Beni çekemiyenler anten taksın
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Dostum biraz yavaşlarsan güzel olur. Şöyle muhabbet edelim
Dun gece senı o kadar aradım ki, soğuk vucuduma dokunmanı o kadar ıstedım ki. Yatağa sensız ve çıplak gırmek zorunda kaldım! Neredeydın benım canım pıjamalarım?Rap çi galiba arkadaş..
Bu arada rekoru kırmanıza aşağı yukarı 600 gün var hesaba göre..
O güne kadar kim öle, kim kala..
Arkadaşlar Crysis kasmadan çalışmasın diye neler yaptım neler:
1- CCleaner ile PC'yi temizledim.
2- Birsürü program kaldırdım.
3- Tekrar CCleaner ile PC'yi temizledim.
4- "Daha Hızlı... Vista" konusundaki her şeyi yaptım
5- Advanced SystemCare ile PC'yi hızlandırma yaptım.
6- Tekrar CCleaner ile PC'yi temizledim.
7- GameBooster'ı yükledim.
8- Disk birleştirme yaptım.
Sizce nasıl, PC hızlanmış mıdır?
Bana kalırsa ne yapsan boş.Sistemin bu oyun için oldukça yetersiz görünüyor.Belki düşük ayarlarda oynayabilirsin.Kaldı ki bir de dizüstü olması işin limoni tarafı :)
Zaten lowda oynicam. TR yama insim bakcam nasıl bişi diye.
Crysis ilk başlarda kasmıyodu. Şimdi kasmaya başladı. Naapiim.
Ben gece KIS'le taratiyim o zaman bişi varsa çıkar.
Selam arkadaşlar.
Ahmet ben opera 10 beta kullanıyordum.Sende biliyorsun ki bu sürüm Türkçe değil ve yama ile ya da Türkçe sürümlerin dosyasını aktararak Türkçe oluyor.Fakat ne hikmetse operayı her açtığımda ingilizce oluyor.dil seçeneğini Türkçe dosyasını gösterip düzeltiyorum sonra kapatıp açınca tekrar ingilizce oluyor.Bir de opera kullanırken özellikle chipte sayfayı geri alırken 3 kere oka tıklamadan geri almıyor.Bu sorunlar acaba beta olmasından mı kaynaklı sence.Birde opera giderek daha yavaşlıyor.Her türlü temizliği yapmama rağmen.Firefoxu pek sevmediğim halde artık onu kullanıyorum.çok daha hızlı operaya göre.gerçi oda durmadan hata veriyor. Üfff fazla uzattım galiba....