murderer09 hayatın tadını çıkarmak derken vur patlasın çal oynasın demek istemedim.Cenabı Allah insanları diğer canlılardan ayrı tutmuş ve onlara akıl denilen büyük bir nimet vermiştir.Yani sonuçta herkes dilediği gibi yaşamakta özgürdür.Allah bana kulluk edin demiş ama yaşamayın dememiş.Dengeyi sağlamak insanlara kalmış.Bunlarda benim görüşlerim.(Nerden nereye geldik ya,üstteki arkadaş sıkılmış bile baksanıza poflayıp duruyor.) :))
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Neden trip yapıyorsun ki sadece programcı olan biri hem nasıl kod yazıp hemde nasıl foruma(bana)cevap yetiştiriyor onu anlamadım.Arkadaşım yanlış anlama ama sen programcıyı 7/24 saat hayvan gibi bilgisayarın başından kalkmayan birisi olarak mı düşünüyorsun?Eğer öyle ise bence yanılıyorsun,Belki aşırı derecede olanlar vardır;ancak herkes aynı olmayabilir.
Serdar işi gereği sabah-akşam mesaileri içinde zaten çalışıyor ve projeleri için kendine zaman ayırıyordur,birazda kafa dinleme ayırsın dimi amaBana göre kader her insan için vardır;bunu değiştirme yetisi ise insana verilmiştir.
Son Düzenleme: _Neo_ ~ 07 Ağustos 2009 17:33
Selam arkadaşlar.Sanırım sorularının cevaplarını burada bulabilirsin. Hem hızlandırma hem de Türkçe yapmayla ilgili. Eğer sisteminde birden fazla Opera kuruluysa anlattığın dil karışıklığına o da yol açıyor olabilir. Çözüm olmazsa Opera'yı/Operaları RevoUninstaller ya da benzeri bir programla kaldırıp baştan kurmayı deneyebilirsin. Yazıdaki Opera indirme bağlantıları eskimiş olabilir. Opera'nın stabil sürümünü imzamdan, yeni betasını da buradan indirebilirsin.
Ahmet ben opera 10 beta kullanıyordum.Sende biliyorsun ki bu sürüm Türkçe değil ve yama ile ya da Türkçe sürümlerin dosyasını aktararak Türkçe oluyor.Fakat ne hikmetse operayı her açtığımda ingilizce oluyor.dil seçeneğini Türkçe dosyasını gösterip düzeltiyorum sonra kapatıp açınca tekrar ingilizce oluyor.Bir de opera kullanırken özellikle chipte sayfayı geri alırken 3 kere oka tıklamadan geri almıyor.Bu sorunlar acaba beta olmasından mı kaynaklı sence.Birde opera giderek daha yavaşlıyor.Her türlü temizliği yapmama rağmen.Firefoxu pek sevmediğim halde artık onu kullanıyorum.çok daha hızlı operaya göre.gerçi oda durmadan hata veriyor. Üfff fazla uzattım galiba....
Tartışma varmış. Ben de görüşlerimi belirteyim.
Bir şeyin kader sayılması için kişinin onu engellemek için elinden bir şey gelmemesi, kontrolü dışında olması gerekir. Diğerleri kader değil insanların iradelerinin, seçimlerinin sonucudur.
Bu dünyaya cenneti kazanabilmek için geldik ama ikisini de eşit tutmak gerek. Öbür dünya için bu dünyanın gerektirdiklerini boşvermek doğru değildir.
EE,Prototype'i bitirdin mi?:D:D Ben 77 partlık(!!!) Devil May Cry 4 indiriyorum.Mutlu sona çok az kaldı 72. partın %52'si inmiş vaziyette.Büyük bir sabırla 3 gündür 77 part indiriyorum ve çevremde bu oyunu indirenler 77 part indirmektense 20 part rip indirmeyi tercih ediyorlar.Megashares aboneliğinin de süresi bitti maalesef:D
Oyun manyağı mı olcaz biz? 2 günde Crysis ve Crysis Warhead'i indirdim. Şimdi de Mirrors Edge'yi indiriyorum.
The Witcher'ı ben de şiddetle tavsiye ediyorum güvenebilirsin tavsiyelere.
Oyun manyağı olmuşuz olacağımız kadar:D Sen indir Mirror's Edge'i keyfine bak çok güzel bir oyun.Hele bir de PhysX destekli bir ekran kartın varsa tadından yenmiyor.
partlarla niye uğraşıyorsunuz ki torrent ten çeksenize daha kolay olmaz mı ?
Torrent'i de denedim tabi ki ama 15-20 kb/sn lik bir hızla iniyor.Part daha hızlı ona göre.Şahsen doğrudan download tarafçısıyım.Daha hızlı ve içerik bulmak,sonra o içeriklere alternatif başka bir içerik bulmak,hatta onu tek link bulmak daha iyi.Hele Premium abonelik çok avantajlı.
ben de tam tersi direk indiriyorsam hız ortalama 10-15 kb ancak torret ten bağlandığım zaman 1 mb internet le 300-350 kb arası dw hızı alıyorum.torret bulamazsam dosya indirmek tam bir işkence oluyor.
ben de tam tersi direk indiriyorsam hız ortalama 10-15 kb ancak torret ten bağlandığım zaman 1 mb internet le 300-350 kb arası dw hızı alıyorum.torret bulamazsam dosya indirmek tam bir işkence oluyor.
Herhangi bir ayar yaptın mı? Bende doğrudan dowload 140-150 kb/sn.1 megabit benim de.Torrent zaten çin işkencesi gibi benim için.
hiç bir ayar yapmadım torrentte 10 larca pc üzerinden bağlandığı için olsa gerek hızda müthiş fark var.
Upload hızını düşür download hızı artar. Ben upload hızını 1 ayarladım kesin sende sınırsızdır.