denesinler bakalım, ama ters teperde kötü olursa sana çatarlar o zaman napcan?bana ne kardeşim :D. TT başta söylüyor hızı düşürürm diye. ben 300 mblık bir dosya verdim tarayıcı bilgisini karıştırdım ttnet filtresine takılmıyor demekki bu. 300 mb kota aşımı birşey yapmaz :P
neyse şuanda 50gb'ı geçti 8mb ile olan downloadlarım, hala tık yok, çatır çatır çekiyor sistem;)
bide çoğu kişi tam 800'lere ulaşamamaktan şikayetçi galiba, maaşallah benimki 810'larda geziyor bide...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Böyle sapıklara en ağır cezayı vermek lazım.
İyide kız neden arabaya binme gereği duymuşki, malzemeleri siz getirin diyebilirdi.
haberi şimdi okudum, bide tekrar buluşmak istemiş hayvanat... bunları hiç içeri mahkemeye falan yollamicaklar aslında, halka duyuruyu yapcaklar şu saatte şuraya bırakıyoruz diye cezaları gayet güzel verilir orda, sonra bakalım kolay kolay yeltenebiliyorlar mı...
her ne kadar hukukun üstünlüğü ve yasalara saygım olsada bazen bu tarz aşırı durumlar gerekiyor diye düşünüyorum...
Benimki geçen gün 1.3 mb ile indirdi. Hem de hiç düşmeden. 1 mb diyenlere inanmazken bende olunca şok oldum =)yaw bende 2 mb ile indiriyordum da 16 mbit lik olanı aldım.Yaw teorik olarakda hız olarakta göremezsin 1.3 mb sadece belirli bir süre görürsün o da önbelleklemedir. öbür türlü imkansız.
yaw bende 2 mb ile indiriyordum da 16 mbit lik olanı aldım.Ben flashget ile dosya indirirken gördüğüm şeyi söylüyorum. 6-7 sn 1.3 mb ile indi. Beni teorisi meorisi ilgilendirmiyor =)Yaw teorik olarakda hız olarakta göremezsin 1.3 mb sadece belirli bir süre görürsün o da önbelleklemedir. öbür türlü imkansız.
Bu arada bu dediğim şey dosya indirmeye başlarken olmadı. Sonradan artarak o hıza ulaştı.
Her neyse çok da önemli değil.Son Düzenleme: Feel Good ~ 10 Ağustos 2009 16:28
Ben flashget ile dosya indirirken gördüğüm şeyi söylüyorum. 6-7 sn 1.3 mb ile indi. Beni teorisi meorisi ilgilendirmiyor =)Flashgetin sorunu o. HDD ye dosya açılırken yapılan download geçici olarak belleğe yazılır. bende saniyede 10 mb a kadar çıkıyor bazen sebebi basit hdd yavaş dosya büyük. bir gb ve üstü dosyalarda yapar flashget bunu.
Bu arada bu dediğim şey dosya indirmeye başlarken olmadı. Sonradan artarak o hıza ulaştı.
Her neyse çok da önemli değil.
Daha vizyonda olan filmin dvdrip i olmaz bea kamera çekimi ama kalitesi yüksek bir kamerayla çekmişlerdir. ;)Link bu: http://www.torrentz.com/7824c00f053da3989d8671451df6a53da9609d4e
DVDrip yazıyor. Tabi yalan da olabilir. Ama biraz önce indi. Filme baktım da hiç sinema çekimine benzemiyor. Hem sinema çekimi olanlarda, film bittikten sonra geçen yazıları kaydetmiyorlar.(Hani şu yönetmenin, oyuncuların isminin yazdığı yer) Ama bunda sonuna kadar her şey var.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12248197.aspBu adamı ne yapmak lazım...
Kişiliksiz Adam...
Selamunaleyküm beyler.
Yav benim de iştahımı kabarttınız iyicene.Şimdi biriniz söyleyin bakalım TTNET in tarifesi telefonla hemen değişiyor mu.Derhal film indirmeye başlıycam bende..(ee artık bikaç tane torrent sitesi verirsiniz kıyak olarak:))