Yok save dosyasına gerek yok muhtemelen yönetici olarak calıstırdın senin profil gitti :D aynısı bana oldu eski profili buldum düzeldi bi yerden secmen lasım vardır iyi bak gitmez yoksa :Yok okin yavv.. Her zaman Single Player dan girerdim. Orada Select Profile derdi. Cpt. MacMillan olan profile girerdim. Ama şimdi kaybolmuş yaavv :( Sistem geri yükleme yaptım yine olmadı.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Söle yap yeni profil olustur oyundan cık yönetici olarak calıstırıp tekrar gir 2 profilide görmen lasım ozaman ben böle yaptım oyunu yönetici olarak calıstırdım profilim ucmustu sonradan geri geldi :D
Söle yap yeni profil olustur oyundan cık yönetici olarak calıstırıp tekrar gir 2 profilide görmen lasım ozaman ben böle yaptım oyunu yönetici olarak calıstırdım profilim ucmustu sonradan geri geldi :Okin, ben bilgisayara format attığımda kendi adıma kullanıcı hesabı açmadım.. Şu an zaten admin olarak çalışıyor bilgisayar.
:D peki 2. profili olusturup dene sende kendi kendine silinmez ki yaf :D
Yamyam abi msn veya facebook kullanıyormusun
Geçenlerde senin konuya girdim. Hiç üşenmeden 30-35 sayfa okudum.seni geçmek ne mümkün vaz geçtim ama ara sıra orada da sohbet lütfen
Ama ne yazıkki sadece ben nasılım, o nasıl, müzik mi, link m,i kedi ne dedi, koca koca kediler kaynanamı yediler türü sohbetler gördüm.
Doğrusu o kadar yanıt içerisinde sadece bunların olması, biraz pişmemiş gibi geldi bana.
Geçenlerde senin konuya girdim. Hiç üşenmeden 30-35 sayfa okudum.Koca kediler kaynanamı yedilerAma ne yazıkki sadece ben nasılım, o nasıl, müzik mi, link m,i kedi ne dedi, koca koca kediler kaynanamı yediler türü sohbetler gördüm.
Doğrusu o kadar yanıt içerisinde sadece bunların olması, biraz pişmemiş gibi geldi bana.
ben zaten bilgisayar için girmiyorumki foruma sohbet etmek ve sevdiğim müzik paylaşmak için senin hakkında şaka amacıyla yazdıklarımı da bazı arkadaşlar gerçek algılamış onlardan da özür diliyorum :
Eğer senin bölgende 1 tane bile paylaşım olsaydı sonuna kadar destek verirdim sana.
Guduruklar sohbet bölgesi bile daha geyik bir sohbet bölgesi olarak açılmasına rağmen paylaşımlar doğrultusunda ilerlemişti. Ben de oraya kendi konumdan bile fazla destek verdim.
öylesine yazmıştım ben onu yoksa mr.yamyam ben sana çok saygı
Saygı ve sevgi davranışlarla ve zamanın akışındaki paylaşımlarla ortaya çıkan bir kavramdır. Ayrıca, bana rakip olsan bile bu beni etkilemez. Bilgili, hoş sohbet, sevecen bir rakibimin olması beni hem yüceltir hem de gururlandırır.
Bu yüzden bu sözlerinin anlamını anlamak sadece zamana bağlıdır.
ezgi işte bunu anlamıyorsun sadece lafta olmuyor bir insana saygı duymak bunu göstermen lazım bize ben saygıdan çok saygısızlık seviyesinde şakasınada olsa yorumlarını gördüm daha fazla uzatma istemiyoruz işte zorla senin konuya yazı yazmak istemiyoruz şimdi bana da cevap yazmak zorunda değilsin
yar saçların lüle lüle ezgi sana güle güle