara dalan bu kişileri pişirip yesek mi YAMYAM abi. Gerçi karttır bunlar
Volter yavşağı bu foruma yeni üye olmuş biri olarak ilk önce beni karşıt alman bir abazalık örneğidir.
Aynen sayın YAMYAMİTA.Mr yamyamım. Tek bildiğim sizin topiğimizi çekemiyor. Ben çok eğlenceli ve sürükleyici buluyorum muhabbetı ayrıca sevıyelı de. güzel bi fikir bunu açmanız. Teşekkür ediyorum şahsen.
Ve ezgiye gelıncede artık ne diyeceğimi bilemıyorum benım onla şahsi hiçbir muhabbetım olmamıştır az önce nefret içerikli bir mesaj attı bana mesajın resmını çekmelımıyım onu bıle bılmıyorum neyı çekemıyor onuda anlamadım. Çocukmu dğeil mi onuda anlamadım yanı burdan ezgi ve uzantılarını kıınıyorum seviyelı teknoloji platformunu bilgisayar hakkında konuşuluyor diye sıkıcı buluyorlar tutturmuşlar bir ezgidir ezgi (zaten hepsi kendısının uzantısı bence) bebce sevıyelerıne hitap eden başka bır sıte bulsunlar en azından sohbet bölgemize satşamasınlar :)
Ezgi kendi topiğinde beklenen ilgiyi bulamayınca meydanı terketti şimdi bazı kişiler (adını bile duymadığım) yamyamları sorumlu tutuyorlar.
VAAYY kesko muz gelmiş.
Uzat yanağını bi ısırık alayım adamım.
Bu arada hallettiğimiz bilgisayarın nasıl var mı biabim bilgisayar taş gibi maşallah
Bilgilerin sayesinde güzel oldu alet birde inşaat var pek giremiyorum foruma nete ama ben inşaatla uraşırken bir yandan pc disk birleştirme vs işlerini yapıyor şuanki hali ile 5 yıl formata gerek duymadan gider HDD'de taş gibi oldu...
Teşekkür ederim abim yardımcı oldun yol gösterdin...