Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Kesinlikle öyle..
hepsini okudum.
iki kitabında filmi çekildi. Afedersinizde bktan birer film oldu hepside. puff. sinamada izledim ikisinide moralim bozuk bozuk çıktım hep. meselker ve şeytanların kesilmemişini buldum hd olarak izlemedim hala.
uyarlama filmlerin en iyisi bence "V for Vendetta"dır
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj
Aksiyon ve gerilim olsun ya korku artık güzel çıkmıyor.
hmm tamam sağol.Aldım zaten ama yinede yorumları merak ettim:)İhanet noktasını okudum.Gayet akıcıydı konu merakla çevirmiştim sayfaları.Kötü bir kitap degil tavsiye ederim.
Bir solukta biter bu şimdi.Beğenirsem yazarın diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.
PekiDan Brown un ihanet noktası adlı kitabını okuyan varmı.Dijital kaledensonra kötüdür diyip almamıştım.Dijital kale berbattı.Ama melekler veşeytanlarda ne kitaptı:)
İhanet noktasını okudum.Gayet akıcıydı konu merakla çevirmiştim sayfaları.Kötü bir kitap degil tavsiye ederim.<
Hmm tamam sağol.Şu olasılıksıza bir başlarsam üşenmeden:) Ölü ozanlar derneğinin filmini izlicektim.E madem kitabı okuyumda öle izliyim dedim.Kitap çok sade geldi bana.yani ne biliyim biraz çocuk kitabı gibiydi...Ama kitapta bolca bahsi geçen "carpe diem" e katılıyorum:)Zaten kitapta bunun için yazılmış belliki.
Eskişehir de bar vardı carpe diem die.Anlamınıda öğrenmiş oldum:) Günü Yakala.<Son Düzenleme: _hEro ~ 02 Eylül 2009 01:18
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
eveet ayanaları nasıl unuttum be filmine girmek istediğimde 18 yaş altı olmaz demişlerdi deli olmuştum.
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Yaklaşı 25 dakkada Aynalar'ı indirdim ama yarı izleyeceğim altyazıyı da indirdim.
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Başka film var mı böyle aksiyon dolu olsun.
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Başladım bile. Sabaha inmiş olur.