YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben geldim millet kactı yaf :D yamyam abi yidinmi milleti ne yaptın arka arkaya 4 mesaj yazdım heheehihei nese iyi geceler yamyamlar.
Cahal civelek adam.Abi sökemedim ki arkadaki 4 vidaya uymadu tornavida bıcak mıcak ı ı acılmayi bi dornavida seti alam bari :D abi kart maximum 61 derece ısı üstüne cıkmıyo iyimidir ?
O konuyu anlatırkene iyi kalite alet kullanılması gereklidir diye yazmıştım. Bıçakla vidaları sökerken deforme olursa karttan sadece anfi olur.
Soğutucusu çok iyi yapılmış. Üzerinde herhangi bir kapağı yoksa ben olsam fan ucundan itibaren çıkışa doğru kağıtla kapatırdım. Tabiiki çıkışta hava üfleyebilmeli. Kapalıysa çıkıştan 2 cm açık bırakılabilir.
Yahu uyku tutmuyor.İyice uyku düzenim bozuldu sabah 8-9 gibi yatıyorum ne zamandır.
Aylar sonra ilk defa chipte bu kadar durdum ama kimse yok. Sıkıntıdan bu konuyu baştan atlaya atlaya bakıyorum komik şeyler var ya :))
Peker açıkalının bakkal amca şarkısı, woswos muhabbeti, yam kabilesi ve yamyamistan, detroidin yamyamlara kabulü
""Mr_YAMYAM:
1 Savcılık iyi hal kağıdı. Ya da chiponline iyi hal kağıdı
2 Muhtardan ilmu-haber. Ya da chiponline haber mesajı
Getirirsen yamyamlara katılabilirsin""
Bakıyorum bakalım neler çıkıcak daha.
Cahal civelek adam.
O konuyu anlatırkene iyi kalite alet kullanılması gereklidir diye yazmıştım. Bıçakla vidaları sökerken deforme olursa karttan sadece anfi olur.
Soğutucusu çok iyi yapılmış. Üzerinde herhangi bir kapağı yoksa ben olsam fan ucundan itibaren çıkışa doğru kağıtla kapatırdım. Tabiiki çıkışta hava üfleyebilmeli. Kapalıysa çıkıştan 2 cm açık bırakılabilir.Abi elimde alet yok öle bi denedim belki az bi gücle acarım diye olmadı :D fazlada zorlamadım zati 2 üfürdüm bıraktım :D bide abi virüs böcügü yok avast amcayla felan taratıyorim spy bot da var bayadır virüs cıkmadı pc de nette gezerken bi ses yapıyo hdd performans tan işlemci kullankmına felan bkıyorum normal tuaf dogrusu :S
Arkadaşlar yaklaşık olarak 15 aydır Turkcell Superonline abonesiyim. Telefon vasıtasıyla ozamanlar 24 aylık internet hizmetini almaya başlamıştım, sözde sadece bunlar tabi işin aslı 3 gün önce ögrendiğim zaman sözleşmemin olmadığı ve haksız yere fatura ödediğimi ögrenmiş bulunmaktayım...Bu gibi firmalar nasıl sözleşme olmadan internet hizmeti sunuyorlar ?.. Ve ben 24 aylık sözleşmemin oldugunu bilerek interneti kapatmayı tercih edmedim; benim nasıl bir yasal dayanağım olabilir hem tüketici mahkemesi hemde hemde BTK tarafından madur edildiğime dair ?.. Bu sorunun olmasından dolayı da mahkemeye başvurup bu süre zarfında (15 ay) fatura edilen miktarı geri almak amacım !! Sizce bu yöntem işe yararmı lehte sonuclanırmı sizce ?
Arkadaşlar yaklaşık olarak 15 aydır Turkcell Superonline abonesiyim. Telefon vasıtasıyla ozamanlar 24 aylık internet hizmetini almaya başlamıştım, sözde sadece bunlar tabi işin aslı 3 gün önce ögrendiğim zaman sözleşmemin olmadığı ve haksız yere fatura ödediğimi ögrenmiş bulunmaktayım...Bu gibi firmalar nasıl sözleşme olmadan internet hizmeti sunuyorlar ?.. Ve ben 24 aylık sözleşmemin oldugunu bilerek interneti kapatmayı tercih edmedim; benim nasıl bir yasal dayanağım olabilir hem tüketici mahkemesi hemde hemde BTK tarafından madur edildiğime dair ?.. Bu sorunun olmasından dolayı da mahkemeye başvurup bu süre zarfında (15 ay) fatura edilen miktarı geri almak amacım !! Sizce bu yöntem işe yararmı lehte sonuclanırmı sizce ?Belediyelerdeki hakem heyetlerine bi sor bakalım onlar varsa yolunu söylerler..
Aylar sonra ilk defa chipte bu kadar durdum ama kimse yok. Sıkıntıdan bu konuyu baştan atlaya atlaya bakıyorum komik şeyler var ya :))Arkadaşlar bizler Erdem i yedik mi hiç.Peker açıkalının bakkal amca şarkısı, woswos muhabbeti, yam kabilesi ve yamyamistan, detroidin yamyamlara kabulü
""Mr_YAMYAM:
Getirirsen yamyamlara katılabilirsin""Bakıyorum bakalım neler çıkıcak daha.
Erdem den iyi yahni olur düşüncesindeyim..
Aylar sonra ilk defa chipte bu kadar durdum ama kimse yok. Sıkıntıdan bu konuyu baştan atlaya atlaya bakıyorum komik şeyler var ya :))Bakkal amca bakkal amca yağın var mı + var varPeker açıkalının bakkal amca şarkısı, woswos muhabbeti, yam kabilesi ve yamyamistan, detroidin yamyamlara kabulü
""Mr_YAMYAM:
Getirirsen yamyamlara katılabilirsin""Bakıyorum bakalım neler çıkıcak daha.
Vosvos'u aldık bütün yamyamlar toplandık geziyoz sen de gel
İlk ehliyet alayım sonra alırız vosvosu
İlk yaşın 18 olması gerek bunun için
Arkidesler bu stronghold ultra high da yan ciziyi görüntü parlıyo resmen sizdede ölemi korkunc ni shadow patlaması oluyor :D
Ben kaçar iki sınavım var. Zaman yönetimi ve işletme yönetimi derslerinin sınavına giricem.
Sinir bi durum.Bunlar benim işime yaramaz. Pc dersleri yerine bunları vermeleri gıcık bi durum. Daha hala iyi bi program yazacak bilgim yok. 14 senede bi b*k öğrenmeden çıkıyoruz okuldan ya... Saçma sapan dersler yerine adam gibi dersler koyup insanları yetenekli ve vasıflı hale getirmiyorlar... Bu dersleri gitsinler işletme okuynlara versinler. Bizi yetenekli bilgili hale getirsinler ya. Dimi ama... Bu sistem berbat. Bunu düzeltmek yerine 4+4+4 yapıyorlar ne işe yarayacaksa...