buyur hakan usta elimdekini sattım 2-3 hafta once ama bir tane daha aldım.bugun kargoda .gidip alıkardeşim şimdi bazı duyumlar aldım H100 deki pompanın o radyatör e yetmediği ve bir zaman sonra su akışı yavaşlıyormuş buda performans a etki ediyormuş ama ne kadar ediyor onu bilmiyorum ayrıca ben ilerde bi tarihde alıp akasanın apeche fanları var çok sessiz çalışan biraz yavaş dönüyor ama ben sessizliğe çok önem veririm o yüzden senden bir perofrmans değerlendirmesi isteyecektim sende yanılmıyorsam i5 2500 K vardı ve ne kadar voltajla o işlemci kaç ghz de tam yükte iken kaç dereceyi görüyordu biraz fazla oldu ama 300 tl meret ucuz bişey değil HD6850 fiyatına soğutucu sonuçta insan almadan önce eksiğini gediğini öğrenmek istiyorayrıca çok özel değilse neden satıp yenisini adığını sorabilir miyim
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Anlaşıldı sizin yarısmaya niyetiniz yok :D
kardeşim şimdi bazı duyumlar aldım H100 deki pompanın o radyatör e yetmediği ve bir zaman sonra su akışı yavaşlıyormuş buda performans a etki ediyormuş ama ne kadar ediyor onu bilmiyorum ayrıca ben ilerde bi tarihde alıp akasanın apeche fanları var çok sessiz çalışan biraz yavaş dönüyor ama ben sessizliğe çok önem veririm o yüzden senden bir perofrmans değerlendirmesi isteyecektim sende yanılmıyorsam i5 2500 K vardı ve ne kadar voltajla o işlemci kaç ghz de tam yükte iken kaç dereceyi görüyordu biraz fazla oldu ama 300 tl meret ucuz bişey değil HD6850 fiyatına soğutucu sonuçta insan almadan önce eksiğini gediğini öğrenmek istiyorvalla kış ayı boyunca kullandım hemen hemen. pompa sesinin dahi ne olduğunu bilmiyordum taki forumdan biri konu açana kadar ben hiç rastlamadım pompa sesine ki öyle bir durum olsa garanti hemen sıfırıyla değiştiriyor.fan sesi 4 üncü seviyedeyken 4 fanla yeni sesi rahatsız ediyor o da hassas kullanıcılar için zaten 4 kadameli ayarı istediğin şekilde kullanırsın .şimdiye kadar sunbeam gladiatör v6 gt sonrasında h100 kullandım .h 100 den oldukça memnun kaldım oyuzden tekrardan aldım.satma sebebim paraya sıkışık olmamdı zamanında ..220 tl ye amıştım 260 a sattım.şimdikini ise 200 tl ye aldım.ayrıca çok özel değilse neden satıp yenisini adığını sorabilir
sana o.c li değerlerini atyım zamanında foto arşivime koymuştum.
Abi öğret de yapak ya D::D Layn anlattım ya roman oldu yazdıklarım nası yapıldıgına dair linkte koyduk işte o adımları takip edip oynıcanız :D cok basit ayarlar var sade.
Merak etme birinci olunca resmini koycam :D
Yazacak orda
1. A.C.T - Mazda die :D :D :D
Bu arada oyunu trainersiz oynuyoz dimi :
Siz önce hamachiden bi baglantı kurunda orda chat olayıda var msn gibi gerisi kolay.
resimlerde şöyle :bu değerde yarım saat boyunca %100 yük altında kalmış değerlerdir.
Eğer hata ile karsılasırsanız bu talimatları uygulayın http://www.maxicep.com/pc-oyunla ... n-cozum-259577.htmlBak ahada linkte nasıl oldugu anlatılıyor.
valla kış ayı boyunca kullandım hemen hemen. pompa sesinin dahi ne olduğunu bilmiyordum taki forumdan biri konu açana kadar ben hiç rastlamadım pompa sesine ki öyle bir durum olsa garanti hemen sıfırıyla değiştiriyor.fan sesi 4 üncü seviyedeyken 4 fanla yeni sesi rahatsız ediyor o da hassas kullanıcılar için zaten 4 kadameli ayarı istediğin şekilde kullanırsın .şimdiye kadar sunbeam gladiatör v6 gt sonrasında h100 kullandım .h 100 den oldukça memnun kaldım oyuzden tekrardan aldım.satma sebebim paraya sıkışık olmamdı zamanında ..220 tl ye amıştım 260 a sattım.şimdikini ise 200 tl ye aldım.sendeki kasa nedir peki bende haf x 942 var önümüzdeki 4-5 ay içersinde güzel bir sistem toplamayı düşünüyorum ve sanırım H100 benim kasanın tavanına uyumlu çok yüksek istem olsada yine o.c için extreme bir soğutma şart bunuda H100 ile yapmayı planlıyorum
sana o.c li değerlerini atyım zamanında foto arşivime koymuştum.
Önce kendimi sonra pc yi vuracam :D dostum hamachide baglantı kurcaksınızi şte 2 niz sonra o linkteki adımlrı izliceksiniz orda oyuna nası girildigide var.
sendeki kasa nedir peki bende haf x 942 var önümüzdeki 4-5 ay içersinde güzel bir sistem toplamayı düşünüyorum ve sanırım H100 benim kasanın tavanına uyumlu çok yüksek istem olsada yine o.c için extreme bir soğutma şart bunuda H100 ile yapmayı planlıbenim kasa Cooler Master RC 690-II Advance Nvidia Editionvalla o.c düşünüyorsan kesinlikle öneririm resimleri paylaştım bir önceki sayfada gördünmü .5,0 ghz de yarım saat yük altında 50 derece bence iyi bir sonuç
Önce kendimi sonra pc yi vuracam :D dostum hamachide baglantı kurcaksınızi şte 2 niz sonra o linkteki adımlrı izliceksiniz orda oyuna nası girildigide var.Kurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm :D :D :D
Tmm kurdum gariID: Chip Race
Password 123Ytier gari gelin kendi kendime konuşuuyom serverde :D
Ben gelemem net 15 kb :D foto istiyooooooom :D biri girsinde deneyin gari :D
dostum işlemciye voltajı çok abanmışsın forumdan takip ettiğim kadarıyla 5 ghz e 1.3 ile gelenler gördüm ve birçoğu 1.3 den fazlasını tavsiyevoltaj otomatiğe ayarlı sen onu manual şekildede yapabilirsin ki forumda 1,7 voltajla 5,0 ghz de kullanalarda var ama dediğim gibi sen ufaktan voltaj düşürerek te bu sonuca ulaşabilirsin.
tamam osman eyvallah sağolasın sende 2 ci el aldın galiba