O ana amaç ama bir de ikincil amaç var o da rekoru kırmak.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
nasıl kırılır rekor ona göre rekor kıralım
Sürekli sohbet etcez öyle kırılcak.
Bence rekoru kırarız oldu guinness e başvuruldu ama kabul ederlermi bilmiyoru eğer bir incelemeye alırlarsa birbirinden ayrı 1001 tane şey konuşuldu burada.
Ne önemi var ki kırmışız bir kere rekoru konunun başlığı da zaten rekor kırmakla ilgili konuşulanlar önemsiz olur bence.
Ben o kadar uyuyamam. Uyusam bile her tarafım uyuşur.
Crazy baby adlı üyeyi atmışlar forumdan. İyi olmuş sürekli adult adult şeyler yazıyordu.
Evet. Bu konuyu biz tutuyoz ayakta kimse yardım etmiyor.
GTA IV'de şu Roman'ı kaçırdıkları bölümü oynadım demin.Ne bölümdü ya:D Tek kişilik ordu oldum resmen.İnat ettim,hile kullanmadan geçtim 6. denememde:D 4 silahımın tüm kurşunu bitti.First Aid kitler sağolsun:D:D
Amma hızlı ilerlemişsiniz helal olsun size.
Hastalığım iyileşti oldu ama az yazacam bundan sonra
https://www.chip.com.tr/forum/dir ... s-2009_t127202.html
İşte CHIP teki gereksiz konuşmalar.
Hem Recep beye haksızlık oldu, Hem CHIP e.
OğuzX e saygım ve sevgim kalmadı küfürler ettiler lanlı lunlu konuşmalar geçti.
HP Turbo Melen saygım sevgim kalmadı. oda lanlı lunlu konuştu mesajları siliniyor.
Ben bile aşırı sinirliyken lanlı lunlu konuşmadım özel mesajdan bazen olmuştur.
(çok şükür sinirlerimde yumuşadı şu tedaviden. bilgisayardan tiksinmek bazen işe yarıyor)
Forumu takip ettim yinede bir iki saat günde izinli dönemimde. Hala yanlış bilgilendirmeler var. Bilmiyorsun niye sallıyorsun.
Birincide rica ile uyarıyoruz ikincide biraz sesimizi sertleştiriyoruz üçüncüde özel mesaj atıyoruz. bir konu açılıyor kitlenesi millet birbirini yiyor.
Bilmeyen insanlar daha fazla inatlaşır bunu öğrendim ben yıllarca.
Bir araştır sonra yaz belki yanlıştır.
yok ego nun yaşı yok...
Foruma daha az takılacağım. Çok yardıma ihtiyacı olan var o zaman yazacam yada arada buraya yazarım artık.
Hele şu imdaaat yardım. Allah rızası için yardım, help me, yarrrdımmmm(arkasından kovalayan var) gibi mesajları görmüyorum bile artık...
Neyse arkadaşlar hadi iyi akşamlar çıktım ben.
Painkiller neymiş be! Rüyama girecek kesin :)
Amma hızlı ilerlemişsiniz helal olsun size.
Hastalığım iyileşti oldu ama az yazacam bundan sonra
https://www.chip.com.tr/forum/dir ... s-2009_t127202.html
İşte CHIP teki gereksiz konuşmalar.
Hem Recep beye haksızlık oldu, Hem CHIP e.
OğuzX e saygım ve sevgim kalmadı küfürler ettiler lanlı lunlu konuşmalar geçti.
HP Turbo Melen saygım sevgim kalmadı. oda lanlı lunlu konuştu mesajları siliniyor.
Ben bile aşırı sinirliyken lanlı lunlu konuşmadım özel mesajdan bazen olmuştur.
(çok şükür sinirlerimde yumuşadı şu tedaviden. bilgisayardan tiksinmek bazen işe yarıyor)
Forumu takip ettim yinede bir iki saat günde izinli dönemimde. Hala yanlış bilgilendirmeler var. Bilmiyorsun niye sallıyorsun.
Birincide rica ile uyarıyoruz ikincide biraz sesimizi sertleştiriyoruz üçüncüde özel mesaj atıyoruz. bir konu açılıyor kitlenesi millet birbirini yiyor.
Bilmeyen insanlar daha fazla inatlaşır bunu öğrendim ben yıllarca.
Bir araştır sonra yaz belki yanlıştır.
yok ego nun yaşı yok...
Foruma daha az takılacağım. Çok yardıma ihtiyacı olan var o zaman yazacam yada arada buraya yazarım artık.
Hele şu imdaaat yardım. Allah rızası için yardım, help me, yarrrdımmmm(arkasından kovalayan var) gibi mesajları görmüyorum bile artık...
Neyse arkadaşlar hadi iyi akşamlar çıktım ben.
Öncelikle geçmiş olsun.
Ne büyük bir tartışma çıkmış öyle.Fanatik XP'ciler yine paylaşım için teşekkür edeceklerine ortalığı birbirine katmışlar.Hayır ne kaybedersiniz Win7'ye bir şans verdikten sonra yorum yapsanız? Hani denedikten sonra beğenmezseniz kimse sizin görüşünüze karşı çıkmaz,adam gibi anlattığınız sürece.Bir de şu hiç denemeden fanatiklik yapanlar yok mu... Takım tutuyorlar sanki.Seviyeli bir tartışma oluşamıyor bir türlü.Hani herkesin fikrini adam gibi söylediği yararlı tartışmalar vardır ya, böyleleri oldukça bu ortam biraz zor oluşacak gibi.Sinirlenmekte haklısınız.
Hepsini aynı anda kullanan sadece ben varım heralde.
Bu laptopta: Windows 7
Diğer laptopta: Windows Vista
Eski kasada: Windows XP