YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yazıcıoğlu iş hanı kurtaran bilgisayar derim adam sahibi hem son derece dürüst ve güvenilir
oraya biosu silinen anakartımı götürmeden telefon ile aramıştım fakat anakartınız intel veya hp ise yapacak birşey yok demişlerdi
yinede bir getirin bakalım dediler adam yapamadı çünkü intel ve hp anakartın ana bios kodlarını vermiyor namussuz 2 firma hp ve intel eğer biosu silerseniz anakartınızın yenisini alırsınız diyor bu 2 namussuz firma sadece upgrade ve downgrade kodlarını veriyor ama gigabyte ve asus ana yani main bios codeleri veriyor bu sayede bios tamamen silinmiş bile olsa anakartınız hayata döndürebiliyor programlayıcı cihaza bios yongasını takıyorlar boş silinen eeprom u cihaz yeniden ana bios ve son upgrade kodlarını yazıyor ve anakart kurtarılıyor
benim intel anakartta boot blıock ve recovery de dahil tüm bilgiler silinmişti anakart çöp oldu adam ya aynı anakarttan alırsın ondaki kodları bozuğa kopyalarım 2 çalışıır anakartın olur yada gigabyte anakart alırsın ve böyle bir sorunu bir daha yaşamassın dedi
bende gigabyte aldım tabiki
şimdi chipset yongasıyla bios yongası farklı yongalar bilgisayarcılar genelde bu 2 yongayı aynı şey sanar
yazıcıoğlu iş hanı kurtaran bilgisayar derim adam sahibi hem son derece dürüst ve güvenilirgeçmiş olsun kardeşim.
oraya biosu silinen anakartımı götürmeden telefon ile aramıştım fakat anakartınız intel veya hp ise yapacak birşey yok demişlerdi
yinede bir getirin bakalım dediler adam yapamadı çünkü intel ve hp anakartın ana bios kodlarını vermiyor namussuz 2 firma hp ve intel eğer biosu silerseniz anakartınızın yenisini alırsınız diyor bu 2 namussuz firma sadece upgrade ve downgrade kodlarını veriyor ama gigabyte ve asus ana yani main bios codeleri veriyor bu sayede bios tamamen silinmiş bile olsa anakartınız hayata döndürebiliyor programlayıcı cihaza bios yongasını takıyorlar boş silinen eeprom u cihaz yeniden ana bios ve son upgrade kodlarını yazıyor ve anakart kurtarılıyor
benim intel anakartta boot blıock ve recovery de dahil tüm bilgiler silinmişti anakart çöp oldu adam ya aynı anakarttan alırsın ondaki kodları bozuğa kopyalarım 2 çalışıır anakartın olur yada gigabyte anakart alırsın ve böyle bir sorunu bir daha yaşamassın dedi
şimdi chipset yongasıyla bios yongası farklı yongalar bilgisayarcılar genelde bu 2 yongayı aynı şey
peki o 3 şerefsiz marka olabilir mi ?
adam kesinmi konustu sadece intel ve hp olduguna ?
ecs'in biosu tekrar kurula bilir mi ?
şimdi chipset yongasıyla bios yongası farklı yongalar bilgisayarcılar genelde bu 2 yongayı aynı şey sanar
adam benim intel anakartı yapamayınca para bile almadı başarılı olamadığım işten para almam dedi biz ısrarla verdik meşguliyet parası abi dedik kurtaran bilgisayar bir numara yani
Arkadaşlar.
Ben tüyüyom.
Şu aralar işlerimden dolayı fazlaca giremiyorum.
Soran olursa aynen iletin.
Bana bişii soracak olursanız gelince hallederim.
HERKESLERİ ISIRDIM.
Okin abi bu gün age of empress 2'yi indirirken indirme rekoru kırdıım ahanda bak :D sen 200 KB/s 'ye iyi derken benimki onun 2 katının 171 fazlası :D :D :D
Bende oyunları 850 KB/s ile indiriyom ne bu hava yaa :D :D
Bu konu uzadıkça uzuyor en uzun forum konusuna yetişir bu hızda giderse kısa zamanda.
Bende oyunları 850 KB/s ile indiriyom ne bu hava yaa :D :Yok abi estafurullah amacım hava atmak deil yanlış anladın ben hayatımda ilk defa 570 KB/s hızla bişiy indirdim onuda sizle paylaşıyım dedim yha
Neyse oyun indirmek isteyen kişilere aradıkları herşeyi hiç bi sayfayı gezmaden bulduracak bi program keşfettim :D
Media Finder die bi progam belki biliyosunuzdur orasını bilmem :D
Şimdi bu program ücretli ama bedava arama yapabiliyosun ve bu aramayı filitreleyerek daraltabiliyosun
En sevdiğim huyu istedim Upload sitesini seçiyorum (Media Fire veya Direct link seçerim) aratıyorum sana hiç Rapidle forumla google'la uğraştırmadan dökümanı yığıyo sende sağtıklayıp sayfaya giriyorun sonra indirme linkini alıp Free Download managere yapıştırıyosun :D :D :D
Hem hiç hızından taviz vermiyosun (upload sitelerine bulaşmadığından) hemde IDM ve benzeri programlarla indirebiliyosun :D
Bunu Batuhan Karsan 26 arkadaşımız için anlattım gidipde Letitbitnet'in 50 KB/s 'sine kalmasın die :D