Hele ondan deişmemiş onaylamamışlardıe Ergenekon diyince :D :D :D :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhaba yamyamlar uzun zamandır ekran kartımdan garip garip çış çış sesleri geliyordu bugün dedim laptopa bi temizlik yapayım dedim termal macunları falan yeniledim bilgisayara görüntü gelmiyor internetten araştırdığımda ekran kartının çipsetinin bozulduğunu anladım bu ekran kartını değiştirilir mi değiştirilirse maliyeti bana kaça patlar?
http://www.fifplay.com/vote/?pollid=19 söle bi oylama var fifa 13 te hangi lig olsun diye türkiyeyee oy atınnn :D
ben eskilerden carl246 yenilerin bildiği isimle liberty city burdaki ilk üyeliğim olan üyeliği yani salça kurtardım ve nickimi gerçek adım yazdım hadi kolay gelsin hepinize
YAMYAM abey arabadaki dwd cd çalarda sorun var bea sence neden kaynaklanır çözümü varmı acep..
Film dwdlerini sorunsuz okuyorda müzik cd lerini hiç okumuyor ERROR 23 böle yazıyor ekrana
Aynı sorun benim DVD recorderimde de var. Yanlız aletin kafa takımı değişmişti.Abim masraf çıkartır diyorsun
Alalı 1 yıl olmadı garantisi 3 yıl en temizi garantiye vermek belki bedavaya daha üst modelini verirler
Pıoneer anfi aldım abim dwd çalardan önce ondada sorun çıktı garantisi vardı verdim servise dediler fabrikasyon hata var siz gidin biz sizi 3 gün sonra arayacağız telefon açtılar dediler anfiniz geldi gelin monte edelim araca gittim sıfır kutusunda bir üst model verdiler beş kuruş almadan
Pıoneer'ın servisleri çok iyi :D
Teşekkür ettim abim..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 12 Mayıs 2012 17:51
Arkideşler age of 3 ü 7 de calıstırmayı bilen varmı patch kurdum ama crack lasım oldu linkler patlak yöntem bilen ??? uyumluluk ayarı işe yaramıyor
Nese çözdüm sorunu :D:D 1.14 patch sağolsun bu arada fb-gs macı sonrası cok pis olaylar cıktı 2 tane polis arabası devirdiler
abi yardım edersen çok sevinirim bir türlü beceremedim şu işi ya bendemi bir problem var kasada mı anlamadım.Hemide detaylı yazmalısın.
tümünü yazmama gerek var mı parçaların ?profilde var zaten.
Bunun için istenilen belgeler.
1 Savcılık... pardon.. CPU nun detaylı speccy resmi.
2 Muhtardan.. pardon.. Ramların detaylı speecy resmi.
3 Sağlık rap... pardon yaaf.. Anakartın detaylı speecy resmi.
Arkideşler age of 3 ü 7 de calıstırmayı bilen varmı patch kurdum ama crack lasım oldu linkler patlak yöntem bilen ??? uyumluluk ayarı işe yaramıValla abi bende uyumlluk ayarlarını deiştir dicektim ama onuda yapmışsın zaten :D
Abi bide o oyunlar sıkıcı ya o kadar uğraşıyon kuruyon bi kent yapıyon sonra adamlar geliyo şehrinin içine ediyolar :D
Sonra Noldu o kadar uğraş boşa geitti hadi bi tane daha :D!!!Ama sonunu da buldum.!!!
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilmek adına açıklama yapıyım;
* AOE 3 112 english ( yamasını google da aratıp bulun ve yükleyin)
bu bir exe dosyasıdır ve yüklemeyi (eğer Aeo 3 nun yüklü olduğu klasörü bulamazsa) otomatik olarak exe dosyasının içinde bulunduğu klasöre yüklüyor. O dosyaları kesip. AEO 3 ün bulunduğu klasöre yapıştırıp değiştirin. (Alıntıdır)Buyur abi burdan bak bi indir bu pach oluyomuş heralde :D
http://www.gamefront.com/files/service/thankyou?id=8506217 <-- Sitede biraz bekle indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır...
Yardımcı olursa söle ha.. mutlu olurum :D