YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar özellikle Amerikanların yumuşak bir gırtlak yapısına sahip olduğunu hiç fark ettiniz mi?
http://www.youtube.com/watch?v=o4triOQok7A
Sana bu gelsin o zaman :)))
Harbiden şarkıyı dinlemiş ama klibini ben de daha önce hiç izlememiştim.Bu arada orijinali Yazoo'ya ait.
Evet bilmez miyim :)) we r who we r şarkısı çok güzel.
Okudum konusunda söylemiş işte girmeyecem diye daha nesini anlatiyim sanki konuya yabancıymış gibi bana soruyorsun.
Evet arkadaşlar. ATI nin sorunu çözülmüştür.
İkide bir görüntü gidiyordu. Ben de ATI yi gıçından soğuttum şimdi harika çalışıyor
[/URL]
[URL=http://img837.imageshack.us/i/video003.jpg/]
yamyam abi yardım et kart ciyaklıyo resmen stalker da full detayda kasmıyo oyun ama ısıtıyor ya hayret bişi cii ciii cii ötüyo kart oyun güncel.
Evet arkadaşlar. ATI nin sorunu çözülmüştür.
İkide bir görüntü gidiyordu. Ben de ATI yi gıçından soğuttum şimdi harika çalışıyor
[/url]
[url=http://img837.imageshack.us/i/video003.jpg/]şerefsizim ki aklıma gelmişti
yamyam abi msn hesabı açda oradan da sohbet edelim yaw msn den chat gibi anında sohbet ederiz chıpde bir yorum yazıyon sayfa güncelleniyor siliniyor yazdıkların
PCI EXP X2 ile 16 prensipte aynıdır. Sadece versiyon farklılığı vardır. Yani PCI EXP X2.0 ya da 2.1 birbirlerine uyumludur. Ancak bazı konfigürasyonlarda yüksek hızları desteklemeyebilirler.Yamyam abi şu sorumu bi cevaplayabilir misin :D ?
Yani donanım olarak birbirlerine uyumludur. (diye biliyorum)
Ancak PCI EXP X1 slotu farklıdır ekran kartlarınki farklıdır.
neyse o zaman forumda başka zevkli insan olmadığına göre ... çünkü hepiniz bunalımlı ve bunaltıcı iğrençsiniz... ben de sıkıldım bu forumdan bir daha gelmem siz bunalımlar forumu kurun bence tek işiniz gücünüz bilgisayar hareket yokki siz de hiç ....Sen kimsin ya kendini ne sanıyon birader yürü güt istedigin yere allah allah sana uygun bi sürü forum var hadi gülüm bb
hepiniz mide blandıcısınız iyğğğğğğ kusacağım sizin yüzünüzden zewksiz insanlar tek işiniz bilgisayar günlük hayatta ezilmiş zavalı olmuş insanlarsınız asosyal kimse size katlanamıyor o yüzden bilgisayar başındasınız anca zavallı asosyal bunallımlar siz bilgisayar kurdu olsanız neye yarar insan olmadıktan sonra ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 okinkurt musun nesin sende kendine dikkat et aptal !hee hade hade kızdıysan buz dolabına sen insansın belli bak hadi canım sen kendi ps3 ten yazıyo sanki anca güldürüyosun beni caresiz hakaretlerinle.
Gördüm de cevap yazdığımı sanıyordum. Malüm P4 le cebelleşiyom.
Msn kullanmayı sevmiyorum ama sizler için bir yolunu bulmaya çalışacağım. Eski msn adresimi linux ta aktive edebilirsem girerim.
ben anlamam valla gerekirse yeni hesap açıcaksın yoksa sana bişey olmasın polislere haber verme
hepiniz mide blandıcısınız iyğğğğğğ kusacağım sizin yüzünüzden zewksiz insanlar tek işiniz bilgisayar günlük hayatta ezilmiş zavalı olmuş insanlarsınız asosyal kimse size katlanamıyor o yüzden bilgisayar başındasınız anca zavallı asosyal bunallımlar siz bilgisayar kurdu olsanız neye yarar insan olmadıktan sonra ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 okinkurt musun nesin sende kendine dikkat et aptal !
Arkadaş.
Burası YAMYAM bölgesi. Burada sosyal ya da asosyal insanlar bulunmaz. Burada sadece yamyamlar bulunur. Hiçbir ağır söze tahammül edemeyiz. Eğer yamyamlara katlanamıyorsan chiponline da yüzlerce konu var.
Konunun ilk açıklama mesajını okuduktan sonra kendini eleştrip konuya uygun olup olmadığını test et ve kendi kararını ver.