Kocaeli de çok sıcak yanıyor :)
Arkadaşlar telefona custom rom atmayı düşünüyorum. Galaxy ace için bildiğiniz güzel ve güvenilir bi rom var mı?
Mr_YAMYAM benim de bu tür yazılımlara ilgim var fakat daha çok müzik işleme ve enstrüman yazılımları ilgimi çekiyor.
Örneğin bu sitedeki enstrümanlar harika.
Şimdi de gürültü hasıl oldu.
Gudurdum yaaf..
nasılsınız yamyam lar valla site değiştiğinden beri baya bi soğudum forum a artık pek sık girmem heralde neyse zatan bende birazdan trt 1 de maç izlemeye gidem bari devra arasında yine gelirim
İyilik dostum sen nasılsan. Trt 1 e metrobüs gire şifre koyuyolar uydu yayınına :( ya izlemek için eski teknoloji anten takcaz illa biskey yeride yok benim uyduda :D
12 de burdayım gaçmayıınn len
belliki herkes artık ara ara giriyor forum a herkese iyi geceler
Selam arkadaşlar. Bugün ne sıcaktı hava yavv. Piştim piştim..
İçeride klima çalışıyor. Gayet güzel oluyor oda, serinliyor baya.. Ama dışarı bi çıkıyon sanki sıcak ve nemli havanın içinde yüzüyormuş hissi veriyor.. Sıcak ve nem birleşince çok kötü oluyor yavv.. Oksijen oranı azalıyor resmen.. Nefes alınmıyor yaavv [*<]
ıscac cok ıscak dahada ıscak olacak gebereceeeezzz lay lay lay :Dd.:D
Benim hdd 35 derece kart 56 derece suan biraz tomb raider oynadım ama havada sıcak pc bile terliyo :D
Odamı sivrisinekler bastı. [*<]
Şu an kolumdan ve bacağımdan ısırdı acayip kaşınıyo!!
Ben trt 1 neden şifreliyor anlamıyorum valla uluslar arası bir turnuva bütün ülkeler canlı yayınlıyo hani bizim uydu dan izliycek yasaklı bi ülke olsa tamamda yokki mantığı nedir bu işin yaf bi tarihte tgrt mi ne italya ligini şfiresiz yayınlamıs bütün italya tgrt den izlemis ligi :D ama bunda öle bişi yokki :S